- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 39
-
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Buzlu suya tutun yazın
Ben lisedeyken bi arkadaş öyle büyütmüştü (ailesindeki herkes küçük göğüslüydü genetik yani)
Küvete yatıp bi kova buzu döküyorum diyordu
Bilmiyorum canımBuz masajı yapsak olmaz mı?
Küçük göğüs sarkmaz ki ....ya anne oluyoruz genç kız gibi hep diri ve dik olamaz kiyaaaa deme öyleküçükken yeterince korkuttular zaten
Küçükken derken; ben küçükken yani 14-15 yaşlarımda bile o kadar büyüktü ki o zamandan başlamışlardı korkutmaya ama sporla bihayli toparladım. Ama Bknz Ebru Şallı göğüsleri gayet de dik ve diri ya da diğer ünlülerin felan:)Küçük göğüs sarkmaz ki ....ya anne oluyoruz genç kız gibi hep diri ve dik olamaz ki
Onlar sürekli spor yapıyor ki hamileyken kilo almadiklari için görüşleride büyümüyor ben 23 kilo aldım doğal olarak onlarda büyüdü iki çıplak gormuyoz onları destekli yada toparlayici sütyen kullanıyor olabilirlerKüçükken derken; ben küçükken yani 14-15 yaşlarımda bile o kadar büyüktü ki o zamandan başlamışlardı korkutmaya ama sporla bihayli toparladım. Ama Bknz Ebru Şallı göğüsleri gayet de dik ve diri ya da diğer ünlülerin felan:)
Usagımm :) yine bir göğüs konusu yine sen ve yine ben :) bende seni merak ediyordum.. Ne yaptın seker ???Ķüçük olan büyük ister büyük olan küçük olsun der ne dengesiz varlıklarız yahu
napim kuzu uğraşıyoruz işte oglusumla evle senden naber?Usagımm :) yine bir göğüs konusu yine sen ve yine ben :) bende seni merak ediyordum.. Ne yaptın seker ???
İş güç kosturmaca canım bende de... :)napim kuzu uğraşıyoruz işte oglusumla evle senden naber?
Ahhh ahhhh... AnlayamazsınızValla benimki büyük ama o kadar sarkık ki daha 20 yasindayim hic olmasaydi daha iyiydi diyorum hem kilolu gösteriyor hem agirlik ve de kötü duruyorSiz destekli sütyen veya su an daha moda olan push-up sütyen kullanabilirsiniz farki kimse anlamiyor cok da güzel duruyor.