Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gögüslerim çok küçük

Benimkininde ucu küçük. Emzirirken anamdan emdiğim burnumdan geldi. Ama şimdide büyük uç istemem. Çocuk olayını bitirdim şükür. Büyük meme istiyorum bennn :KK66: ama olmayacak hiçbir zaman. Hihh
şöyle boylu boyunca yatınca hepsi küçük göğüs sonuçta :KK70:

meme ucu deyip geçmemek lazım D:

spor yapın. vücudunuzun her yeri sıkılaştıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz.

duştan sonra kurulanmadan krem sürün dekolte bölgenize, arada yüzünüze yaptığınız gibi peeling yapın duştayken.

bir de underwired denilen sadece incecik kumaştan ya da dantelden balconette sütyenler var, ya da bralette denen dantelli yarım atletimsi güzel sütyenler. çok şık şirinler. rengarenk alın evde de giyin dışarıda da.

bebeğiniz var mı düşünüyor musunuz bilmem ama kadınların memeleri (doğrusu meme bu arada göğüs başka bir şey) sadece cinsellik değil, annelik açısından da önemli resmen büyülü bir organ. bence cinsel çekiciliğe küçültmek çok kötü bir şey dünya kadınları için.

bir bebeği senelerce doyurabilen mamasını üretebiliyor o memeler, büyük küçük sarkık afedersiniz ama ne fark eder ki? bize bunu hissettiren erkek egemen dünya. işlevindense dış görünüşüne takan erkek bakış açısını içselleştiren kadınlar mutsuzluk yaşıyorlar böyle.

sağlıklı oldukları için şükredin ve çoook sevin. en ufak bir sorun olsa bu sefer kendinize kızarsınız küçük diye üzüldüğünüz günlere.

herşeyin başı sağlık.

İnternette okumuştum yapılan bir araştırmaya göre erkekler küçük memeli kadınları daha sexi buluyormuş :KK76:

Herkes birbirinin tersini istiyor hakikaten pek dengeli varlıklar sayılmayız :dondurma:
Eşinizin beğenmediğini mi düşünüyorsunuz?

X