Göğüste kitle

Güçlü durmaya çalışmak sizi yorar.
Lütfen arada kendinizi bırakın,bırakın derken iyileşeceğinize inancınızı demiyorum , bazen ağlayabilirsiniz çocuklarınızda görmek istemeyeceğiniz şeylere şahit olabilir annenizide üzebilirsiniz..ama şuan herkesten önce siz önemlisiniz.duyguları içe atmak sizi agresif yapar.merak etmeyin herşey yolunda gidecek.ben hiç kötü bişey hissetmedim.

Allah acil şifa versin. Dini içerik yasak, belki banlanıcam ama söylemezsem içim içimi yer. Böyle hastalıklar için Cuma gecelerinde Kehf suresinin okunması tavsiye ediliyor. Bizim de hastamız var, tavsiye ettiler .
Sevgili hanımlar eminin merak edenler vardır,

evime yeni geldim, sabah gittim hastaneye, bir sonraki randevum haftaya çarşamba, ozamana kadar iskelet taraması, göğüs ultrasonu, kalp ultrasonu, karaciğer taraması ve diş doktorunda muayne (diş kökleri iltihapımı? ) yaptırmam gerekiyor, randevular hemen olmalı ama maalesef doktorlar çok yoğun ama 3 farklı şehirden ayarladım hepsini. Haftaya salı patolojiden son raporlar çıkacakmış adını söylemek istemediğim o böceklerin türünü belirleyecekler, 3 tür varmış, ona göre önümüzdeki 5 ay önce kemoterapi ile küçültülecekler ve sonrasında ameliyat ile bulundukları yerleri alacaklar, sonrasında Işın tedavisi olacağım. Hastaneden yola çıktığımda sanki tedavi olmuş iyileşmişim gibi bir his vardı içimde, çok rahatladım. Yarın anneme gidip üslubuyla anlatacağım, tek derdim şimdi annem ♥

Konunuzu şimdi okudum, çok güçlü bir annesiniz. Çoğu arkadaş yazmış zaten ama bende belirtmek isterim ki bu hastalığı yenen o kadar çok kişi var ki. Hem erken fark ettiğiniz için de şanslısınız, bu günler de geçecek Allah’ın izniyle.

Yine de arasıra kendinizi rahat bırakıp sıkmamaya da çalışın, tabiki iyileşeceğinize olan inancınız var olsun hep,güçlü olmak lazım ama ailenize güçlü görünmeye çalışırken kendinize fazla yüklenmeyin. İnsanız çünkü, bazen psikolojik olarak dibe vurmanız çok normal, önemli olan sonrasında kendinizi toparlayıp yine ayağa kalkabilmeniz. Dualarımda olacaksınız, güzel haberlerinizi de alırız yakın zamanda insallah.

Bastan cok demistiniz 10 lu bir rakamdi yanlis hatirlamiyorsam. Simdi 2 tane yazmissiniz.. Buna cok sevindim. Ultrasonda ile CT sonuclari farklilik gosterdi sanirim. Lutfen moralinizi yuksek tutun. Allah sifa versin insallah, bu surecte yar ve yardimciniz olsun. ♥
Evet iyimi kötümü bende bilmiyorum, ultrasonda 4 mm idi mamografide 1,5 cm, önce 10 küsür kist görünüyordu sanırım lenfbezleri idiler, iki üç gündür koltukaltımda sızı var, gözle görülür şişlikte. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Bir haftada muaynelerle geçecek

Evet iyimi kötümü bende bilmiyorum, ultrasonda 4 mm idi mamografide 1,5 cm, önce 10 küsür kist görünüyordu sanırım lenfbezleri idiler, iki üç gündür koltukaltımda sızı var, gözle görülür şişlikte. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Bir haftada muaynelerle geçecek

Her şey iyi olacak ben öyle hissediyorum 🌸 çok bilinçli güçlü bir kadınsınız, ayrıca tıp gerçekten çok ilerlemiş durumda özellikle bu hastalıkta. Çok araştırma var bir çok yeni ilaç var genler düzeyine indi tedavi. Direk hedefe yönelik tedaviler uyguluyoruz. Türkiye için söylüyorum.

