Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onudaGelen akıntının açık renkte olması bir nebze iyiye işaret, kanlı veya iltihaplı akıntı daha risklidir. Kanser olmayıp da böyle akıntı yapan durumlar da var. O yüzden hemen panik yapmayın, bir doktor olarak söylüyorum.
allah sizlerden razı olsun.lütfen kendını üzme inşallah hiçbirşey çıkmaz merak etme ,
biz burda ne güne duruyoruz kızzzzz , uzaktaki kardeşleriz biz burda ,
allahım ya şafi adıyla şifa versin canım sana
Buna psikolojide ters çaba Kuralı deniyor. Olmasından korktuğunuz şeyleri çok düşününce başınıza geliyor.İnşaallah, Herzaman korktuğum bir konu idi, içimden hep birgün benide bulacak diye geçiyordu, başıma gelince, alt üst oldum şimdiden
Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onudaGelen akıntının açık renkte olması bir nebze iyiye işaret, kanlı veya iltihaplı akıntı daha risklidir. Kanser olmayıp da böyle akıntı yapan durumlar da var. O yüzden hemen panik yapmayın, bir doktor olarak söylüyorum.
allah sizlerden razı olsun.lütfen kendını üzme inşallah hiçbirşey çıkmaz merak etme ,
biz burda ne güne duruyoruz kızzzzz , uzaktaki kardeşleriz biz burda ,
allahım ya şafi adıyla şifa versin canım sana
Rabbim acil şifalar versin inşallah sonucu burayada yazın olurmu
[/QUOTE
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alıp yazarım
Allah onada şifa versin, çektirmesin inşallahkaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.
Umarım bendede öyledir, beynim dondu resmen, çocuklarımdan başka hiçbir şey düşünemiyorum. Allah bütün hastalara şifa versinsadece icini rahatlatmak icin demiyorum. aynisi gecen sene annemin basina geldi.
iyi huyluydu. doktor kötü huylu kendini hissetirmiyor dedi. sivi gelmesi iyiye isaret
Harika tesellikaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.
Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Doktorlar her zaman en kötü ihtimali düşünür ve onu atlamamak için uğraşır, o yüzden telaşlı görünebilirler. Çünkü önemli bir durumu atlarsa hem hastanın hayatı hem de kendi mesleği tehlikeye girer.Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onuda
allah sizlerden razı olsun.
iyiki varsınız
Keşke bu yaşadığınız olayı anlatmayıp daha iç acıcı şeyler yazsaydınız konu sahibinekaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.
Konu sahibinin içine su serptiniz. Sağolun varolunkaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.
İnşaAllahgeçmiş olsun, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar, olumlu düşünün lütfen panik yapmayın
önlem alması icin yazdim INSALLAHKeşke bu yaşadığınız olayı anlatmayıp daha iç acıcı şeyler yazsaydınız konu sahibine
Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin