- 4 Temmuz 2007
- 382
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.501
nawci hos geldin ,
cedric112 gecmis olsun karin germede dikislerin varmi yoksa farkli bi sekildemi yapildi acaba..???
bende bundan 13 sene öncesine karin germe yaptirmistim ,karnimda bir kalcadan digerine kadar dikis izlerim var ,igrenc görünüyorlar:sinifsinif: birde dikislerin bitiminde cuval dikilmis gibi cikintilar var, insallah sende öyle yapmamislardir,hersey tazeykene bunlalara dikkat etki doktoruna düzeltir derim...
insallah benim yaptigim kötü tecrübeyi sende olmamistir.tabi ne derece de karin germe yapildi sende bilmiyorumda bende göbek deligi falan yukari kaldirilmisti.. bir ay boyunca düzgün sekilde dik olarak yürüyememistim...
benfiknur dikislerin icin inan senin adina cok sevindim,ben dikis izlerinden önceki deneyimimden dolayi bayagi cekiniyorum....
aylacim sen nasilsin bu arada..??...
aylacım bende kabuklanma hafif oldu 25.günüm bugün baya eridi dikişlerim..ağrı sızı minimal düzeyde ...şişliklerim de çok fazla deil....ben bepanthen krem sürüyorum göğüs derisini rahatlatıyo herhangi bir zararı yok...tüm kabuklanmaların geçmesi için biraz daha sabırlı olucağız:))
Merhaba arkadaşlar.Tam bir ay geçti ameliyatın üstünden.Herşey yolunda gibi.Bende kabuklanma hiç olmadı .Bepanten kullanıyorum hergün ,belkide onun faydası olmuştur.Arkadaşlar bana doktorum controtubex adında iz azaltıcı kremi kullanmamı sölemişti ama ben piyasada bulamıyorum.Muadili de yok.Ecz depolarında dahi yok.Ne yapacağımı şaşırdım .İzmirde bugünlerde bu kremi alan varsa ,özelden hangi eczaneden aldığını bildirirse çok sevinirim.Muhit önemli deil,nerde var dense gidip alacağım.
Ameliyatı olacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.(KORKACAK HİÇBİRŞEY YOK).Yakınlarda olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.
canim eger istanbulda tanidik birileri varsa oradan aldirt cunku ben istanbuldayken gordum bu kremi eczaciya sormustum bu kremi sigorta karsiliyor mu diye o da eger uzman doktor yazarsa sigorta karsiliyor demistiekim13'cüm çok sağol,taa oralardan zahmet etme.Çok iyisin ,çok teşekkür ederim.İllaki bulacağım :)
arkadaşlar ben ameliyat olalı 19 gün oldu ama gögsümün alta inen dikişlerinin yanları çok şiş vede kocaman görünüyor lütfen beni aydınlatın sizinde böylemiydi ne zaman geçicek bu görüntü doktorum daha toparlar olmazsada ufak bir işlemle biz toparlarız dedi
geçmiş olsun cnm. diikişlerine kafayı takma sakın. ben ameliyat olalı 1 ay oldu ve bırak dikişleri iz bile kalmadı nerdeyse. tene ve cildinin esnekliğine göre tabiki değişiyor. ama rahat ol normale dönmesi 4 haftayı buluyor inanki. ben ilk gün saatlerce ağlamıştım onları gördüğümde bu ne yapmış demiştim. ama o günü unuttum bile :):) emin ol.