- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
-
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Yahu ucu ne yapcan memen var ya yeterbenimde meme ucum küçük mesela
bence meme ucu büyükse gerisi teferruat
memem iri ama ucu yok :/
tam tersi olsun isterdim.
Yahu ucu ne yapcan memen var ya yeterbende azıcık büyük olsa ne isterdim ya
Benimkininde ucu küçük. Emzirirken anamdan emdiğim burnumdan geldi. Ama şimdide büyük uç istemem. Çocuk olayını bitirdim şükür. Büyük meme istiyorum bennnçocuk emzirirken çok işe yarıyor
şöyle boylu boyunca yatınca hepsi küçük göğüs sonuçtaBenimkininde ucu küçük. Emzirirken anamdan emdiğim burnumdan geldi. Ama şimdide büyük uç istemem. Çocuk olayını bitirdim şükür. Büyük meme istiyorum bennnama olmayacak hiçbir zaman. Hihh
gıt sılıkon taktırmerhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşında evli bir kadınım,
Gögüslerimin çok küçük olması bende komplekslere neden oluyor,
Fakat dıştan müdahaleyede pek sıcak bakamıyorum,
Komplekslerimi azaltamaya dair neler yapabilirim
Amaann boşver. Benimkileride büyüteçle araki bulasın...merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşında evli bir kadınım,
Gögüslerimin çok küçük olması bende komplekslere neden oluyor,
Fakat dıştan müdahaleyede pek sıcak bakamıyorum,
Komplekslerimi azaltamaya dair neler yapabilirim
Ķüçük olan büyük ister büyük olan küçük olsun der ne dengesiz varlıklarız yahuKeske benim de kucuk olsa.
Ķüçük olan büyük ister büyük olan küçük olsun der ne dengesiz varlıklarız yahu
Aynen benimkiler de bana küçük geliyor büyük olsalar biraz daha diyorumMalesef. Insanlar kendinde olandan pek memnun degildirya hep.
Aynen benimkiler de bana küçük geliyor büyük olsalar biraz daha diyorum
Hah bende de fıtık var zaten hayır neyime güvenip büyük ıstiyorum anlamıyorum bide görsen minnak bir hatunum ama ozeniyorum yine deBuyuk gogus sıkıntı bence. Sahsen bana agirlik yapiyor. Ozellikle dirt ustu uzanirken bazen nefesimi daraltiyor.
Hah bende de fıtık var zaten hayır neyime güvenip büyük ıstiyorum anlamıyorum bide görsen minnak bir hatunum ama ozeniyorum yine de