Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

senin adina cok sevindim peki izleri kayboldumu ? cunku mesjai yazali 2 sene olmus nerdeyse ben yaptirmak istiyorum ama iste o T gibi iz yada l gibi olani tum hayatim boyunca kalacakmi yoksa gidiormu bir sure sonra ? cevaplarsan cok sevinirim :kedi:

mrb fatos o T izi kayboldumu sende kac ay sonra katboldu cunku cok korkuyorum tum hayatim boyu kalir diye ben birde cok beyazim korkuorum ve bu bahsettigin dr nerede ve kac fiyata yaptirdin cevaplarsan sevinirim

Platura, beyaz tenlerde iz çok daha çabuk geçer, en az iz beyazlarda kalırmış. Ben de beyazım ve tek göğsümde hiç sızıntı olmamıştı, onda nereedeyse ameliyat izi yok gibi, diğerinde ise dikiş açılmaları olmuştu, haliyle epeyce iz oluştu ama onlar da silik. Henüz 4 aylık.

mrb ,tskler cevap verdiyin icin ayla .beyazlarda cabuk gitiyi icin sevindim buna sendemi meme kuculttun ? ben onu yapmak istiorum cunku birde diklestirmek sen memnunmusun suan kac paraya yaptin ve cok guvenilir birisine olduysan beni aydinlatirmisin lutfen ben turkiyde yasamiorum ondan bilmiorum orda yaptirmak istiorum simdiden tskler:kedi:

merhabalar arkadaşlar
ben senelerdir sırtımın boynmun agrısından şikayetiyim.tüm arkadaşlarım pazardan bıle cicili renkli sütyenlerı alırken 5 katı paralara ancak klasik renk seceneklerı olan kom sutyenlerle gecırdım omrumu.29 yasında olmama ragmen mayo ve bıkınılerımı hep sıyah ve kahverengı almak zorında kaldım.sımdıye kadarda amelıyat korkusu yuzunden kucultme ve dıklestırme ısınden hep kactım.yanız benım baska bı sorunum daha avar.170 boya 110 kıloyum.bazı arkadasların kucultme amelıyaatından once ıdeal kiloya ulaşmak ıe yazdıkarını okudum bende senelrdır rejım dıyet herseyı denedım fakat hep 90 ıle 115 arasında gezdı kılom.sımdıyse amelıyata keısn karar verdım.benım gıbı olupta bu amelıyatı yaptıran var mı?goruslerınızı merak edıyorum.60 70 kılolara ınmek bı hayal gıbı benım ıcın ama o gune kadar goguslerıme bı care bulmazsam bu agrıdan olcem .bıktım artık

merhaba massepain bende ameliyat olduğumda 100 kiloydum ağrılardan şikayetçiydim.tabiki biraz kilo verebilirsen daha iyi olur senin için ama kilo verirkende zamanın geçecek.bence karar vermişken ameliyatını ol.

hemen cevap yazdıgın ıcın tesekkurler alkan 86
bırkac sorum daha var
pekı sen nerde oldun amelıyatı?ve ne sekılde bır ız kaldı? t seklınde mı? kucultme yaptırınca dıklesmıs oluyor mu bır mıktar? yanı aynı anda ıkısınıde yaptırabılıyor musun yoksa ıkısı ayrı ıkı amelıyat mı ayrı ayrı ucretlendırılıyor mu?sen ne kadar ucret odedın? ve ılerde 5-10 kıo verırsen bunun cok kotu etkısı olacagı konusunda bı yorum falan aldın mı doktorundan
cok sorum var bılıyorum arkadaslar ama en azından kararımı verdım.bırde kısın bu ameıyatı yaptırmak daha dogru geıyor bana.hem anlasılmaması hemde yaza kadar denıze havuza gırmekte bır enfeksıyon sorunu falan yasamamak acısından bılmıyorum
sız ne dusunuyorsunuz?
ve boyle bır forum oldugu ıcın cok mutluyum

rica ederim massepain.ameliyat olalı 5 hafta oldu asimetri vardı sağ tarafım büyüktü doktorum ikisinide eşitledi.sol tarafta tek çizgi şeklinde sağ tarafta ise L şeklinde izim var.T şeklinde izin olursa sütyen açısından zor oluyo tam üzerine baskı uyguluyo çizgi olması daha iyi.dikleştirme olmadı bende küçültme oldu.sanmıyorum ikisinin ayrı ayrı ücretlendirileceğini.kış ayları ameliyat için iyi olduğunu okumuştum enfeksiyon açısından.daha önce netten mail yolladım bir kaç doktora muayene ücreti istediler gitmedim görüşmeye.bahçelievlerde este worlde gittim görüştüm görüşme ücretsizdi 4000 tuttu.dr a sordum ilerde kilo versem çok sarkarmı dedim oda fazla olmaz dedi benim için önemli olan eşitlenmesiydi

cok tesekkurler canım cevapların icin.esıtsızlık sorunu bendede var.zaten her kadında varmıs ama memeler buyuk olunca esıtsızlıgın mıktarıda baya bı farklı oluyo tabı.ya cok ıstıyorum ınsallah en kısa zamanda olup sonrakı asamaları paylasırım sızınle.
pekı sanada diren taktılar mı?

ewet canım banada diren taktılar 5.gün çıkardı doktor.bendeki asimetri baya vardı kiloda olunca çok farkediliyodu.

