Göğüste kitle

Nasıl yani bunu zaten herkes yaptırmalı, siz fazla mi titiz davrandınız, bol bol dua edin korkmayın sakın inşallah atlatırsınız

İyi geceler. Yarın bu konu hakkında bir konuşma yapacağım, yatmadan önce de kkya bakayım dedim. Sizin yazınıza rastladım. Tesadüf mü acaba?

Tüm mesajlarınıza bakamadım ancak kesin tanı kondu mu? Kaçıncı evre?

Kadınların altından kalkamayacağı güç yok emin olun. İçerisine girdiğiniz süreç biraz çetrefilli ve zor. Ancak ailenizin ve sevdiklerinizin desteğiyle, düzenli olarak kontrollerinizi ve tedavinizi yaptırarak, kendinize güzel meşgaleler bularak bu zor yolu daha kolay ve çekilebilir hale getirebilirsiniz. Dualarım sizinle

Merhaba, tanı kesin, şimdilik iki tane ve agresifler, bugün öğlen büyük bir şehire gideceğim tumorzentrum a orada detaylı incelemeler yapılacaktır, kaçıncı evre olduğunu bilmek istemedim. Geçen Cuma öğrendim ve etrafımı salinleştirmek bana düştü, güçlü olmaya ve görünmeye çalışıyorum, fakat az evvel oğlumu yuvaya bıraktım, 1 yıldır arabayı neredeyse aynı yere park ederim, çocuğu bırakıp döndüğümde park cezası yediğimi gördüm, hani miktarından faturadan değil ama sinirlerim çok gergindi, ağlamaya başladım kadında bi güzel azarladı ne ağlıyosun diye :) , mide bulantısı ağlamak öğürmek birbirine karıştı, belkide iyi oldu azcıkta olsa ağlayabildim. Eve geldim kendimi tuvalete zor attım, şimdi oradan yazıyorum, biraz sakinleşeyim eşim görmesin, o benim rahat tavırlarımdan dolayı gevşedi biraz.
Evet ben güçlü bir insanım ve başarmak zorundayım, sadece bu süreçte çocuklarım çok yıpranacak onun derdindeyim, çekeceğim acıları düşünmüyorum şimdilik, Cuma günü ne kadarki tek derdim bugün ne pişirsemdi, biranda alt üst olduk, Rabbim bunu unutturacak başka dert vermesin

Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
O “ol” derse olmayacak şey yoktur.
Sizi sevdiklerinize bağışlasın. Dua ile...

Annesin sen güçlü olacaksın tabi ki, içimden çok rahat bu hastalığı atlatacağını söylüyor. Ağlamak istiyorsan ağla bağır söylen her şeyden önce insansın. Önce sen sindir olur mu? sonrası gelir.

Çok geçmiş olsun, inanın atlatacaksınız. Eşimin annesi ölüm oranı yüksek kanserlerden birine yakalandı, 3. evreydi. İnsan bu hastalığı yakınlarında yaşayınca anlıyor hissedilenleri, çaresizlik hissi. Ama aslında günümüzde hiçbir şey çaresiz değil, bunu da sonradan anladık. Üstelik meme kanseri çok yüksek iyileşme oranına sahip. Onlar da çekirdek aile dışında kimseye söylememeyi tercih ettiler, çok da iyi yaptılar, insanlar çok bilinçsiz, kanser oldu mu tamam, ölecekmişsin gibi davranıyorlar, psikolojinin çok önemli olduğu bu hastalıkta maruz kalınması gereken en son şey bu. Biz hep çok olumlu davrandık, başlarda ofiste ağlayıp ağlayıp (evde de eşime belli etmek istemiyordum), kaynanamlara gidince her şey çok normalmiş gibi davranıyordum, ve bütün çocukları da, ben kimseyi ağlarken görmedim bu süreçte. Sonra zaten tedavi süreci başladı ve her şey çok iyi gitti, akıllı ilaçlar sayesinde kemoterapinin etkileri bile olmadı ( saç dökülmesi vs) ve çok şükür hastalığı atlattı, şimdi düzenli kontrollere gidiyor. Bir de şunu eklemek istiyorum, onlar Almanya’dan bir takviye ilaç getirttiler, Selenyumlu, kansere karşı etkili bir ilaç, siz zaten Almanya’daymışsınız , bunu bir doktorunuza danışabilirsiniz. Acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
Bu hafta eşim rapor aldı ve yanımdaydı sürekli, gözümün içine bakıyor nasılım diye, o yoksa çocuklar var kendimi tuttum tuttum bahane oldu:) yalnız kalmaktan kendimi bırakmaktan korkuyorum

