Göğüste kitle

Allah kimseyi darda zaten bırakmasın. Buradan teselli mesajları aldıkça içim azda olsa rahatladı
Umarım sizde korktuğunuza uğramazsınız

Yok ultrasonu hemen yaptı, orada 4 mm lik bir kitle gördü, ve hemen yarın sabah 8 e mamografi için randevu ayarladı

geçmiş olsun, geçen sene bir arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşadı. resmen iltihap akıyordu, mamografi ultrason falan korkulacak birşey çıkmamıştı. çok detay hatırlamıyorum ama herşey temiz çıktı dediği net aklımda.

Yaşadığınız kötü deneyimleri bu şekilde açıklamanız hastayi motive etmez . Bilin istedim.

Çok teşekkür ederim

bir söz var, söylemesen de olur, SÖYLEME!
siz böyle diyince ne değişecek yani, sizin gibi insanlar lütfen sessiz kalsınlar.
kadın yarın doktora gitsin bir baksın ne var ne yok, o zaman engin bilgilerinizden faydalanır, ama böylesi yani ne diyeyim, allah patavatsızlarla karşılaştırsın ki anlayın bunun ne kadar üzücü olduğunu.

Sevgili hanimlar, sabah Gittim ve Mammographie cekildi, sonrasinda hemen biopsi yapildi, cuma ögleden sonra cikacak, insaallah güzel haber alirim, darma dumanim, Allah kimseyi zorda birakmasin, hayr dualarinizi bekliyorum, Allah önce diger cümle hastalara sifa versin sonrada bana

Benim de vardı. Hem de birkaç tane. Kadınların birçoğunda vardır. Onların %90 I iyi huylu çıkıyor. Ben brokoli suyuyla kurtuldum hepsinden. Sonuçların çıksın. Bir şey yoktur inşallah. Kötü bir şey getirmeyin aklınıza

İyi haerlerle gelirsiniz inşallah Allah şifa versin

Annemde en az 20 yıldır var iyi huylu önceden senede 1 şimdi de 6 ayda 1 kontrolu yapılıyor inşallah iyi huyludur geçmiş olsun.( bu arada hormonla ilgili ilaç vb şeyler kullanmayın)

Güzel haberlerinizi bekliyoruz, çok geçmiş olsun.

Moralinizi yuksek tutun öncelikle hemen kotu dusunmeyın.
Bes senedır mememdekı kıstle ugrasıyorum ben. Meme basımın arkasına yapısık ultrasonda dogru duzgun gozukmemıstı bile.
Mr cekıldım sonra, orda gorundu ve alınması uygun bulunmadı.
Simdı her sene bırkere iltihap yapıyor ve antibiyotiklerle gecmiyor, ıgneyle cekmek zorunda kalıyorlar.
Her nuksedıp doktora gıttıgımde, bu sefer kesin korktuğum seyı söyleyecekler diye gidiyorum ve cok sukur söylemiyorlar. Geciyor gidiyor.

Ben hıc hamile kalmadıgım, dogum yapmadığım ıcın ustunde cok durmuştular. Ama siz dogum falan yapmissiniz, bence önemli bır sey yok.
Insallah mutlu sekilde ayrılırsınız hastaneden
Sonucları yazarsanız sevinirim, allah sifanızı versın.

Brokoli suyunu nasil hazirladiniz , bizlerle Tarifi paylasirmisiniz

Allah razi olsun, cumaya kadarda zaman nasıl geçer artık bilemiyorum, sizede bol şifa diliyorum

Dua edeceğim sizin için.
Sabırla bekleyelim. Hadi Hayırlısı.

Korkmayın lütfen benimde bundan 4 yıl önce göğsümde kitle vardı hemde kendim bulmuştum hemen ameliyat oldum aldılar bitti gitti, bende ilk duyduğumda çok korkmuştum , doktorunuza güvenin bir an önce tedavinizi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…