Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

Muhabbeti başlık konusuna çevirmenin vaktidir. :KK53:

Eylül ayında bana verilen fiyatları yazıyorum;

1. durak: Naci ÇELİK: Muayene Ücreti 150TL. Muayene odasında eldiven takarak elle muayene etti, herhangi bir makinada simulasyon falan olmadı, göğüs kemiğimin (iman tahtası denen yer) olması gerekenden daha aşağıda yer aldığını söyledi, memelerde bundan kaynaklanan eşitsizliği dengelemek ve silikon kontürünün belli olmasını engellemek için liposuction ile aynı ameliyatta vücudun başka bir yerinden alacağı bir miktar yağın göğsüme enjekte edilmesi gerekiyormuş. Kas zarı altı damla model kullanmanın uygun olduğunu söyledi, büyüklüğe ameliyat öncesi muayenede similasyonla karar veriliyormuş. Gördüklerimden şekil olarak yuvarlak görünümlü olanları beğenir ve ısrar edersem onları da uygulayabileceğini söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 3500Euro, liposuction ile birlikte olursa 4500Euro. Liposuction sonra da yapılabilirmiş ancak yeni bir ameliyat gerektireceğinden daha pahalı olurmuş.

2. durak: Fatih FINDIK: Muayebe ücreti yok. Muayene odasında gözle muayene etti. Yuvarlak modelin ama kesinlikle kas altı konmasının uygun olduğunu; ayrıca göğüs kafesimin geniş olduğunu, 400cc'yi çok rahat kaldırabileceğimi söyledi. Bu kadar. Meme büyütme operasyonu tutarı 8000TL.

3. durak: Eser AYDOĞDU: Muayene ücreti: 120TL. Gözle muayene sonrası kas zarı altı damla modelin uygun olacağını söyledi. Muayene odasındaki deneme silikonlarından 300cc ve 325cc'yi sutyenin içine yerleştirerek aynada bakmamı, hangisini kendime uygun bulduğumu söylememi istedi. Meme büyütme operasyonu tutarı 9000TL.

4. durak: Tuğrul TURAN: Muayene ücreti yok. Gözle muayene etti ve mezurayla ölçümler yaptı. Meme dokumun kas üstü operasyon için yeterli olduğunu söyledi. Yuvarlak model önerdi. Ben iman tahtasından kaynaklı kas üstünde belli olup olmayacağıyla ilgili tereddütlerimi dile getirdim. Sorun olmayacağını söyledi. Yağ enjektesi olması gerektiğini söyledim. Normalde (doğal halinde) memelerin hiç bir zaman simetrik olmadığını, yağ enjektesine ihtiyaç olmayacağını söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 12000TL.

Umarım okuyanlara bir fikir verir.

Naci bey muayene sırasında ortalama bir boyut, cc veriyor mu? Ona göre karar vericem ben:KK43:

Naci bey muayene sırasında ortalama bir boyut, cc veriyor mu? Ona göre karar vericem ben:KK43:

Yazdığım gibi; büyüklüğe ameliyat öncesi simülasyonla karar veriliyor, ama hastanın tercihine göre hareket edeceği intibaını uyandırdı.

Simülasyonu da kesin ameliyat kararı verenlere yapıyomuş, ben başka bir doktorla da görüştüm 280-300 cc olabileceğini söyledi, açıkçası daha azını yaparsa istemiyorum:KK43: nasıl karar vericem bilmiyorum

Protezsiz lolipop tekniği ile dikleştirme yapan doktor ismi ve fiyatı yazabilir misiniz bileniniz varsa..?

Canım doktorun karar vericek kaç cc takılması gerektiğine. İzmirde Ahmet Seyhan'ı öneririm kendisi çok tatlı bir doktordur. Bnm ameliyatım yarım saatte bitmiş mesela ki ameliyat sırasında boy boy denemiş en iyisi hangisi duruyorsa onu takmış.
telefon numarasını özelden atabilirmisin ahmet beyin mail adreside olabilir

Haydarpasa Numune egitim ve arastırma hastanesinde Validebag'da acılan ek hizmet binasında bulunan plastik cerrahiye ve Marmara hastanesi Pendikteki arastrma hastanesine danısıp bilgi aldım ve suan itibariyle meme kücültme icin devlet hastanelerinde 4.200 tutarı veriliyor. Amelyat 4bin, anestezi ücreti 200. Amelyat icin bekletiliyorsunuz tabi en iyi ihtimalle 1-2 ay icine sıkıstırıyorlarmıs. İsmi cıkmıs doktorlara amelyat olmak icin de en az 1 yıl dediler. Arastıranların Bilgisine.