Çok teşekkürler

Amin inşallah. Eğer moralini yüksek tutarsan, etrafındakiler de sana güzelce destek olurlarsa (ki olurlar) çocukların da çok etkilenmez. Erken tanı gerçekten çok önemli. O yüzden tedavine dört elle sarıl ve kendini mutlu edecek hobiler bul, hayatını da belli düzeyde devam ettirmeye çalış.

Sevgili hanımlar eminin merak edenler vardır,

evime yeni geldim, sabah gittim hastaneye, bir sonraki randevum haftaya çarşamba, ozamana kadar iskelet taraması, göğüs ultrasonu, kalp ultrasonu, karaciğer taraması ve diş doktorunda muayne (diş kökleri iltihapımı? ) yaptırmam gerekiyor, randevular hemen olmalı ama maalesef doktorlar çok yoğun ama 3 farklı şehirden ayarladım hepsini. Haftaya salı patolojiden son raporlar çıkacakmış adını söylemek istemediğim o böceklerin türünü belirleyecekler, 3 tür varmış, ona göre önümüzdeki 5 ay önce kemoterapi ile küçültülecekler ve sonrasında ameliyat ile bulundukları yerleri alacaklar, sonrasında Işın tedavisi olacağım. Hastaneden yola çıktığımda sanki tedavi olmuş iyileşmişim gibi bir his vardı içimde, çok rahatladım. Yarın anneme gidip üslubuyla anlatacağım, tek derdim şimdi annem

Hadi hayırlısı artık Allah zorlukları kolaylaştırsın senin için çocuklarının yüzü suyu hürmetine

Merhaba, bilmiyorum nasıl olduğumu, iyiymişim gibi davranıyorum, dün ufacık bir şeyden patladım ama toparlanmam gerek, anneme geldim annem farkında ama ben bişey var ama kötü değil ameliyat lazım değil şimdilik ilaçla tedavi olacağım dedim, bana inanmadı iyi dedi yanımdan çıktı gitti, zoraki iyiymiş gibi davranıyor oda, akşam bana gelmek istedi aramızda 100 km var, ben geleyim çocukların yanında duruyum sen kontrollerini ol dedi, içi içini yiyor sabaha kadar uyumamış, keza bende aynı durumdayım. Pazartesi-Cuma’ya kadar okullar tatil, dolayısı ile zaten randevu bulmak çok zor birde tatil araya girince dahada zorlaştı, 3 farklı şehirden ayarladım randevuları, salı günü dişçi ve onkolog, çarşamba kalp ultrasonu, ve sonra karaciğer taraması.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin, Allah kimseyi darda zorda bırakmasın, dermansız dert vermesin.
işin en zor kısmı aslında annem
tanımadıklarına bile çook üzülür, Annem için dahada dikkatli olmalıyım

Allah sifa versin ins. Ya herkese soyluyorum burdada ama sadaka belalari hastaliklari uzaklastirir. Ufakta olsa cevrenizdeki ihtiyac sahiplerine verebilirsiniz. Sizin icin dua ettim

Allah acil şifalar versin

Bastan cok demistiniz 10 lu bir rakamdi yanlis hatirlamiyorsam. Simdi 2 tane yazmissiniz.. Buna cok sevindim. Ultrasonda ile CT sonuclari farklilik gosterdi sanirim. Lutfen moralinizi yuksek tutun. Allah sifa versin insallah, bu surecte yar ve yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…