-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.961
senin adina cok sevindim peki izleri kayboldumu ? cunku mesjai yazali 2 sene olmus nerdeyse ben yaptirmak istiyorum ama iste o T gibi iz yada l gibi olani tum hayatim boyunca kalacakmi yoksa gidiormu bir sure sonra ? cevaplarsan cok sevinirim :kedi:selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
mrb fatos o T izi kayboldumu sende kac ay sonra katboldu cunku cok korkuyorum tum hayatim boyu kalir diyeArkadaşlar burada kesinlikle bir eksik var o da DR.ALPER TUNCEL. niye derseniz kendisi bu konuda amerika'da ihtisas görmüş ender plastik cerrahlardandır. benim 5 arkadaşıma burun ameliyatı ve bana burun ve göğüs küçültme ameliyatı yaptı. Burundan 6 ay sonra göğüslerimi de küçülttürdüm. Kendisinden çok memnunum. Göğüslerim hiç bu kadar diri durmamıştı hayat boyu. İlk başta görünen o kızarık izler de 5-6 ayda incecik beyaz bir çizgi oldu. zaten hiç anlaşılmıyor. İnanın sevgilim bile izleri anlamıyor (hehehe). Buradaki arkadaşlar isterlerse kendisinin numarasını verebilirim .İnternetten de ulaşırlar.
mrb ,tskler cevap verdiyin icin ayla .beyazlarda cabuk gitiyi icin sevindim buna sendemi meme kuculttun ? ben onu yapmak istiorum cunku birde diklestirmek sen memnunmusun suan kac paraya yaptin ve cok guvenilir birisine olduysan beni aydinlatirmisin lutfen ben turkiyde yasamiorum ondan bilmiorum orda yaptirmak istiorum simdiden tskler:kedi:Platura, beyaz tenlerde iz çok daha çabuk geçer, en az iz beyazlarda kalırmış. Ben de beyazım ve tek göğsümde hiç sızıntı olmamıştı, onda nereedeyse ameliyat izi yok gibi, diğerinde ise dikiş açılmaları olmuştu, haliyle epeyce iz oluştu ama onlar da silik. Henüz 4 aylık.
merhabalar arkadaşlar
ben senelerdir sırtımın boynmun agrısından şikayetiyim.tüm arkadaşlarım pazardan bıle cicili renkli sütyenlerı alırken 5 katı paralara ancak klasik renk seceneklerı olan kom sutyenlerle gecırdım omrumu.29 yasında olmama ragmen mayo ve bıkınılerımı hep sıyah ve kahverengı almak zorında kaldım.sımdıye kadarda amelıyat korkusu yuzunden kucultme ve dıklestırme ısınden hep kactım.yanız benım baska bı sorunum daha avar.170 boya 110 kıloyum.bazı arkadasların kucultme amelıyaatından once ıdeal kiloya ulaşmak ıe yazdıkarını okudum bende senelrdır rejım dıyet herseyı denedım fakat hep 90 ıle 115 arasında gezdı kılom.sımdıyse amelıyata keısn karar verdım.benım gıbı olupta bu amelıyatı yaptıran var mı?goruslerınızı merak edıyorum.60 70 kılolara ınmek bı hayal gıbı benım ıcın ama o gune kadar goguslerıme bı care bulmazsam bu agrıdan olcem .bıktım artık
hemen cevap yazdıgın ıcın tesekkurler alkan 86
bırkac sorum daha var
pekı sen nerde oldun amelıyatı?ve ne sekılde bır ız kaldı? t seklınde mı? kucultme yaptırınca dıklesmıs oluyor mu bır mıktar? yanı aynı anda ıkısınıde yaptırabılıyor musun yoksa ıkısı ayrı ıkı amelıyat mı ayrı ayrı ucretlendırılıyor mu?sen ne kadar ucret odedın? ve ılerde 5-10 kıo verırsen bunun cok kotu etkısı olacagı konusunda bı yorum falan aldın mı doktorundan
cok sorum var bılıyorum arkadaslar ama en azından kararımı verdım.bırde kısın bu ameıyatı yaptırmak daha dogru geıyor bana.hem anlasılmaması hemde yaza kadar denıze havuza gırmekte bır enfeksıyon sorunu falan yasamamak acısından bılmıyorum
sız ne dusunuyorsunuz?
