Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba ceyda hanım,evet miktar gercekten cok,bende hala borc ödüyorum:) 2 yıl geri ödemeli kredi cekmiştik,devlet hastenesine önce bende gittim benimkide c kap dı,gataya gittik bu durum saglık sınırını zorlamıyor dediler,ama eger cok istiyorsanız heyete cıkartalım dediler ama sonuc cok büyük ihtimal olumsuz olur dedi doktor bey,ama sizinki benimkinden iriymiş,genede öncelikle bi devlet hastanesine görünün,hatta bence öncelikle gazi hastanesine gidin bu konuyla ilgili uzmanlar var,konusun,belki onların kendileri dısardan da yaparlar ve fiyat daha düsebilir,sırt agrısından ayakta duramıyorum deyin abartın hatta,yoksa ciddiye almıyorlar,,simdilik iyi aksamlar

sagolasın canım benim asıl sorunum dikişlerden çok şişlikler o konudA bilgi verirseniz çok sevinirim resmen patates gibi egri bügrü özelliklede alta inen dikişin 2 yanı çok şiş

Canım öncelikle gecmiş olsun...sana tavsiyem rahat ol sabret..ben ameliyat olalı yaklaşık 4 ay oldu ilk ayın icinde bende senin gibibakıp bakıp söylendim
ama şimdi şekilleri bir harika..ilk halini düşünunce nasıl olur diyorsun...dr beni okadar rahatlattıki sıkıntılı gunlerı kolay atlattım...gögus cok esnek zamanla potluklar acılıyor şekle giriyor...dikişlere takılma neredeyse artık renklerı bile belli olmuyor...camaşırsız bile harika duruyor kıyafet altında..iyikide olmuşum diyorum...sabır...

sagolasın canım benim asıl sorunum dikişlerden çok şişlikler o konudA bilgi verirseniz çok sevinirim resmen patates gibi egri bügrü özelliklede alta inen dikişin 2 yanı çok şiş

Birde unutmadan şişikler icinde buz kullan
bana dr tavsiye etmişti ince bir beze sararak üc beş dakika aralarla buz koy cok rahatlatıyor...

kizlar bende ameliyat olali neredeyse 2 ay olucak hala ameliyatli gogsum digerine gore sis tam seklini almasi 4 ay surer demisti doktor ama herkesin cabucak sekillenmis bende mi sorun var yoksa doktor da mi anlamadim

benımkide c kapmış yanlış hatırlamısım , komun mınımızerında 85c kap kullanıyorum , ancak sıgıyor...
aksam esımle konustum ıstıyorum amalıyatı dedım , oda once ıkıncı bebeyı dogur ondan sonra dedı... beklemem lazım sanırım ama bu arada mutlaka bı doktora gıdıp muayene olucam... amelıyatı anlattım goze alıyomusun bunları dedı evet dedım , hakverıyo gercı bunları tasımak cok zor olsa falan dıyo... bıyandanda ben ce guzel dıyo... ama ben bıktım artık bunları tasımaktan..hatta sutum de cok az oldu ve mama kullanmak zorunda kaldık... dedımkı 30 sene tası bu memelerı ve asıl gorevını yapamasın, süt cıkmasın delı oldum...

süt için bende cok düsündüm ama ilk bebegi bile bekleyemedim cünkü gelinlik facia gibi duracaktı üsütümde normalde 57 kiloyum ama gögüsler kocamandı,süt kanallarına cok zede gelmiyor zaten sadece yüzde 10 luk kayıp söz konusuymus,ameliyattan korkma,cocuğu doğur bence de,hamilelikte de büyüyor nasılsa onuda atlat,en son yaptır kurtul bencede,yani öyle göze alınacak cok birsey yok sadece agır birseyler kaldırmıyorsun 3 ay falan ,bide sırt üstü yatıyorsun bi süre o kadar,benide cok vazgecirmeye calısmıstı ailem ama ne bileyim bi cesaret geldi işte,ve zaten ameliyat öncesi cesaret iğnesi yapıyorlar,hiç birsey düsünmeden gdiyorsun ameliyathaneye,simdilik iyi günler

ceyda05,ben ameliyat sonrası o bedene sahip oldum.eminmisin çok büyük olduğundan?Markaya göre değişsede 85 DD/E idi .şimdi ameliyat olalı 1 ay oldu.85c bedendeyim ve büyük değiller.yada çok büyüğüne sahip olunca mevcut sahip olduklarım küçük mü geliyor bana acaba:)?
Korkacak hiçbirşey yok.Çok kolay.Ağrısız ve acısız.

Arkadaşlar merhaba, benim bir parça açıklık olan kısma bu gün dikiş atıldı, gerektiğinden değil, 6-7 hafta kendiliğinden kapanmasını beklemeye dayanamayacağımdan. Doktorumdan çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.Çok ilgili,Konuşkan, eli hafif.ızmir'de Cenk Görken.

ılgili ve alakalı bir doktora ameliyat olmak isteyenler kesinlikle aylanın doktoruna başvursun.Ufuk Bilkay alanında çok iyi ,ameliyatın sonucundan çok ama çok memnun kaldım,ameliyattan sonraki iyileşme sürecim son derece ağrısız ve sızısızdı ama ilgi alaka yok denecek kadar az.Kontroller falan jet hızıyla oldu,hastalar arası geçişlere sıkıştırılmış hissettim kendimi.Halen benden kaç gr. doku çıkarıldı bilmiyorum ve sanırım da öğrenemeyeceğim Sordum ,notlara bakmam lazım dedi ve tık yok).Sonuç mükemmel ama paylaşım yok diyebilirim.Haaaa bu benim aman aman özel ilgi alaka istediğimden falan değil.Olması gerekenden de az olduğu için söylüyorum arkadaşlar.Çok hastası var.Seri olmak zorunda belkide bir yerde.

