- 31 Ağustos 2008
- 44
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.001
arkadaşlar bana sütyen konusunda yardımcı olurmusunuz yarın hastaneye yatıcam hala sütyenim yok markasını yazabilirmisiniz xlaydy adında önden klipsli sütyeni kullanan varmı hiç baleni yok altında ama ne olacak bilmiyorum ki alsammı
:) Ben bir döndüm pir döndüm İzmir'den. Bir kez tel ettim, bir daha aramadım. Hissizliği daha önce sormuştum, zaman alabilir demişti. Kitleler için de diyeceği bir şey yok. Ne sorayım ki arayıp da dedim, aramadım. Yakında İzmir'e gidersem uğramayı planlıyorum. Nasıl bir kontrol yapıyor biliyor musun, hiç gitmiş miydin kontrole?
merhaba kızlar 43 gün oldu ameliyat olalı ama dikişim açılmış doktorum c.tesi günü dikiş atacak tekrar ama iğne vuracakmış uyuşturması için moralim bozuldu.iğne vururken çok acırmı aranızda böyle sorunla karşılaşan oldumu hiç.
İyiki dikişi yenilettim diyeceksin ve süreci neredeyse hiç anlamayacaksın. Sadece dikiş atılacakkısmı açıkta bırakıp iğne vuruyorlar, pek hissedilmiyor. Daha 2 laf etmeden de işlem bitiyor. Ben lambanın aynasından izledim bakamam zannederken, henüz yeni başlıyor sanırken bitti dedi doktor. Dikişi kıyafetlerrdeki dikiş patlağı gibi azıcık açılan yerleere atılmamıştı yeni dikiş, oralarda izler daha belirgin. Hiç endişenme, izin azalacağını da bil.:)
Selam,
Yara izleri icin slikon bant kullanan varmi aranizda? Hangisi daha iyi acaba slikon bantmi yoksa jellermi ?
merhaba ayla
Bugün dikiş atıldı iğne vururken canım acımadı ama dikiş atarken acıdı oda vücudumun baya bir hassas olmasıyla sanırım.tavana bakakaldım hiç cesaret edemedim bakmaya.izi takmıyorum şimdilik.yaralar kapansın yeter.dikişlerim çok geç iyileşiyo.göğüslerimede alıştım yeni yeni.moralimde düzeliyo.önceleri pişmandım ameliyat olduğuma ama şimdi diyorum iyiki ameliyat olmuşum.ameliyat olmayı düşünen bayanlar sigarayı bıraksanız çok iyi olur sağlığınız açısından...herkeslere çok çok geçmiş olsun...
canım cok geçmiş olsun.herşey çabucak düzelir umarım.iyileşme sürecinde en önemli şey moral.ben buna inanıyorum
merhaba ayla
Bugün dikiş atıldı iğne vururken canım acımadı ama dikiş atarken acıdı oda vücudumun baya bir hassas olmasıyla sanırım.tavana bakakaldım hiç cesaret edemedim bakmaya.izi takmıyorum şimdilik.yaralar kapansın yeter.dikişlerim çok geç iyileşiyo.göğüslerimede alıştım yeni yeni.moralimde düzeliyo.önceleri pişmandım ameliyat olduğuma ama şimdi diyorum iyiki ameliyat olmuşum.ameliyat olmayı düşünen bayanlar sigarayı bıraksanız çok iyi olur sağlığınız açısından...herkeslere çok çok geçmiş olsun...
Silikon bantları yeni duydum ben bişi sorucam hemen ameliyattan sonramı kullanmak gerekiyomuş yoksa ameliyattan 1 sene sonrada kullansak işe yarar mı?