ve boyle bır forum oldugu ıcın cok mutluyum
rica ederim massepain.ameliyat olalı 5 hafta oldu asimetri vardı sağ tarafım büyüktü doktorum ikisinide eşitledi.sol tarafta tek çizgi şeklinde sağ tarafta ise L şeklinde izim var.T şeklinde izin olursa sütyen açısından zor oluyo tam üzerine baskı uyguluyo çizgi olması daha iyi.dikleştirme olmadı bende küçültme oldu.sanmıyorum ikisinin ayrı ayrı ücretlendirileceğini.kış ayları ameliyat için iyi olduğunu okumuştum enfeksiyon açısından.daha önce netten mail yolladım bir kaç doktora muayene ücreti istediler gitmedim görüşmeye.bahçelievlerde este worlde gittim görüştüm görüşme ücretsizdi 4000 tuttu.dr a sordum ilerde kilo versem çok sarkarmı dedim oda fazla olmaz dedi benim için önemli olan eşitlenmesiydi
cok tesekkurler canım cevapların icin.esıtsızlık sorunu bendede var.zaten her kadında varmıs ama memeler buyuk olunca esıtsızlıgın mıktarıda baya bı farklı oluyo tabı.ya cok ıstıyorum ınsallah en kısa zamanda olup sonrakı asamaları paylasırım sızınle.
pekı sanada diren taktılar mı?
mrb ,tskler cevap verdiyin icin ayla .beyazlarda cabuk gitiyi icin sevindim buna sendemi meme kuculttun ? ben onu yapmak istiorum cunku birde diklestirmek sen memnunmusun suan kac paraya yaptin ve cok guvenilir birisine olduysan beni aydinlatirmisin lutfen ben turkiyde yasamiorum ondan bilmiorum orda yaptirmak istiorum simdiden tskler:kedi:
selam arkadaşlar.
bu siteye az önce üye oldum.Ekim 2009 da sık sık ziyaret ettim.Çünkü yorumlara ihtiyacım vardı.
27 Ekim 2009 da göğüs küçültme operasyonu geçirdim.Benim için çok büyük bir karardı.Ama inanın hayatta verdiğim en isabetli karar oldu.
İyi ve konusunun uzmanı bir cerraha düşerseniz sonuç muhteşem oluyor.Ben bu kişilerin arasındayım.İri göğüslerim meğer boynumda 4 adet fıtık meydana getirmiş.Çok ağrım vardı.Nörolog tavsiyesiyle duruş bozukluğundan kurtulmak için Ankarada bir üniversite hastanesine başvurdum.Fıtık teshisi sayesinde göğüslerimden kurtuldum.3 saat sürdü odamdan çıkmam ve geri dönmem.Odama döndiğimde üzerimde medikal bir sütyen ve yara bandı büyüklüğünde 4 adet bant vardı( 2 sağda-2 solda).ne sargı ne acı hiçbirşey yaşamadım..2 hafta sırt üstü yattım, yükseğe ve ileriye uzanmak ağır kaldırmak elektrik süpürgesi kullanmak yasak.Şimdi mi nasılım kendime güvenim geldi 1'er kilo dan toplam 2 kilo gidince yeniden doğmuşa döndüm.Ne sırt ağrısı ne duruş bozukluğu nede kamburluk..Hepsi geçti.HERKESE TAVSİYE EDERİM.Doktorum dünyanın en tatlı insanı..Onun o güler yüzü ve güven vermesi sayesinde yeniden doğdum. 42 yaşındayım ve 13 yaşında 1 oğlum var.HALA DÜŞÜNEN VARSA HİÇ DURMASINLAR.
arkadaşlar dr. ismail kuran'a ameliyat olan var mı, deneyi mi, bilgisi olanlar lütfen paylaşalım...
canım gecmıs olsun aylın hanım hangı hastanede bırde amelıyat kaca malolduben görüştüm kendisiyle geçen sene, çok iyi doktor demişlerdi, ama 3 hafta önce aylin hanıma oldum ameliyatımı. Iyiki de olmuşum. Ismail bey mesafeli ve birazda pahalı gelmişti bana, sonra bu siteden okuduğum kadarıyla meme konusunda en çok uğraşan aylin hanım gibi geldi bana ona oldum canım. Ismail beyle ilgili doktorlar öneriler kısmına bakabilirsin, orda görüşenler ameliyat olanlar yazıyorlar