Son düzenleme:

arkadaşlar ben daha dün hastaneden çıkabildim . Ameliyatı 6 temmuzda olmuştum 4. gün eve çıktım. sızıntılarımın çoğalması sonucunda hastaneye 15 temmuzda tekrar yattım bu akıntı hatta çağlayana döndü dikişlerim erken eridi açılmalar oldu sonrasında ölü dokular oluştu yani anlayacağınız olabilecek bütün aksilikleri yaşadın tıp aleminin 1000 de 1i ben oldum :) şimdi daha iyiyim 3 gün önce tekrar dikiş atıldı.yalnız bir memem daha küçük gibi çünkü sadece birinde akma oldu. diğeri akmadı. bu nedenle akmayan hala şiş. doktorum düzeleceğini söyledi bekliyorum bende. şimdi daha iyiyim artık rutine kavuştum bundan sonra keyfini çıkarmaya bakacağım . bu arada bu yaşadıklarım iyiki olmuşum dememi engellemiyor emin olun bu olasılıkları tekrar yaşayacağımı bilsem yine olurdum.

LAVERNACIM, çokgeçmiş olsun. Bu kadar sorun yaşamana çok üzüldüm.Ama dediğin gibi hiçbir sorun keşke yaptırmasaydım dedirtmiyor.İyi ki olduk bu ameliyatı. Ben şimdi karnımı göre göre acaba.... diyorum, bir de karnımı mı topkatsam? :) Sonuçtan çok memnunum.

Doktorumdan da,adı gibi ilgili ekibi olan İlgi Hastanesi'nden de.

SİNAGAME görünmüyor en az 1 aydır. Ona da teşekkür ediyorum Cenk Bey'i tavsiye ettiği için.

EKİMCİM, sen de mutlaka Cenk Bey'le görüş derim. Dikişlerin inceliği konusundaki hassasiyetini biliyorum.Bu konuda yorum yapamam -ki bende bir iz kalacağını sanmıyorum- ama ilgili bir ortam açısından bu hastaneyi ve ilgili ve pratik, sanatçı gibi şekillendiriciliği açısından bu doktoru gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Almanya'dan yola çıkmış olmalısınız. İyi yolculuklar. İyi tatiller. Gelir gelmez amelliyatını yaptır derim. Düzelme süreci kişisel ne de olsa.Sevgiler...

herkese merhaba.
Dün sabah ameliyatımı oldum. Ege üniversitesinde Ufuk Bilkay yaptı ameliyatımı. Heyecanımı yatıştırmayı çok iyi biliyor gerçekten de, çok sakin.
ameliyata eğlenerek girdim eğlenerek çıktım. Şu anda da evdeyim. hastanede 1 gece kaldım. Tüm doktorlar, hemşireler, personel son derece güleryüzlüydü.
Doktorum çok yoğundu ama benimle de sık sık ilgilendi. daha fazla bekliyordum ama 680 gr. çıkmış benden. neyse görebildiğim kadarıyla gayet de küçükler. Diren yok bende. Ama dikişlerime bişey olacak diye pek dik duramıyorum.
ağrı, sızı da yok şimdilik çok şükür. sonra yine yazarım.
sevgiler.

Geçmiş olsun ethimos, hiç merak etme dik durmakla falan bişey olmaz dikişlerine çok sağlam dikiyorlar. Hadi hayırlısı, kaç beden sütyen giydiriyorlar şu anda? Daha önce bedenin neydi??

Lavernacım,çok geçmiş olsun.Şimdi iyi olmana çok sevindim.Umarım en kısa zamanda kendini çok daha mutlu hissedersin.
Ekincim,,iyi yolculuklar diliyorum.Gelince hem Cenk beyle hemde benim doktorumla görüşür net kararını verirsin.Özel ilgi alaka istiyorsan Cenk bey daha mantıklı geliyor.Bunun dışında herşeyden %100 memnunum.İzler konusundaki yorumları önceden yazmıştım.Tek kelimeyle kusursuz.Umarım herşey gönlünce olur.

Ethimoscum,çok sevindim senin adına.Geçmiş olsun canım.Eminim sonuç mükemmeldir.Şimdi yukardan ve hatta yatarak pansuman olduğun için küçük geliyorlar.Birde bütününü görünce aslında çokk küçük olmadını farkedeceksin.Doktorumuzun vücuda göre küçültme becerisi süper.Ben bedenden çok memnun kaldım.ınşallah sende memnun kalırsın.Sevgiyle kal.

çok teşekkürler herkese.
şu ana kadar sadece yukarıdan bir bölümünü görebildim, açmadık henüz. aslında bu kalın sargının salı gününe kadar kalması gerekiyormuş, ruhum daralıyor bunun içinde ama katlanıcam :)
daha önceki bedenim 80E onu bulamazsam 80DD idi ama zaten hangi sütyeni alırsam alayım küçük geliyodu.

sanırım ameliyat sonrası süreci en rahat geçenlerden biri benimdir.....sızıntı dkiş açılması ağrı vs hiçbişeyim olmadı sonuçta harika...1 ay olmak üzere izlerim bile belli belirsiz..doktoruma sonsuz minnettarım...sihirli eller....mükemmel insan......insanların dünyalarını değiştiryorlar adeta yeniden doğdum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…