Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul'da oturuyor olsaydım kesinlikle ameliyat olacağım doktor Serdar Eren olurdu, umarım memnun kalmışsınızdır.Ocak son hafta Serdar Eren e ameliyat olucam, randevu ucreti 200 euro, operasyon hersey dahil 7000 euro, hayat boyu bir daha ameiyat olmam gerekmicekmis, degistirme yapilmiyormus 270 cc veya 300cc kas altına gogus altı kesisi ile yuvarlak silikon jel koyulacak ama silikonun detaylarini veya markasini bilmiyorum, ici mavi dısı da beyaz puruzlu gibiydi. benim endisem 270 veya 300 cc ile bedenim ne olucak, su an gogus olcum 85 gogus kafesim 75 cm, yani 10 cm fark AA kup oluyorum, 300 cc pek bi az geldi sizlerin yazısını okuyunca, boyum 1.69, 53 kg yum
Serdar Eren'in fiyatını öğrenebilir miyim? Çok merak ediyorum?Istanbul'da oturuyor olsaydım kesinlikle ameliyat olacağım doktor Serdar Eren olurdu, umarım memnun kalmışsınızdır.
Ben Serdar Eren'e olmadım.daha önce yaptıranların yazdığına göre 200 euro muayene ,8000 euro ameliyatmış.Serdar Eren'in fiyatını öğrenebilir miyim? Çok merak ediyorum?
Şanslıymışsınız.. bu ameliyatı yapabilen cerrah o kadar az ki.. hepsi sözbirliği etmiş gibi silikon takmak istiyo ama silikon sıfır göğüse çok güzel oluyo.. sarkmış memeye silikon hiç olmuyo ki.Merhaba arkadaşlar bende geçen yıl meme büyütme operasyonu olmak istedim. Doğumlardan önce göğüslerimin hacmi yeterli idi emzirme ve sonrasında yavaş yavaş hacimlerini kaybetmeye başladı ve sarktı, silikon taktırıp içleri doldurulmasını istedim . Bunun için bir kaç doktora gittim ve Benim göğüslerime benzeyen tipte hastalara silikon uygulamaları gördüm. Fakat hiç biri içime sinmedi, silikon dolgunluk sağlıyor fakat meme uçları yeteri kadar kalkmıyor bunun için ekstra ikinci bir müdahalenin şart olduğunu söylediler .bazı doktorlarda bikinili fotoğraf gösterdi meme uçlarının yeri belli olmuyordu. Uzun dönemde de memenin silikon üzerinden kayıp tekrar sarkması söz konusu oluyormuş. Son gittiğim doktor ise silikonsuz meme dikleştirme operasyonundan bahsetti. Çok az kişinin yaptığı bu ameliyatın özelliği gençliğinizde göğüs hacminiz yeterli ve dikliğindem memnun iseniz zamanı tersine çevirip göğüsü tekrar şekillendirip tıpkı silikon benzeri bir görünüm elde etmenin mümkün olabileceğini söyledi .bana yaptığı ameliyatları gösterdiğinde inanamadım. Tıpkı silikonlu gibi ama silikonsuz yapılmış bir ameliyat . Sonunda aradığım ameliyatı bulmuştum ve geçen yıl ameliyatımı oldum . Çok memnunum . Göğüslerim şimdi gençliğimdeki hacminde ve dikliğinde.Sütyen takmadan tişört giymek büyük mutluluk.
Ben de Gaziantep'de yaşıyorum göğüs ameliyatı olmak istiyorum.Siz memnun kaldınız mı sonucu merak etmiştim.Doktor araştırıyorum ben de.15 mart ayşegül hanıma ameliyat oluyorum 7bin tl
Cok gecmis olsun suan cok uzuldumBöyle bir ameliyat yok mahvoldum. 7 ay önce Defne hanımda göğüs ameliyatı oldum bir çok resim gösterdi ve doktora güvendim kendimi ona emanet ettim ameliyata girdim çıktım on gün sonra göğsüme bakabildim ve baktım ki göğüs ucum yok göğüslerimi kasıma dikmiş göğüs uçlarımı içine dikmiş ve ben şok oldum hemen birkaç doktora gittim ve bunu çok zor düzeltebileceklerini ve benden çok büyük bir meblağ talep ettiler göğsüm bir facia ötesi oldu. Aynada ben bile bakmaya korkuyorum. Artık Defne hanıma göğüs ucumu sordum bana göğüs ucunu kaybettik diye bir cevap verdi göğsümde bir sertlik var dedim ödem dedi meğersem ödem dedi şey göğsüme yağ dikmiş. GÖGÜS UCUMUDA İÇİNE DİKMİŞ BEN BOYLE BİR DURUM YASADIM SİZ YASAMAYIN RESİM ATABİLİRİM BURAYA KOYAMIYORUM RESİM İSTEYENLER BANA YAZABİLİRLER AYNAYA BİLE ARTIK BAKAMIYORUM BİR KEZ DAHA AMELİYAT OLUCAM UMARIM DÜZELİR DOKTORLAR COK ZOR DUZELEBILECEGINI SOYLEDILER
aslıhan selamlar siz dr.ekrem beye amelyat oldunuz galiba nasılsınız sonuç nasıl memnunmusunuz .bende ayşegül sivri yada ekrem hocayı dusunuyorum .muayene için önumuzdekı günlerde gitmeyi planlıyorum.Ekrem keskin e oldum 7500 tl ödedim
Merhabalaarrrr, muayeneye gittiniz mi ?aslıhan selamlar siz dr.ekrem beye amelyat oldunuz galiba nasılsınız sonuç nasıl memnunmusunuz .bende ayşegül sivri yada ekrem hocayı dusunuyorum .muayene için önumuzdekı günlerde gitmeyi planlıyorum.
merhaba muayeneye gittim ve dr.ekrem beye ameliyatta oldum:) şuan iyiyim ama gerginlik hissi özellikle yatarken oluyor.ilk günlerde daha çoktu şimdi azaldı baya.Merhabalaarrrr, muayeneye gittiniz mi ?