Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gögüslerim çok küçük

Küçük göğüs sarkmaz ki ....ya anne oluyoruz genç kız gibi hep diri ve dik olamaz ki
Küçükken derken; ben küçükken yani 14-15 yaşlarımda bile o kadar büyüktü ki o zamandan başlamışlardı korkutmaya ama sporla bihayli toparladım. Ama Bknz Ebru Şallı göğüsleri gayet de dik ve diri ya da diğer ünlülerin felan:)

Küçükken derken; ben küçükken yani 14-15 yaşlarımda bile o kadar büyüktü ki o zamandan başlamışlardı korkutmaya ama sporla bihayli toparladım. Ama Bknz Ebru Şallı göğüsleri gayet de dik ve diri ya da diğer ünlülerin felan:)
Onlar sürekli spor yapıyor ki hamileyken kilo almadiklari için görüşleride büyümüyor ben 23 kilo aldım doğal olarak onlarda büyüdü iki çıplak gormuyoz onları destekli yada toparlayici sütyen kullanıyor olabilirler

Ya bende artık kafama takmamaya baslamistim çünkü en son yaptığım karışımlarla zehirlendim ;( ama gecen facede busty serum diye bir şey gördüm yine aklıma takıldı buraya konuda açtım ama hic yorum gelmedi ise yarar mı ki :KK43:

Merhaba ben de uzun zaman araştırdım. Kucukluklerinden şikayetçiyim. Hatta topikte kullanan var mı diye çok baktım kullanan var mı diye.Baktım olacağı yok denemeye karar verdim.28 gün oldu kullanalı.Kulübün aslında çok eski üyesiyim. 2011 yılında üye olmuştum. O dönemde hamile kullanıyordum. En çok o konuda araştırma yapmak için siteye gidiyordum.Açtığım başlıklar da var ama o kadar uzun zaman oldu ki kulübe girmeyeli (yorum yapmadan giriş yapmadan kafama takılan farklı konularda takibe devam ettim tabi)üye adımı ve şifremi unuttum .Benim gibi kararsız olanlara belki faydam dokunur diye yeni bir hesapla üye oldum.şimdi ne gerek var bu açıklamaya diyeceksiniz.Aciklama yapma sebebim şimdi yorumumu görenler yeni üye, niyeti farklı ,derdi ürün satmak gibi saçma sapan yorumlar yapacaklar.Aslında böyle bir niyetimin olmadığını ve eski bir üye olduğumu yazmak istedim.

X