MASSEPAıN,benim hem küçültme hem de dikleştirme oldu.Benim doktorum dikleştirme yapmadan küçültme yapılamaz demişti.Çok da güzel oldular.15 lik genç kızınki gibiler:)
Dren konusunda o kadar kötü paylaşımlar yazılmışki...Hiç korkma ne varlığını ,ne de çıkarıldıklarını hissetmiştim.En güzeli iyi bir uzmana ameliyat olmak.Ondan sonrası tamamen bedensel faktörlerle alakalı.ınşallah herşey gönlünce olur.

Wonderland öncelikle geçmiş olsun umarın istediğin gögüslere kavuşursun.evlendikten sonra ( çocuk olduktan sonra ) ben de amelitay olmayı düşünüyorum. Şu an ortalama ameliyat ücretleri ne dakar? İstanbuldaki tüm doktorları araştırıp günü geldiğinde yaptırmak istiyorm ama iz kalmasında korkmuyorum değil.

Evet, ben de oldum bu ameliyatı ve beyaz tenliyim. İzmir'de Cenk Görken'e yaptırmıştım. Ben pek dinlenmedim ameliyat sonrasında, ilk saatlerden başlayarak deliler gibi gezdim durdum, belki ondan küçük kraterler gibi sızıntılar olmuştu, sadece o kısımlar bir de koltuk altı bitiş noktası belirgince. Ama zaten çoğu kişide de böyle. Küçültürken dikleştiriyorlar ve İzmir'de 4 bin TL istiyorlar canım.

selam arkadaşlar.
bu siteye az önce üye oldum.Ekim 2009 da sık sık ziyaret ettim.Çünkü yorumlara ihtiyacım vardı.
27 Ekim 2009 da göğüs küçültme operasyonu geçirdim.Benim için çok büyük bir karardı.Ama inanın hayatta verdiğim en isabetli karar oldu.
İyi ve konusunun uzmanı bir cerraha düşerseniz sonuç muhteşem oluyor.Ben bu kişilerin arasındayım.İri göğüslerim meğer boynumda 4 adet fıtık meydana getirmiş.Çok ağrım vardı.Nörolog tavsiyesiyle duruş bozukluğundan kurtulmak için Ankarada bir üniversite hastanesine başvurdum.Fıtık teshisi sayesinde göğüslerimden kurtuldum.3 saat sürdü odamdan çıkmam ve geri dönmem.Odama döndiğimde üzerimde medikal bir sütyen ve yara bandı büyüklüğünde 4 adet bant vardı( 2 sağda-2 solda).ne sargı ne acı hiçbirşey yaşamadım..2 hafta sırt üstü yattım, yükseğe ve ileriye uzanmak ağır kaldırmak elektrik süpürgesi kullanmak yasak.Şimdi mi nasılım kendime güvenim geldi 1'er kilo dan toplam 2 kilo gidince yeniden doğmuşa döndüm.Ne sırt ağrısı ne duruş bozukluğu nede kamburluk..Hepsi geçti.HERKESE TAVSİYE EDERİM.Doktorum dünyanın en tatlı insanı..Onun o güler yüzü ve güven vermesi sayesinde yeniden doğdum. 42 yaşındayım ve 13 yaşında 1 oğlum var.HALA DÜŞÜNEN VARSA HİÇ DURMASINLAR.

Ankara,universite hastanesi ve dunyanin en tatli doktoru bu kadar ipucu yeterli. REHA BEY degilmi doktorunuz opuyorumnanaktan

arkadaşlar dr. ismail kuran'a ameliyat olan var mı, deneyi mi, bilgisi olanlar lütfen paylaşalım...

Ben görüştüm kendisiyle geçen sene, çok iyi doktor demişlerdi, ama 3 hafta önce Aylin hanıma oldum ameliyatımı. iyiki de olmuşum. İsmail bey mesafeli ve birazda pahalı gelmişti bana, sonra bu siteden okuduğum kadarıyla meme konusunda en çok uğraşan Aylin hanım gibi geldi bana ona oldum canım. İsmail beyle ilgili doktorlar öneriler kısmına bakabilirsin, orda görüşenler ameliyat olanlar yazıyorlar

canım gecmıs olsun aylın hanım hangı hastanede bırde amelıyat kaca maloldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…