Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gögüslerim çok küçük

ayyyyyyyyyyyy keeskem benim kücük olsa, karpuz kadar, belim aagriyor üstelik istedigimi giyemiyorum , hemde hamilelikte sisti, bence dua et... keske benim gögüslerimde kücük olsa

Masaj Rezene yada çörekotu yağı ile YouTube'da videoları var. soğuksu birde dirilik için

Çok büyük meme sevmem ama silikonlu estetik duran memeyi severim. Oyüzden küçük memelerime silikon taktırdım mutluyum:)) tavsiye ederim. Büyük sütyenler yok yazın sıcağında dolgulu sütyen yok.

Öyle diyorlar da ben inanmıyorum büyük meme görünce dilleri yere düşüyor. Estetik duran memeyi severler yani küçükten ziyade narin duran memeyi severler diyebiliriz.

Konuyu açan Harun Abi ise (yada okuyan Harun abi'lere) gün doğmuş valla.Herkes memitolarının boyutunu bildirip avuçlamış.
Sağlıklı meme candır.Büyük küçük diye dertlenmeyin.
Hazır avuçlamışken meme kontrolünü yapmayı unutmayın diyerek kamu spotuna bağlıyorum.

Benimkininde ucu küçük. Emzirirken anamdan emdiğim burnumdan geldi. Ama şimdide büyük uç istemem. Çocuk olayını bitirdim şükür. Büyük meme istiyorum bennn ama olmayacak hiçbir zaman. Hihh
hehe tecrübeliymişsin zaten kime demişim ki boşver daha iyi sarkmaz yaşlandıkça

arkadaşlar kucuk demişsiniz de bence sizin ki ole küçük degil
bır de cok kucuk olması var o anlattıgınız sutyenlerinin hiçbirinin olmaması var
dumduz olması var sadece bır çıkıntı
o benim işte

benim memişler de küçücükler. ben onlara vücudumun en büyük sivilceleri diyorum.. hatta bazen utanmasalar sırtımda çıkacaklarmış diyorum. doğum yaptım emzirdim yine de bi cacık olmadı. kocama diyorum ki sen bu işi beceremedin ama bir de bu işin yaşlılığı var ki hep dinç ve taze kalacaklar öyle düşün. yazları terden pişmiyorlar, istediğin her şeyi giyebiliyorsun ve sana sırt ağrısı yaratmıyorlar.
polyannacılık yapacağız artık başka bir çözüm yok.

Evlendim 80 di hamileyken 90 oldu şimdi 95 havaya bakan göğüslerim şimdi yere bakıyor seninkilerde doğumdan sonra oooo düşünemiyorum ibrahim Tatlises in şarkısı gibi tombul tombul m...ler olacak

Evlendim 80 di hamileyken 90 oldu şimdi 95 havaya bakan göğüslerim şimdi yere bakıyor seninkilerde doğumdan sonra oooo düşünemiyorum ibrahim Tatlises in şarkısı gibi tombul tombul m...ler olacak
yaaaa deme öyle küçükken yeterince korkuttular zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…