Yalnız size söylemek istediğim, Sigorta şirketleri orada tedavi masrafları konusunda sıkıntı çıkarabiliyorlarmıiş sanırım o konuları şyi araştırın gerekirse türkiyeye gelin tedavi için 🌸 geçmiş olsun

Güçlü durmaya çalışmak sizi yorar.
Lütfen arada kendinizi bırakın,bırakın derken iyileşeceğinize inancınızı demiyorum , bazen ağlayabilirsiniz çocuklarınızda görmek istemeyeceğiniz şeylere şahit olabilir annenizide üzebilirsiniz..ama şuan herkesten önce siz önemlisiniz.duyguları içe atmak sizi agresif yapar.merak etmeyin herşey yolunda gidecek.ben hiç kötü bişey hissetmedim.
benimde içimde kocaman Ümit var, negatif düşünmemeye çalışıyorum, evet yoruluyorum ama kendimi bırakırsam kalkamam diye korkuyorum.

Her şey iyi olacak ben öyle hissediyorum 🌸 çok bilinçli güçlü bir kadınsınız, ayrıca tıp gerçekten çok ilerlemiş durumda özellikle bu hastalıkta. Çok araştırma var bir çok yeni ilaç var genler düzeyine indi tedavi. Direk hedefe yönelik tedaviler uyguluyoruz. Türkiye için söylüyorum.

Yalnız size söylemek istediğim, Sigorta şirketleri orada tedavi masrafları konusunda sıkıntı çıkarabiliyorlarmıiş sanırım o konuları şyi araştırın gerekirse türkiyeye gelin tedavi için 🌸 geçmiş olsun
evet Türkiye ye gelmeyide düşündüm ama tedavinin devamını ya burada devam ettiremezsem diye korktum, Sigorta şirketi veya doktorlar sen bizim hastamız değilsin deyip beni sonrasında tedavi etmeyebilirler. Ac...... hastanesi ile iletişim kurmaya çalışıyorum, onlara ulaşmakta baya zor, bana bilgi verecek doktorla konuşmak istedim hatta dilerlerse visite ücretini göndereceğim ama 3 gündür geri dönmediler.

Allah acil şifa versin. Dini içerik yasak, belki banlanıcam ama söylemezsem içim içimi yer. Böyle hastalıklar için Cuma gecelerinde Kehf suresinin okunması tavsiye ediliyor. Bizim de hastamız var, tavsiye ettiler .
Teşekkür ederim, böyle desteklerede çok ihtiyacım var ♥️ Allah önce sizin hastanıza şifa versin inşallah

nirra nirra tedavi şartları, imkanları yurt dışında tam olarak durum nedir bilmiyorum. Ancak önemli bir metastazınız yoksa Türkiye meme CA' da oldukça iyi. Hastalar çoğunlukla iyileşiyor.
Eğer bir metastaz durumunuz varsa Kübada ki tedavi imkanlarını araştırın derim. Küba ve İsrail bazı çeşit kanserli hücrelerin tedavisini bulmuş durumda. Küba sağlık hizmetleri konusunda kendi vatandaşı olmayana da hizmet verebiliyor. Üstelik sağlık hizmeti bedeli almadan.

nirra nirra tedavi şartları, imkanları yurt dışında tam olarak durum nedir bilmiyorum. Ancak önemli bir metastazınız yoksa Türkiye meme CA' da oldukça iyi. Hastalar çoğunlukla iyileşiyor.
Eğer bir metastaz durumunuz varsa Kübada ki tedavi imkanlarını araştırın derim. Küba ve İsrail bazı çeşit kanserli hücrelerin tedavisini bulmuş durumda. Küba sağlık hizmetleri konusunda kendi vatandaşı olmayana da hizmet verebiliyor. Üstelik sağlık hizmeti bedeli almadan.
Evet Küba’yı bende duydum ve Türkiye ile birlikte çalışıyor diye aklımda kalmış. Almanya genel olarak sağlıkta geri kalmış, sigorta ödemiyor diye doktor hastasını gerektiği gibi muayne dahi etmiyor, kendim sağlık sektöründe olduğum için çok iyi biliyorum durumu, ki aynı şekilde 6 hafta önce hastanede göğsümden sıvı geldiğinde doktora söyledim hiç ilgilenmedi bu şuan bizi ilgilendirmiyor dedi ve gitti. Küba’da nasıl iletişim kurarım bilmiyorum ama gerekirse İstanbul’dan ev tutacağım , çocuklarım ailem için canımın derdine düştüm, Allah kimseyi darda zorda bırakmasın, çaresiz bırakmasın

