Muhabbeti başlık konusuna çevirmenin vaktidir.
Eylül ayında bana verilen fiyatları yazıyorum;
1. durak: Naci ÇELİK: Muayene Ücreti 150TL. Muayene odasında eldiven takarak elle muayene etti, herhangi bir makinada simulasyon falan olmadı, göğüs kemiğimin (iman tahtası denen yer) olması gerekenden daha aşağıda yer aldığını söyledi, memelerde bundan kaynaklanan eşitsizliği dengelemek ve silikon kontürünün belli olmasını engellemek için liposuction ile aynı ameliyatta vücudun başka bir yerinden alacağı bir miktar yağın göğsüme enjekte edilmesi gerekiyormuş. Kas zarı altı damla model kullanmanın uygun olduğunu söyledi, büyüklüğe ameliyat öncesi muayenede similasyonla karar veriliyormuş. Gördüklerimden şekil olarak yuvarlak görünümlü olanları beğenir ve ısrar edersem onları da uygulayabileceğini söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 3500Euro, liposuction ile birlikte olursa 4500Euro. Liposuction sonra da yapılabilirmiş ancak yeni bir ameliyat gerektireceğinden daha pahalı olurmuş.
2. durak: Fatih FINDIK: Muayebe ücreti yok. Muayene odasında gözle muayene etti. Yuvarlak modelin ama kesinlikle kas altı konmasının uygun olduğunu; ayrıca göğüs kafesimin geniş olduğunu, 400cc'yi çok rahat kaldırabileceğimi söyledi. Bu kadar. Meme büyütme operasyonu tutarı 8000TL.
3. durak: Eser AYDOĞDU: Muayene ücreti: 120TL. Gözle muayene sonrası kas zarı altı damla modelin uygun olacağını söyledi. Muayene odasındaki deneme silikonlarından 300cc ve 325cc'yi sutyenin içine yerleştirerek aynada bakmamı, hangisini kendime uygun bulduğumu söylememi istedi. Meme büyütme operasyonu tutarı 9000TL.
4. durak: Tuğrul TURAN: Muayene ücreti yok. Gözle muayene etti ve mezurayla ölçümler yaptı. Meme dokumun kas üstü operasyon için yeterli olduğunu söyledi. Yuvarlak model önerdi. Ben iman tahtasından kaynaklı kas üstünde belli olup olmayacağıyla ilgili tereddütlerimi dile getirdim. Sorun olmayacağını söyledi. Yağ enjektesi olması gerektiğini söyledim. Normalde (doğal halinde) memelerin hiç bir zaman simetrik olmadığını, yağ enjektesine ihtiyaç olmayacağını söyledi. Meme büyütme operasyonu tutarı 12000TL.
Umarım okuyanlara bir fikir verir.
Naci bey muayene sırasında ortalama bir boyut, cc veriyor mu? Ona göre karar vericem ben