Göğüste kitle

Bu sabah mamografi ve biyopsisi yapıldı, sonuçları ancak cuma öğleden sonra öğrenebilirim, doktor durumu en kötüden düşünmeliyiz , yaşınız genç ama yinede oluyor, ele sert kitle gelmiyor dokununca ama yinede bilemeyiz dedi
Mamografiden sonra birsey demedilermi bana söylemişlerdi hiç korkmayın biz iyi huylu olduğunu düşünüyoruz yinede biyopsi sonucunu beklemeliyiz diye

Korkmayın lütfen benimde bundan 4 yıl önce göğsümde kitle vardı hemde kendim bulmuştum hemen ameliyat oldum aldılar bitti gitti, bende ilk duyduğumda çok korkmuştum , doktorunuza güvenin bir an önce tedavinizi olun
Merhaba. Tesadüfen mı bulmuşsunuz, agrı sızı mı vardı?

Korkmayın lütfen benimde bundan 4 yıl önce göğsümde kitle vardı hemde kendim bulmuştum hemen ameliyat oldum aldılar bitti gitti, bende ilk duyduğumda çok korkmuştum , doktorunuza güvenin bir an önce tedavinizi olun
Çok geçmiş olsun sizede, yaşadığımız yer küçük bir kasaba , hertürlü imkan var fakat almanyada sağlık sektörü kötü durumda, olası bir durumda gidebileceğim diğer şehirlerdeki hastaneleri araştırdım.

Merhaba. Tesadüfen mı bulmuşsunuz, agrı sızı mı vardı?
Merhaba, bundan tam 4 hafta önce başka bir sebepten hastanede yatmıştımjinekoloji bölümünde , orada sütyenimi düzeltirken göğüs ucum acıdı, baktığımda çamaşırımın içinde kaysak dolu idi, sol göğsüm akmış sonra kurumuş, muayneye gelen doktora durumu söyledim ama hiç ilgilenmedi, şuan sorunumuz o değil deyip gitti. 4 haftadır ben herhalde yara oldu diye melhem sürüyordum. Dün sabah canım birden yandı acı hissetmeye başlayınca çocukları sabah okullarına bırakıp jinekoloğuma gittim (yarın yeni bir işe başlıyorum) bir problem varsa işimden olmayım diye kontrol ettirmek geçti içimden. Öyle öğrendim

Lütfen güzel haberlerle dönün evinize, Allah yardımcınız olsun
Ben lenf nodulu icin gitmistim cok sukur pek bi sey cikmadi. Kontrol edilecek araliklarla. Benim de gogus ucumda bi akma yok ama sivilce gibi bir sey cikti onun icin haftaya gidicem insallah. Dualarim sizinle inaniyorum Allah in izniyle bi sey cikmicak.

Ben lenf nodulu icin gitmistim cok sukur pek bi sey cikmadi. Kontrol edilecek araliklarla. Benim de gogus ucumda bi akma yok ama sivilce gibi bir sey cikti onun icin haftaya gidicem insallah. Dualarim sizinle inaniyorum Allah in izniyle bi sey cikmicak.
Bende de lenft nodülü var reaktif lenft nodülü bu yeni oldu fibroadonem vardı daha önce halada var ben korktum bu lenft nodülünden sana nasıl bir açıklama yaptılar kaç mm boyutu

Allah’a çok şükür sizin adınıza çok sevindim. Allah razı olsun inşallah

Saraçoğlunun kürü. Nette muhakkak vardır. Saraçoğlu brokoli kürü diye arayabilirsiniz. Yada Saraçoğlu memede kitle diye. Çok şükür kalmadı bende. Geçirmediği bir tür vardı sadece. Ultrason sonucuna göre ona dikkat edersiniz
Çok teşekkürler

X