Evet Küba’yı bende duydum ve Türkiye ile birlikte çalışıyor diye aklımda kalmış. Almanya genel olarak sağlıkta geri kalmış, sigorta ödemiyor diye doktor hastasını gerektiği gibi muayne dahi etmiyor, kendim sağlık sektöründe olduğum için çok iyi biliyorum durumu, ki aynı şekilde 6 hafta önce hastanede göğsümden sıvı geldiğinde doktora söyledim hiç ilgilenmedi bu şuan bizi ilgilendirmiyor dedi ve gitti. Küba’da nasıl iletişim kurarım bilmiyorum ama gerekirse İstanbul’dan ev tutacağım , çocuklarım ailem için canımın derdine düştüm, Allah kimseyi darda zorda bırakmasın, çaresiz bırakmasın
Amin
Bir yakınım Küba konsolosluğu ile irtibata geçti. Oradan akıl aldı. Tahlil sonuçlarını mail ile oradaki doktorlara yollayacaklar. Eğer kanser türü onların tedavileri ile uyumlu ise davet edilmeyi umut ediyorlar. Daha ayrıntısını bilmiyorum malesef. Sadece konsolosluk, aracı kurumlara itibar etmeyin. Çok paranız gider demiş. Onu biliyorum

Evet Türkiye ile ortak çalışmaları varmış. Hatta ismini vermeyeyim özel bir üniversitesi ile çalıştıklarını öğrendim. Ancak Türkiye'de ki tedavi ateş pahası. Fiyatlar öyle böyle değil. Küba'ya gitmek daha mantıklı

Evet Türkiye ile ortak çalışmaları varmış. Hatta ismini vermeyeyim özel bir üniversitesi ile çalıştıklarını öğrendim. Ancak Türkiye'de ki tedavi ateş pahası. Fiyatlar öyle böyle değil. Küba'ya gitmek daha mantıklı
Mail attım az evvel , umarım geri dönerler, visite ücretleri 2500 TL diyor, diğer bahsettiğim hastane A. Visite ücreti 130 euro istiyor, onlarda sadece ön görüşme için, bir taraftan canımın derdindeyim, diğer taraftan maddiyat baya sarsacak bizi, diğer taraftan zaman kaybetmek istemiyorum, şuan çok boşlukta hissediyorum kendimi

Allah yar ve yardımcınız olsun canınızı sıkmayın derdi veren Rabbim dermanıda veriyo kardeşim meme kanseri oldu 1,5 senelik tedavi ameliyat çok şükür şuan herşey iyi ... Rabbim sağlığımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin inşallahhh 🤲🏼 Dualarım sizinlede

Allah yar ve yardımcınız olsun canınızı sıkmayın derdi veren Rabbim dermanıda veriyo kardeşim meme kanseri oldu 1,5 senelik tedavi ameliyat çok şükür şuan herşey iyi ... Rabbim sağlığımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin inşallahhh 🤲🏼 Dualarım sizinlede
Allah razı olsun, gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var, uyku tutmadı erkenden uyandım, göğsümden kan gelmiş , bugün çok korkuyorum, iki haftadır tedavi başlamadığı için rahattım ama bugün korkum başladı. Allah korktuğum yere uğratmasın. Kalpten yapılan Dualarınızı bekliyorum ♥️ Allah herkesten razı olsun

üzerinizdeki o hastalik en kısa zamanda kuş olup gitsin vücudünüzdan. 3 5 aya çocuklarınızla kaldığınız yerden devam edin koşuşturmalı hayatınıza inşallah. Sonra gelip burada ümitsizliğe kapılanlara umut olun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

üzerinizdeki o hastalik en kısa zamanda kuş olup gitsin vücudünüzdan. 3 5 aya çocuklarınızla kaldığınız yerden devam edin koşuşturmalı hayatınıza inşallah. Sonra gelip burada ümitsizliğe kapılanlara umut olun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Amin . Allah razı olsun

X