- 4 Temmuz 2007
- 382
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.481
slm aylacim buralardayizda hayat sartlarindan disarilarda coluk cocuk icin kosturmakdan pc basina gecemedim bi türlü,özelden yazdiklarinida okudum vermis oldugun bilgiler icin cok saolasin..Ekimcim, İzmir'e iner inmez Sinagame le görüşüp son kez dinledim ve hemen Cenk Bey'i aradım. Göztepe İlgi'deymiş. Görüşüp derhal randevu aldım. Ertesi gün ameliyat oldum Dediğim gibi çok kısa sürdü ve toplam 4,5 saatte hastaneden çıktım.
iz T şeklinde. Morlluk ve sızıntı vardı. Morluklar sarıya döndü bu gün ameliyat olalı bir hafta olacak. Sızıntım da bu gün kesildi gibi. Herşey yolunda görünüyor. Dikişler için bu gün telefon edeceğim ya bu gün ya yarın alınacak.
Doktorumdan çok memnunum, özel ilgi gösteriyor. Ben Sinagame in adını verdim. Sen de benimkini verebilirsin.(Özeline bakarsan yazacağım.Böylelikle bir zincir de oluştururuz)
Ben İzmirliyim ama şehir dışında yaşıyorum. İzmir i eskisi kadar ben de iyi bilmiyorum Ama hastaneyle ilgili edindiğin bilgiler doğru. Balçova da ki poliklinik, ameliyatt yapılmıyor, Göztepe deki ise hastane. Küçük ama temiz, ilgi mükemmel, rahat...Gerisini özel mesajda anlatıyorum canım.
Sevgili Ekim13,ben de izmir'de yaşıyorum.2 Temmuzda Ege üniversitesinde Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum.Doktorumdan çok ama çok memnunum.İlk defa memnuniyet cümlesi yazıyorum.Çünkü anca kendime geldim ,yani daha yeni yeni yaptığı işin güzelliğini idrak edebiliyorum:)
Eli çok hafif.Ameliyat sonrası bile ağrım ,sancım olmadı.Drenleri aldığını hissetmedim bile.Göğüslerde hiç asimetrik bir durum yok.Büyüklükleri ,duruşları aynı çok şükür.Dikişim t biçiminde.Hiçbir potluk yok.İnce ince dikilmiş.Meme uçlarımda dikiş kalmadı gibi birşey.Yani daha iki hafta oldu ama abartmıyorum neredeyse dikilmiş gibi görünmüyor.
Hastanede kalma konusuna yaklaşımınız çok olumsuz genel olarak ama hastanede hiç olmadı 1 gece kalarak kendinizi garantiye alıyosunuz aslında.Korkmayın hastanede kalmaktan.Riskli bir ameliyat değil ama ne olursa olsun sonuçta bıçak altından çıkmış oluyorsunuz.
Özel hastanelerin ve orada ameliyatı yapan doktorların yaklaşımlarının farklı olması çok normal.Ben bir gece hastanede kötü olduğum için yatmadım ,sadece gözetim altında kalmanız iyi olur dedi doktorum.Sürekli sık aralıklarla hem tansiyon hem ateşim ölçüldü.Sabaha kadar ağrı kesicilerim ve antibiyotik ,serumla damar yolundan verildi.Bunlar ev ortamında sağlanarak mı üç beş saat sonra taburcu ediyorlar bilemem tabi.
hihoyyytmerhabalar ben yeni katıldım aranıza okuduklarımdan cok etkilendim herkese geçmiş olsun. ben antalyada yaşıyorum göğüslerim cok büyük 95 dd ve artıkbebek te düşünmüyorum ve bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum ve inanın tavsiyelere cok ihtiyacım var. hareketlerimi kısıtladığı için kilomda çok fazla oldu yardım lütfen....