Göğüste kitle

Nasılsınız nirra nirra son durumlar nedir
Dün Port konuldu sag gögsümün üzerine, canim yaniyor, acisindan degilde iste ne bileyim...
Kanser hastaliginda nasil beslenmemi gösteren bir kitap aldim, ketogen deniliyor, Ben yemek yemeyi cok Seven biriydim, yedikce mutlu olurdum, simdi kalori saymak, bircok seye Vera etmek kendimi eksik hissettirdi, bugün biraz hüzünlüyüm, ailem bende kalabalikta özellikle gündüz iyiyimde aksam olunca kötü oluyorum.

Dün Port konuldu sag gögsümün üzerine, canim yaniyor, acisindan degilde iste ne bileyim...
Kanser hastaliginda nasil beslenmemi gösteren bir kitap aldim, ketogen deniliyor, Ben yemek yemeyi cok Seven biriydim, yedikce mutlu olurdum, simdi kalori saymak, bircok seye Vera etmek kendimi eksik hissettirdi, bugün biraz hüzünlüyüm, ailem bende kalabalikta özellikle gündüz iyiyimde aksam olunca kötü oluyorum.
Ama böyle olmayacaktık hani.. yazılarınızda bile hüzün var.. mutlu olmak gerek moralimizi bozmamamız lazım böyle olursa bu hastalık sevinir.. o kazanıyor çünkü ama biz Güler eğlenirsek üzülüp gider lütfen toparlanma zamanı

Nirra nirra senin agzin ne diyo:KK19:
İyiles bak kaynana olucaz daha,neleeer neler ogrendik buradan,daha gidip gelinin eve yayilicaz,oglumuz gelince ah oh edicez,cocuk aç aç,mama ver dicez,ohoooo ,kalk kalk anca yetisiriz:KK70:

Allah bir an önce şifa versin size amin.

Bir arkaaşım yeni atlattı bu işlerde moral çok önemli ama kötü duygunuz varsa onu da yaşayın ve beyninizi mutlu olmaya eğitin. Beyin eğitilebilir. Ağlamak da kimyasalları atarak sizi rahatlatır. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Ama geri kalan zamanlarda gülün, gülümseyin. Siz gülümsedikçe kahkaha attıkça beyniniz mutluluk hormonları yayacak ve bu hormonlar kanseri küçültmeye yarıyor. Gülemem dediğiniz anda bile aklınızda olsun siz güldükçe bu hormonlar otomatik salgılanır. Gülün, komedi seyredin, karikatür okuyun.

Söyleyemesi kolay diyorsunuz belki ama az buçuk anlıyorum durumunuzu bazen zor olduğunu da ama yapabilirsiniz size güevniyorum. Seviyle ve sağlıkla kalın :KK200: :nazar:

Kemodan 1 gün önce almam gereken bir ilaç vardı, Perşembe eczaneye reçetemi verdim, Cuma alamadım, cumaertesi almak için gittim çalışan kalfa bulamadı yok veremiyorum dedi , bugün Onkologie ile görüştük bugün mutlaka almam gerekiyordu sabah ve akşam, eczacı Türk ablayı aradım belki 15 kişiler bir türlü eczaneyi açtıracak kimseyi bulamıyor, tam ümitlerim yeşerirken ufacık bir aksilikle dağılıyorum. Vardır bundada bir hayr inşaallah :KK43:
Yediğime dikkat ettiğim için biraz halsizlim, bir bardak üzüm hoşafı yapıp sabah içiyorum suyunu sadece, aldığım şeker yetmiypr, elim ayağım titriyor, annem kızıyor hiç bişey yemeyip halden düşüyorsun kendini hasta ediyosun diye.
Dün bir arkadaşım kızkardeşine babyshower partisi düzenlemişti, ben böyle olunca başka bahanelerle iptal etmiş, biz nerdeyse aynı evde büyüdük o bu haldeyken ben misafir eğlendiremem demiş. Uzaktan davet ettiği üç kişi geldi sadece bende annem içinde değişiklik olsun diye gittim, beni neşelendirmek için baya uğraştılar, hem mutlu oldum hem hüzünlendim.
sabah kahvaltıya arkadaşım geldi , dedim beni yanlız bırakmayın, küçük çocuklarımda çok yormaya başladı.

