- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Senle bi kere polemige girmistik.Sonra KK nin yarisi hasta.
Senle bi kere polemige girmistik.
Resimden tanidim. Hayir ikimizinde nickleri farkliydi.Nerde hatirlamiyorum bu nickle mi.
Resimden tanidim. Hayir ikimizinde nickleri farkliydi.
merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşında evli bir kadınım,
Gögüslerimin çok küçük olması bende komplekslere neden oluyor,
Fakat dıştan müdahaleyede pek sıcak bakamıyorum,
Komplekslerimi azaltamaya dair neler yapabilirim
85 beden olduk derken yeni memeleri bütün benliğinizle kabul etmişsiniz
Öyle diyorlar da ben inanmıyorum büyük meme görünce dilleri yere düşüyor. Estetik duran memeyi severler yani küçükten ziyade narin duran memeyi severler diyebiliriz.İnternette okumuştum yapılan bir araştırmaya göre erkekler küçük memeli kadınları daha sexi buluyormuş
Herkes birbirinin tersini istiyor hakikaten pek dengeli varlıklar sayılmayız
Eşinizin beğenmediğini mi düşünüyorsunuz?
hehe tecrübeliymişsin zaten kime demişim kiBenimkininde ucu küçük. Emzirirken anamdan emdiğim burnumdan geldi. Ama şimdide büyük uç istemem. Çocuk olayını bitirdim şükür. Büyük meme istiyorum bennnama olmayacak hiçbir zaman. Hihh
aynen ben ole dalga geciyorumDestekli sutyen iyi güzel de, gece yatarken çıkartınca memeleri de çıkarmış gibi oluyorsun
merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşında evli bir kadınım,
Gögüslerimin çok küçük olması bende komplekslere neden oluyor,
Fakat dıştan müdahaleyede pek sıcak bakamıyorum,
Komplekslerimi azaltamaya dair neler yapabilirim
Evlendim 80 di hamileyken 90 oldu şimdi 95 havaya bakan göğüslerim şimdi yere bakıyor seninkilerde doğumdan sonra oooo düşünemiyorum ibrahim Tatlises in şarkısı gibi tombul tombul m...ler olacakBenim 70 d idi..sporla 70 b ye kadar düşürdüm..bi de 34 beden ufacık bişeyim..ama hamilelikle bidon boyutuna geldimemem ve ben iki ayrı canlı gibiyiz..ablamlar telefonda önce mememi sonra beni soruyorlar..doğum sonrasını düşünemiyorum bile ebat olarak..içi bol süt dolsun da umrumda değil,elbet normalleşir zamanla..
Konu sahibi memeni sev
yaaaa deme öyleEvlendim 80 di hamileyken 90 oldu şimdi 95 havaya bakan göğüslerim şimdi yere bakıyor seninkilerde doğumdan sonra oooo düşünemiyorum ibrahim Tatlises in şarkısı gibi tombul tombul m...ler olacak