Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gögüslerim çok küçük

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
39
merhaba arkadaşlar,
Ben 32 yaşında evli bir kadınım,
Gögüslerimin çok küçük olması bende komplekslere neden oluyor,
Fakat dıştan müdahaleyede pek sıcak bakamıyorum,
Komplekslerimi azaltamaya dair neler yapabilirim

yani ergen değilsiniz ki, eşiniz mi bir şey dedi de özgüveniniz kırıldı

75 numaralı çamaşırlarım ile mutluyum

mesela destekli vs sevmem de

memem bebeğimi doyurmak için var bence, o amaçla da kullanıldı

görmesi gereken de zaten sütyensiz görüyor

diğer insanlar tarafından da giysilerin dışından da görünmesine bence gerek yok

çözüm de destekli çamaşır bunun için üretiyorlar zaten

Valla benimki büyük ama o kadar sarkık ki daha 20 yasindayim hic olmasaydi daha iyiydi diyorum hem kilolu gösteriyor hem agirlik ve de kötü duruyor Siz destekli sütyen veya su an daha moda olan push-up sütyen kullanabilirsiniz farki kimse anlamiyor cok da güzel duruyor.

Dolgu yaptırsana. Ben de istiyorum ama benim daha hamilelikti doğumdu derken şu an zor. Ama doğumdan sonra yaptırcm anlaştım eşimle.
Hamile kalınca da büyüyor çünkü bu sefer kocaman olur diye korkuyorum

şöyle yapıyosun.
cevahir'de victoria secret var. galiba zorlu da ve nişantaşında da var. (reklama giriyo mu bilmiyorum :) )
çift destekli siyah bir sütyen alıyorsun. ama tam memitolara göre olacak. (indirimdeyken 100tl'ye kadar düşebiliyor)
ondan sonra o sütyenle aynaya bakıyorsun. sonra sık sık aynaya bakıyosun. hep aynaya bakıyorsun. bu kompleksin bitiyor :)
bende bile bu kompleks bittiyse sende hayli hayli biter canım :)

benimkilerde oyle ergenliğe giren çocuklar olur ya aynı o şekilde bende silikona takmıştım ciddi ciddide yaptırcaktım bir ara ama eşim beni çok gazlıyor ben bu şeklide daha çok beğeniyorum diye. şimdi vucudumla barıştım ama göğüslerimde çatal olmasını çok isterdim

bende alayım ondan benimkide bıtsın

ben de 39 yaşındayım . 3 çocuk emzirdim.
ama minnacık yine. hamilelik ve emzirirken kocamanlar ama emzirme bitince . minnacık
çok küçükler iyice de söndüler. hiç hoş görünmüyor bana da.

benimde meme ucum küçük mesela
bence meme ucu büyükse gerisi teferruat
memem iri ama ucu yok :/
tam tersi olsun isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…