Kemodan 1 gün önce almam gereken bir ilaç vardı, Perşembe eczaneye reçetemi verdim, Cuma alamadım, cumaertesi almak için gittim çalışan kalfa bulamadı yok veremiyorum dedi , bugün Onkologie ile görüştük bugün mutlaka almam gerekiyordu sabah ve akşam, eczacı Türk ablayı aradım belki 15 kişiler bir türlü eczaneyi açtıracak kimseyi bulamıyor, tam ümitlerim yeşerirken ufacık bir aksilikle dağılıyorum. Vardır bundada bir hayr inşaallah :KK43:
Yediğime dikkat ettiğim için biraz halsizlim, bir bardak üzüm hoşafı yapıp sabah içiyorum suyunu sadece, aldığım şeker yetmiypr, elim ayağım titriyor, annem kızıyor hiç bişey yemeyip halden düşüyorsun kendini hasta ediyosun diye.
Dün bir arkadaşım kızkardeşine babyshower partisi düzenlemişti, ben böyle olunca başka bahanelerle iptal etmiş, biz nerdeyse aynı evde büyüdük o bu haldeyken ben misafir eğlendiremem demiş. Uzaktan davet ettiği üç kişi geldi sadece bende annem içinde değişiklik olsun diye gittim, beni neşelendirmek için baya uğraştılar, hem mutlu oldum hem hüzünlendim.
sabah kahvaltıya arkadaşım geldi , dedim beni yanlız bırakmayın, küçük çocuklarımda çok yormaya başladı.
Gececek canim.
Kan bagim olmayan akrabalarimdan biri bu hastaliktan ameliyat oldu,27 yil sevdikleriyle ömur gecirdi, iyi bir hayat kalitesiyle.
Diger bir tanidigin kiz kardesi cocuklari kucagindaydi,su anda uni kazandi,elleriyle valiz yapti yavrusuna.
Sen de yasayacaksin bunlari,her zorluktan sonra b kolaylik vardir,rabbimiz söz verdi,O (hâşâ)sözünden donmez...

Gececek canim.
Kan bagim olmayan akrabalarimdan biri bu hastaliktan ameliyat oldu,27 yil sevdikleriyle ömur gecirdi, iyi bir hayat kalitesiyle.
Diger bir tanidigin kiz kardesi cocuklari kucagindaydi,su anda uni kazandi,elleriyle valiz yapti yavrusuna.
Sen de yasayacaksin bunlari,her zorluktan sonra b kolaylik vardir,rabbimiz söz verdi,O (hâşâ)sözünden donmez...
Allah razi olsun. Bugün ciğerlerimi çokça hissettim, hissettikçe için için eridiğimi düşündüm. Cebimde ağrı kesici vardı içtim hissettmeyeyim diye.
bana dua edin yarın ilk ilacı aldığımda Rabbim Şafi ismiyle şifaversin de hemen etki yapsın.
Normalde başörtü kullanıyorum, ama evde açık başım, dün kendime şapka aldım çocukların gözü alışsın Diye taktım. Artık bunu kullanacağım evde kafam üşüyor dedim, küçüklerim farkındalarki, sarılıp ağladılar lütfen yapma diye, dedimki saçlarım beni rahatsız ediyor bonenin altından Çıkıyor çok Kısa kestirmeliyim , oğlum keloğlanmı olacaksın? Diye sordu bende eveeet çok güzel olacak bende onun gibi yapmak istiyorum dedim, sonra yine ağladılar anne lütfen yapma biz senin saçlarını çok seviyoruz, nolur sana yasak kesmek! Diye. İyi peki ama doktor söylerse kesmek zorunda kalabilirim ama yine uzar, o halde şimdi yapmayalım biraz daha kalsın diye gönüllerini zorla yaptım. Annelik çok ağırmış, evlatlıkta öyle... az evvel benim ufaklık geldi başına şapkasını takmış, anne benimde saçlarım beni rahatsız ediyor, bende artık senin gibi yatacağım dedi...

