Kendisi 17 yıllık doktorum, her yıl düzenli kanser testi yaptırıyordum. Ama tabi yarından sonra bişeyler yapacağım. TeşekkürlerFarkli bir dr a daha gidin bence.
Teşekkür ederim yorumunuza bağıra bağıra ağladımOnların Eşleri olabilir
Kuzen elti görümce vs olabilir.
Kimse yoksa kendi adıma ben buradayım
İnşallah öyledir, ultrasonda lenfbezleride büyümüş olarak görüldü, doktor bana domuz eti yemediğin için 10% kötü dedi ama korkuyorum yinedeTelas yapmayin cogu kadinda oluyor genelde iyi huylu kitle, sut bezesi vb bir seyler cikiyor
İnşallah öyledir, ultrasonda lenfbezleride büyümüş olarak görüldü, doktor bana domuz eti yemediğin için 10% kötü dedi ama korkuyorum yinede
Bu da iyi en azından açılırsınız.Teşekkür ederim yorumunuza bağıra bağıra ağladım
Şimdiden bu kadar hırpalamayın kendinizi. Ailenizi çocuklarınızı düşünün.Herkese tek tek cevap yazamiyorum, affedin.
Ultrasonda Sol koltukaltindaki Lenf bezleri de şiş göründü. Domuz eti yemediğin için şansın var ama yinede 10% dedi doktor, bende sağlık sektöründeyim ama inanın beynim durmuş durumda , hatta yıllar sonra (4 çocuktan sonra ) yeni bir iş buldum ve perşembe günü ilk iş günüm olacak nasip olursa.
şuan hiç bir şey hissetmiyorum, düşündüğüm tek şey çocuklarım, ve elimde kocaman bir çaresizlik hissi
Gögsümde benimde kitle var gibi . Lohusayken oldu .Şu an emziriyorum . Bulunduğumuz bölgede doktor kısıtlı hangi doktora gitmeliGecmis olsun arkadaşım.her kitle kotu olmuyor. Bende de var. Arkadasimda da var.
Sonucun temiz cikain ins.
Sadaka ver canim. Hastaliklari uzaklastiriyor.
Lutfen ama lutfen en kisa surede yeniden farkli bir doktora gidin. 2 doktora gidip yapilan ultrasona tetkiklere ragmen 3. Gittigi doktorda teshis konulan birini taniyorum. Ayni olacak diye bisey yok ama siz tedbirinizi elden birakmayin. Bende de kitle var, zararsiz dediler. 6-7 Ay oluyor. Simdi yine gidecegim. Bu tarz seyler ihmale gelmez.bana da salladı gibi geldi açıkçası eliyle baktı sonra bişi yok dedi
beni de rahatsız eden bi durum olmadığı için bende saldım açıkçası
ama dediğiniz gibi bi sağlama almak da fayda var
Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Küçük bebeğiniz var mı yani emen..Çok teşekkürler , ben düzenli kanser testi yaptırıyorum, doktorum 17 yıldır aynı kişi,
amin teşekkür ederim
Moralinizi yüksek tutun.. İyisi de kötüsü de şifa ile bertaraf olacak buna inanın. Allah sizi evlatlarınıza bağışlasın.Herkese tek tek cevap yazamiyorum, affedin.
Ultrasonda Sol koltukaltindaki Lenf bezleri de şiş göründü. Domuz eti yemediğin için şansın var ama yinede 10% dedi doktor, bende sağlık sektöründeyim ama inanın beynim durmuş durumda , hatta yıllar sonra (4 çocuktan sonra ) yeni bir iş buldum ve perşembe günü ilk iş günüm olacak nasip olursa.
şuan hiç bir şey hissetmiyorum, düşündüğüm tek şey çocuklarım, ve elimde kocaman bir çaresizlik hissi
Hayır en küçüğüm 4,5 yaşındaKüçük bebeğiniz var mı yani emen..
Almanya dayım, herhalde domuz çok bakteri tükettiği için öyle söyledi, bilemiyorumDomuz eti ne alaka anlamadim? Siz nerdesiniz, bu doktor neyin nesi?
Amin ecmainMoralinizi yüksek tutun.. İyisi de kötüsü de şifa ile bertaraf olacak buna inanın. Allah sizi evlatlarınıza bağışlasın.
İnşaallah, Herzaman korktuğum bir konu idi, içimden hep birgün benide bulacak diye geçiyordu, başıma gelince, alt üst oldum şimdidenŞimdiden bu kadar hırpalamayın kendinizi. Ailenizi çocuklarınızı düşünün.
Daha belli olan birşey yok kş belki de basit bir tedavi ile çözülecek.
Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onuda gördümGelen akıntının açık renkte olması bir nebze iyiye işaret, kanlı veya iltihaplı akıntı daha risklidir. Kanser olmayıp da böyle akıntı yapan durumlar da var. O yüzden hemen panik yapmayın, bir doktor olarak söylüyorum.
Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onudaGelen akıntının açık renkte olması bir nebze iyiye işaret, kanlı veya iltihaplı akıntı daha risklidir. Kanser olmayıp da böyle akıntı yapan durumlar da var. O yüzden hemen panik yapmayın, bir doktor olarak söylüyorum.