Göğüste kitle

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Acaba yesilimsi mi gelem sıvı? ayni sey bende de mevcuttu enfeksiyon demislerdi ve kistlerim vardi yillarca takip edildi sorun çıkmadı. Bence temiz cikicak sonuclariniz oyle umuyorum 🙏🏼

Buraya neden girmiyor ki ya özledik kendisini görüşürseniz iletebilir misiniz acaba
Söylemiştim daha önce şifresini unuttum demişti tekrar söylemek istemedim açıkçası onca derdinin arasında. Eminim daha iyi hissettiğinde dönecektir. Bazen dillendirmek, anlatmak da iyi gelmeyebiliyor belki öyle bi süreçtedir. Dualarımız onunla olsun

Söylemiştim daha önce şifresini unuttum demişti tekrar söylemek istemedim açıkçası onca derdinin arasında. Eminim daha iyi hissettiğinde dönecektir. Bazen dillendirmek, anlatmak da iyi gelmeyebiliyor belki öyle bi süreçtedir. Dualarımız onunla olsun
Anladım inşallah daha iyi olacak güzel haberlerle gelecek bize ❤️

Nirra neden girmiyor😔 ya benim hamile kalmam için hamile kaldığımda doğumum kolay olsun diye nasıl güzel dualar etmişti şimdi ben çocuklarımı kucağıma aldım konuşmak istiyorum kendisiyle ama neden girmiyor ki şifresini unutsa bile yenisini alabilir salında ya da yeni üyelikle yazsa buraya

X