Göğüste kitle

Çok iyi yapmışsınız Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul etsin kat kat size geri çevirsin inşallah

Pazartesi kemo mu alcaksin
Bizim bulunduğumuz yer biraz küçük bir kasaba , ve burada Noel tatilinden dolayı 2 kan tahlili yaptırmak için doktor ve laboratuvar bulamadım, mecbur tedavi gördüğüm hastaneye gideceğim, eğer doktor beni öksürürken görürse hiç birşey yapmaz ordan oraya gönderir

Naptın bacım. Aldın mı ilacını. İyi misin bugün
nirra
Yok maalesef, sabah kan tahlili verdim , istanbuldan öksürük kaldı, iltihap değeri yüksekmiş, ilacı 07. Ocak tarihine ertelediler, ciğerlerden 2-3 hafta içerisinde röntgen çekilmem gerekiyor ve eğer doktor müsade ederse kemoyu devam edebilirim ve bu çarşamba tekrar kan vermeliyim, maalesef tatil dolayısı ile bizim burda hiç bir doktora ulaşamıyorum. Çarşamba herhalde tekrar hastaneye gideceğim, inşallah 2 günde değerlerim düşer , vardır bundada bir hayr diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum...

Nirracim düser insallah degerlerin moralini yüksek tut dualarimdasin her daim

Allah razı olsun, sizlerde olmasanız konuşacak dertleşecek kimsem yok .
Herşeyde bir hayır vardır inşallah haftaya alabileceksin kemoyu ve sonra pet çekilecek sanırım değil mi doğru hatırlıyorum. Çok iyi olacaksın ben Emin’im sana çok güveniyorum sen güçlü dimdik duran bir kadınsın sana sımsıkı sarılıyorum tüm dualarımı ediyorum. Bütün uykularımı gönderiyorum mis gibi bebekler gibi uyuman için

İnşallah , hayr olur. Moralim bozuldu modum düştü açıkcası, ben biran evvel olsun bitsin istiyorum ama nasip işte beni birde böyle zorlayacak anlaşılan. Benim bünyem zayıftır, astım rahatsızlığım var, kışları genelde öksürükle hastalıkla geçirirdim, şimdi dahada zor olacak herşey , Allah büyük , mevlam neylerse güzel eyler elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…