Allah razi olsun. Bugün ciğerlerimi çokça hissettim, hissettikçe için için eridiğimi düşündüm. Cebimde ağrı kesici vardı içtim hissettmeyeyim diye.
bana dua edin yarın ilk ilacı aldığımda Rabbim Şafi ismiyle şifaversin de hemen etki yapsın.
Normalde başörtü kullanıyorum, ama evde açık başım, dün kendime şapka aldım çocukların gözü alışsın Diye taktım. Artık bunu kullanacağım evde kafam üşüyor dedim, küçüklerim farkındalarki, sarılıp ağladılar lütfen yapma diye, dedimki saçlarım beni rahatsız ediyor bonenin altından Çıkıyor çok Kısa kestirmeliyim , oğlum keloğlanmı olacaksın? Diye sordu bende eveeet çok güzel olacak bende onun gibi yapmak istiyorum dedim, sonra yine ağladılar anne lütfen yapma biz senin saçlarını çok seviyoruz, nolur sana yasak kesmek! Diye. İyi peki ama doktor söylerse kesmek zorunda kalabilirim ama yine uzar, o halde şimdi yapmayalım biraz daha kalsın diye gönüllerini zorla yaptım. Annelik çok ağırmış, evlatlıkta öyle... az evvel benim ufaklık geldi başına şapkasını takmış, anne benimde saçlarım beni rahatsız ediyor, bende artık senin gibi yatacağım dedi...
Su anda sizin icin ya şafi okurken mesajinizi okuyorum.
Allah kolaylastirsin inşallah.Evet cocuklarinizi alistirmaniz cok guzel.
Fakat sanırım herkesin saclari dökülmüyor.
Arkadasimin annesinin saclari dokulmemisti,hatta dalga geciyordu,benim basim kel mi,niye benimki dokulmedi diye:))
Sunu da diyebilirsiniz,"saclarim sagliksiz,agaclari budayinca daha guzel buyuyor ya,ben de kestireyim de daha guzel büyüsün,ben saclarim daha güzel olsun istiyorum:))"

Allah yardımcınız olsun, lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Allah dermansız dert vermesin, şükürler olsun tedaviyle hiç bu derdi yaşamamış gibi olan birsürü insan tanıyorum. İnşallah siz de iyi olacaksınız. Dualarım sizinle.

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size İnşAllah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz 🙏

Rabbim Murad ettirmeyecegini umut ettirmezmiş, zaman zaman dibe batsamda Allah’a şükrü hamdı hiç bırakmadım, topiğe göz attım neşelendim :)
Rabbim beni nefsimin eline bırakmasın isyan ettirmesin. Bu yaşadığım kötü olayda dünya görüşüm tamamen değişti, herşeyin nekadar boş nekadar geçici ve hayatın kısa olduğunu anladım. Yaklaşık iki ay önce camide bir bayanla tanışmıştım, birlikte oturup sohbet ettik, ona söylediğim sözü hatırladım bugün, bir ağacın sonbaharda yaprakları gibi teker teker dökülüyoruz diye... Allah cümlemize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, kimsenin evladının boynunu bükmesin amin

