- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.941
OOO, Benfiknur, Ethimos, merhaba!
Ben buralara takılmayalı çok oldu. Sizi gördüğüme sevindim. Bende de durum sizinki gibi aynen. Jeli 1 tüpten az kullandım ve bıraktım. Gögüslerim güzel ama bir tarafta iz neredeyse yok gibi, diğerindeyse hala iç dikiş koyu koyu (resmen ip rengi) belli oluyor. Malum ben İzmir'den hemen ayrıldım, doktora gidip göstermedim, ip filan alınmadı sonradan. Artık doğasına bıraktım. Ama areolada hala his yok ve etrafı ütü yanığı gibi yusyuvarlak parlıyor.
Bu arada yeni ameliyat olanlara da geçmiş olsun. Olacaklar da korkmasın.
selam canim uzun suredir buralarda gormemistim seni bende ameliyat olali 5 ay oldu gogus artik seklini aldi ama yinede digerine gore hala buyuk nasil ameliyat yapti bu adam ben zaten asimetri oldugu icin ameliyat olmustum offfffffff ya esimede birsey soyleyemiyorum cunku o hic razi degildi ameliyata zorla ikna ettim turkiyeye gittigimde oldum doktoru bir gorsem sorucam hesabini izler zaten aynen duruyor ama bu buyuklugu kafaya baya takiyorum birde fibro kist bi tane olusmustu bugun gogsumu elledigimde bir tane daha kucucuk fark ettim seninkiler ne oldu gectilermi?