Ilker Manavbasi referansimdan dolayi 8bin dedi,Defne Erkara 6,5bin dedi meme küçültmeye.Bu iki dr da yaptıran varsa fikirlerine ihtiyacım var.

gögüs ve meme büyütme operasyonu merkeze ve doktora göre değişiklik göstermektedir. 3000 den başlıyor 5000 lere kadar cıkıyor

Göğüs Büyütme Operasyonları
Estetik müdahaleler arasında en çok tercih edilen yöntemlerin başında, göğüs büyütme operasyonları gelmektedir. Kadınlar için güzellik simgesi olan büyük göğüsler, özellikle küçük göğüslere sahip olan kadınların en büyük hayalidir. Sıklıkla tercih edilen ve sürekli gelişen teknoloji ile geliştirilen göğüs büyütme operasyonları, mutlaka uzman bir hekim tarafından, sağlıklı koşullarda yapılmalıdır.

Göğüslerinin dolgunluğunu arttırmak, göğüslerin genel görüntüsünü daha dengeli ve orantılı bir orana kavuşturmak ve kendine olan güvenini arttırmak isteyen bayanların tercih ettiği göğüs büyütme operasyonları ile ilgili en çok merak edilen sorulardan biri bu ameliyatların neyi düzeltip, neyi düzeltemeyecekleri. Göğüs büyütme ameliyatlarında amaç göğsü büyütmek ve hafif sarkıklığı gidermek olsa da, bu ameliyatlar aşırı sarkık göğüsleri düzeltmez. Eğer bu tür bir ihtiyacınız varsa, göğüs büyütme ameliyatının yanı sıra, göğüs dikleştirme operasyonu da yaptırmanız gerekiyor. Genellikle aynı anda yapılan büyütme ve dikleştirme operasyonları, birlikte doğal ve güzel sonuçlar vermektedir.

Yepyeni teknolojik gelişmeler sayesinde, hastanın günlerce hastanede yatmasına gerek kalmadan, aynı gün hastaneden çıkmasına olanak sağlayan, iz bırakmayan ve ağrı yapmayan cerrahi müdahaleler sayesinde, göğüs büyütme operasyonları artık çok daha kolay uygulanabiliyor. Bu konu hakkında en çok merak edilen bir soru da kuşkusuz,göğüs büyütme operasyonları fiyatları hakkında.

Göğüs büyütme operasyonları fiyatları, kullanılan silikon malzemesinin kalitesine ve ölçüsüne göre değişiklik gösterse de, bu operasyonlarda fiyatlar, ortalama 3000 TL ve 5000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Fiyatlar, genellikle cerrahi müdahaleyi yapan doktor ve merkeze göre de değişiklik göstermektedir. Çok masraf yapmak istemiyor olabilirsiniz, ancak yine de, ucuz olan operasyonları tercih etmemenizde de yarar var. Göğüs büyütme operasyonları, mutlaka doğru ve sağlıklı şartlar altında yapılması gereken operasyonlardır. Bu nedenle, ameliyatı tercih etmeden önce, doktorunuzu ve operasyon öncesi, operasyon sırası ve operasyon sonrası gibi aşamaları iyice araştırmalı ve bilgi sahibi olmalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de op. dr. ayşegül sivriden fiyat aldım, 7500 tl dedi. işleri iyi görünüyor ama muayene filan olmadım daha henüz kimseye

ben iki gün önce muyaneye gittim önce bir sütyen giydirdi protez koydu içine o kadar güzeldi ki
çok ilgili bir doktor bence bir gidip görüşmelisin :KK50:
istanbula gider gitmez görüşeceğim, 5-6 doktorluk bi liste oluşturmaya çalışıyorum, ayşegül hanımdan başka tavsiye edebileceğin var mı acaba :/ :)

