- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.981
canım gecmıs olsun aylın hanım hangı hastanede bırde amelıyat kaca maloldu
Çok sağol Deryam, Medical Park'ta yaptı 5000 TL'ye maloldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gecmıs olsun aylın hanım hangı hastanede bırde amelıyat kaca maloldu
evetr manisa devlet hastanesinde olacağım benim kini ssk karşılıyo ücretsiz onuda burdan öğrenmiştim 75 kiloyum göğüslerim 110 beden siz düşünün bebek de oldu geçen sene. Göbeğime kadar geliyo nerdeyse göğüslerim çok utanıyorum onlardan inşallah kurtulcam bende sigara içiyorum ayrıca dükkanımız var hemen işe dönmek zorundayım neler tavsiye edersiniz ameliyat olan arkadaşlara soruyorum
merhaba gulsel
sigarayı şimdiden bıraksan iyi olur ilerde dikişlerin iyileşmesi için.ayyıldızın sporcu sütyeni var.ben iki tane almıştım beyaz ve ten rengi olarak.birde bir beden küçüğünü al sıkı tutması kalıp görevi görmesi için.geçmiş olsun
merhaba kızlar
bir gün iyiyim bir gün kötüyüm sağ göğsümde L şeklinde iz var.dikişlerim alındıktan sonra bağlantı bölümü kanıyo sürekli.sigara içiyordum ameliyattan önce her halde o yüzden geç iyileşiyo dikişler.meme ucu farklı yerde biri yukarda diğeri aşağıda.nasıl ameliyat yaptıysa biri havada biri tavada duruyo.kendi söyledi ilk defa böyle ameliyat yaptım dedi.göğüslerim yine asimetrik fazla belli olmuyo ama takıyorum kafama işte.eskisi gibi ağrılarım yok ama kanamadan korktum biraz.sinirlerim bozuluyo.salı günü kontrole gideceğim.keşke bende aylin hanıma ameliyat olsaydım herkes o kadar memnunki.aceleci davrandım araştırıp etmeden ameliyat oldum.
ameliyat olmayı düşünen bayanlar doktorunuzu iyi araştırın.herkese geçmişler olsun...
alkan 86 sen öle yazmışsın ama ben napayım ücradayım manisa da bakalım benim doktorum neler yaıcak bana kafamçokkarıştı
Sinagame merhaba,
Ne güzel seni görmek! Derslerin iyidir umarım. Ben tek tüp jelden sonrasını bıraktım. Areola çevresinde çekiştime izleri sanki jelden kurumaya fırsat bulamıyormuş gibi geldiğinden. Senin areolada his var mı? Ne kadar sürede geldiğini hatırlıyor musun? Doktora kontrole gidiyor musun? Ben bir daha hiç gitmedim de:)
ablacım benim his ilk baştan beri vardı o konuda bi sıkıntı yaşamadım hiç.eylül sonunda gitmem gerekiyordu aslında doktora ama bi türlü fırsat bulamadım dersler koşuşturmaca birazda ihmal var tabi bir senem dolunca gidicem artık ocak sonunda..siz doktorla telle konuşmuyomusunuz en azından aklına takılan yerlerde yardımcı olurdu?
:) Ben bir döndüm pir döndüm İzmir'den. Bir kez tel ettim, bir daha aramadım. Hissizliği daha önce sormuştum, zaman alabilir demişti. Kitleler için de diyeceği bir şey yok. Ne sorayım ki arayıp da dedim, aramadım. Yakında İzmir'e gidersem uğramayı planlıyorum. Nasıl bir kontrol yapıyor biliyor musun, hiç gitmiş miydin kontrole?
Kontrolde dikiş yerlerinin gelişimi eşitsizlik falan var mı, duyu kaybı var mı? Varsa nereye kadar dönmüş onlara bakılıyor. Zor bişey değil, bir de doktor hazır yakalamışken fotoğraf çekiyor :))))))
Hımmm, yara bere azalmışken dimi:) ben de bir deneyeyim muayenne olmayı bari... Temmuz başında oldum ne de olsa ameliyatı, görünmemek olmaz. Sağol cevabım için. Sen benden sonra yaptırmıştın sanırım, iyisin umarım.