Göğüste kitle

Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onuda
lütfen kendını üzme inşallah hiçbirşey çıkmaz merak etme ,

biz burda ne güne duruyoruz kızzzzz , uzaktaki kardeşleriz biz burda ,

allahım ya şafi adıyla şifa versin canım sana
allah sizlerden razı olsun.
iyiki varsınız

Benzer bir durumdan geçtim, şükür birşey olmadığı anlaşıldı, ama bende korkusu kaldı, doktorun telaşlı hareketlerinden, saçma söylemlerinden dolayı. şu an bir yakınım boğaz ağrısı için bile hastaneye gidecek olsa ödüm kopuyor.
inşallah sizinki de basit saçma birşeydir.
ama korkusu yetiyor insana.

İnşaallah, Herzaman korktuğum bir konu idi, içimden hep birgün benide bulacak diye geçiyordu, başıma gelince, alt üst oldum şimdiden
Buna psikolojide ters çaba Kuralı deniyor. Olmasından korktuğunuz şeyleri çok düşününce başınıza geliyor.
Korkmayın. Almanya'da tedavi imkanları daha çok hem.

Çoook teşekkür ederim, baya bir sarsıldım, doktorumun telaşlı bakışları, benim için hemen randevu ayarlaması v.s. Beni dahada tedirgin etti. Kendim bir tarafa, etrafımda yaşadığım kanser hastalarının hayatları geldi aklıma, sonra çocuklarım, bugün zamanı geçiremedim, nede yalnızmışım onuda
lütfen kendını üzme inşallah hiçbirşey çıkmaz merak etme ,

biz burda ne güne duruyoruz kızzzzz , uzaktaki kardeşleriz biz burda ,

allahım ya şafi adıyla şifa versin canım sana
allah sizlerden razı olsun.
iyiki varsınız
Rabbim acil şifalar versin inşallah sonucu burayada yazın olurmu
[/QUOTE
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alıp yazarım

kaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.

Allah onada şifa versin, çektirmesin inşallah

sadece icini rahatlatmak icin demiyorum. aynisi gecen sene annemin basina geldi.

iyi huyluydu. doktor kötü huylu kendini hissetirmiyor dedi. sivi gelmesi iyiye isaret
Umarım bendede öyledir, beynim dondu resmen, çocuklarımdan başka hiçbir şey düşünemiyorum. Allah bütün hastalara şifa versin

Kötüyü düşünmeden bir kaç farklı dr görüşü mutlaka alın.
İnşallah iyi çıkar sonuçlar.
Kitle sabit mi elinizin altında kayıyor mu acaba?

hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. kardeşimdedir çıkmıştı yıllar önce.fibraadenom teşhisi kondu iyi huylu çıkmıştı. bayanda büyüktü yarın ceviz kadar. sizinde öyledir inş. çok geçmiş olsun

Doktorlar her zaman en kötü ihtimali düşünür ve onu atlamamak için uğraşır, o yüzden telaşlı görünebilirler. Çünkü önemli bir durumu atlarsa hem hastanın hayatı hem de kendi mesleği tehlikeye girer.

Keşke bu yaşadığınız olayı anlatmayıp daha iç acıcı şeyler yazsaydınız konu sahibine

Konu sahibinin içine su serptiniz. Sağolun varolun

Canım yıl 2011 yaş 22 mememden gelen sıvı yüzünden doktora gittim her iki Mememde de iyi huylu kitleler çıktı fibroadonem 2015 yılına kadar takipteydim sonrasında hamilelik emzirme çocuk derken bıraktım takibi geçen hafta perşembe gittim ultrason çektirdim sonrasında emar istediler çok telâşlandım emar sonucu temiz çıktı ama doktor biyopsi istedi özel bir hastaneydi bugün devlete araştırma hastanesine gittim oradaki doktor bir sorun olmadığını biyopsi gerek görmediğini söyledi pisikolojik olarak sağ kol altım ağrıyor dünden beri sizi çok iyi anlıyorum inşallah kötü bir şey çıkmayacaktır allah şifa versin

Sarı sıvı oluyor bende de. Hemde yıllardan beri. Şuan pek farketmesemde yıllar içinde elime hep gelmişdir kitle. Ultrasonla bakılınca kistler çıkar, süt kanallarım tam kapanmamış çıkar. Büyük ihtimal öyle bir şeydir sizinki de.
Benim anlamadığım ilk önce ultrason istemeden mi mamografi istedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…