Kemodan 1 gün önce almam gereken bir ilaç vardı, Perşembe eczaneye reçetemi verdim, Cuma alamadım, cumaertesi almak için gittim çalışan kalfa bulamadı yok veremiyorum dedi , bugün Onkologie ile görüştük bugün mutlaka almam gerekiyordu sabah ve akşam, eczacı Türk ablayı aradım belki 15 kişiler bir türlü eczaneyi açtıracak kimseyi bulamıyor, tam ümitlerim yeşerirken ufacık bir aksilikle dağılıyorum. Vardır bundada bir hayr inşaallah
Yediğime dikkat ettiğim için biraz halsizlim, bir bardak üzüm hoşafı yapıp sabah içiyorum suyunu sadece, aldığım şeker yetmiypr, elim ayağım titriyor, annem kızıyor hiç bişey yemeyip halden düşüyorsun kendini hasta ediyosun diye.
Dün bir arkadaşım kızkardeşine babyshower partisi düzenlemişti, ben böyle olunca başka bahanelerle iptal etmiş, biz nerdeyse aynı evde büyüdük o bu haldeyken ben misafir eğlendiremem demiş. Uzaktan davet ettiği üç kişi geldi sadece bende annem içinde değişiklik olsun diye gittim, beni neşelendirmek için baya uğraştılar, hem mutlu oldum hem hüzünlendim.
sabah kahvaltıya arkadaşım geldi , dedim beni yanlız bırakmayın, küçük çocuklarımda çok yormaya başladı.