Rabbim Murad ettirmeyecegini umut ettirmezmiş, zaman zaman dibe batsamda Allah’a şükrü hamdı hiç bırakmadım, topiğe göz attım neşelendim :)
Rabbim beni nefsimin eline bırakmasın isyan ettirmesin. Bu yaşadığım kötü olayda dünya görüşüm tamamen değişti, herşeyin nekadar boş nekadar geçici ve hayatın kısa olduğunu anladım. Yaklaşık iki ay önce camide bir bayanla tanışmıştım, birlikte oturup sohbet ettik, ona söylediğim sözü hatırladım bugün, bir ağacın sonbaharda yaprakları gibi teker teker dökülüyoruz diye... Allah cümlemize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, kimsenin evladının boynunu bükmesin amin
Amin canim,bak cocuklari postaladim,gectim kanepeye,sana ya safi okuyorum su anda,daha kimbilir kimler okuyor:KK200:
Kesinlikle yalniz degilsin,biz variz,buradayiz,vaktin oldukca yaz buraya.
Evet zorluk cekeceksin,tedavin yoracak,fakat sonuc şifa olacak insalllah...

Amin canim,bak cocuklari postaladim,gectim kanepeye,sana ya safi okuyorum su anda,daha kimbilir kimler okuyor:KK200:
Kesinlikle yalniz degilsin,biz variz,buradayiz,vaktin oldukca yaz buraya.
Evet zorluk cekeceksin,tedavin yoracak,fakat sonuc şifa olacak insalllah...
İnşallah ♥️ Burası olmasaydı, bu güzel insanların destekleri olmasaydı benim için daha zor olurdu, şükür buraya yazıp rahatlıyorum. Etrafımdakiler yeni yeni öğreniyor durumu, vahlar tühler başladı, ziyarete gelmek isteyenler var, kibarca redd ediyorum. Telden yazanlara müsait değilim sonra konuşuruz diyorum. Biliyorum hayır duasını aldığım çok güzel insanlar var onlarda sağolsun anlayış gösteriyor. Üç hafta önce abimin kayınbiraderi öğrenmiş durumumu, yengem anlatmak zorunda kalmış, telefonda koca adam hüngür hüngür ağlamış, hergün yengeme soruyormuş halimi, muaynelerimi takip ediyormuş 😊, eşimi arayamamış sesini duyarsam ağlarım sen söyle ailesi yanında yok diye kendini yalnız hissetmesin, herzaman o benimde kardeşim demiş, kendileri başka ülkeden, Allah’a nekadar şükretsem az, etrafımda ne güzel insanlar olduğunu görüyorum. Rabbim cümlemizi sevdikleriyle karşılaştırsın Amin. Özellikle yarın sabah erken dualarınızı bekliyorum, ben kemo alırken bana dua ile güç gönderin ♥️

İnşallah ♥ Burası olmasaydı, bu güzel insanların destekleri olmasaydı benim için daha zor olurdu, şükür buraya yazıp rahatlıyorum. Etrafımdakiler yeni yeni öğreniyor durumu, vahlar tühler başladı, ziyarete gelmek isteyenler var, kibarca redd ediyorum. Telden yazanlara müsait değilim sonra konuşuruz diyorum. Biliyorum hayır duasını aldığım çok güzel insanlar var onlarda sağolsun anlayış gösteriyor. Üç hafta önce abimin kayınbiraderi öğrenmiş durumumu, yengem anlatmak zorunda kalmış, telefonda koca adam hüngür hüngür ağlamış, hergün yengeme soruyormuş halimi, muaynelerimi takip ediyormuş 😊, eşimi arayamamış sesini duyarsam ağlarım sen söyle ailesi yanında yok diye kendini yalnız hissetmesin, herzaman o benimde kardeşim demiş, kendileri başka ülkeden, Allah’a nekadar şükretsem az, etrafımda ne güzel insanlar olduğunu görüyorum. Rabbim cümlemizi sevdikleriyle karşılaştırsın Amin. Özellikle yarın sabah erken dualarınızı bekliyorum, ben kemo alırken bana dua ile güç gönderin ♥
Kacta gireceksin kemoya,ben burada olacagim inşallah.
Dua ve sesine ses almak oyle bir guc ki ben de biliyorum.
Birkac duami yazmistim profilden,Allahim su an ettigim duami kabul et diye,kac yerden amin geldi nasıl mutlu oldum:)

X