Böyle bir ameliyat yok mahvoldum. 7 ay önce Defne hanımda göğüs ameliyatı oldum bir çok resim gösterdi ve doktora güvendim kendimi ona emanet ettim ameliyata girdim çıktım on gün sonra göğsüme bakabildim ve baktım ki göğüs ucum yok göğüslerimi kasıma dikmiş göğüs uçlarımı içine dikmiş ve ben şok oldum hemen birkaç doktora gittim ve bunu çok zor düzeltebileceklerini ve benden çok büyük bir meblağ talep ettiler göğsüm bir facia ötesi oldu. Aynada ben bile bakmaya korkuyorum. Artık Defne hanıma göğüs ucumu sordum bana göğüs ucunu kaybettik diye bir cevap verdi göğsümde bir sertlik var dedim ödem dedi meğersem ödem dedi şey göğsüme yağ dikmiş. GÖGÜS UCUMUDA İÇİNE DİKMİŞ BEN BOYLE BİR DURUM YASADIM SİZ YASAMAYIN RESİM ATABİLİRİM BURAYA KOYAMIYORUM RESİM İSTEYENLER BANA YAZABİLİRLER AYNAYA BİLE ARTIK BAKAMIYORUM BİR KEZ DAHA AMELİYAT OLUCAM UMARIM DÜZELİR DOKTORLAR COK ZOR DUZELEBILECEGINI SOYLEDILER

istanbula geldim sonunda, doktorları gezmeye başladım. 8bin ila 10 bin arası fiyat verdiler.. daha gideceğim doktorlar var... sırf fiyat da abaz alınamıyor ki. ne kadar sıkıntılı bir karar süreci:olamaz:

istanbula gider gitmez görüşeceğim, 5-6 doktorluk bi liste oluşturmaya çalışıyorum, ayşegül hanımdan başka tavsiye edebileceğin var mı acaba :/ :)
Tunç tunçbilek'e cuma günü ameliyat oldum bende. Ataşehirde femmeplastta oldum. Çok ilgili biri adapazarından gidip oldum. Dr dün adapazarındaymış gelip evimde kontrol etti Görüşebileceğin biri bence tavsiye ederim. 8000 ameliyat ücreti 180 de sütyen ücreti verdim

Tunç tunçbilek'e cuma günü ameliyat oldum bende. Ataşehirde femmeplastta oldum. Çok ilgili biri adapazarından gidip oldum. Dr dün adapazarındaymış gelip evimde kontrol etti Görüşebileceğin biri bence tavsiye ederim. 8000 ameliyat ücreti 180 de sütyen ücreti verdim
teşekkür ederim, listeye ekliyorum ::KK66:)

Böyle bir ameliyat yok mahvoldum. 7 ay önce Defne hanımda göğüs ameliyatı oldum bir çok resim gösterdi ve doktora güvendim kendimi ona emanet ettim ameliyata girdim çıktım on gün sonra göğsüme bakabildim ve baktım ki göğüs ucum yok göğüslerimi kasıma dikmiş göğüs uçlarımı içine dikmiş ve ben şok oldum hemen birkaç doktora gittim ve bunu çok zor düzeltebileceklerini ve benden çok büyük bir meblağ talep ettiler göğsüm bir facia ötesi oldu. Aynada ben bile bakmaya korkuyorum. Artık Defne hanıma göğüs ucumu sordum bana göğüs ucunu kaybettik diye bir cevap verdi göğsümde bir sertlik var dedim ödem dedi meğersem ödem dedi şey göğsüme yağ dikmiş. GÖGÜS UCUMUDA İÇİNE DİKMİŞ BEN BOYLE BİR DURUM YASADIM SİZ YASAMAYIN RESİM ATABİLİRİM BURAYA KOYAMIYORUM RESİM İSTEYENLER BANA YAZABİLİRLER AYNAYA BİLE ARTIK BAKAMIYORUM BİR KEZ DAHA AMELİYAT OLUCAM UMARIM DÜZELİR DOKTORLAR COK ZOR DUZELEBILECEGINI SOYLEDILER
Defne ERKARA mi

X