-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.521
sagolasın canım benim asıl sorunum dikişlerden çok şişlikler o konudA bilgi verirseniz çok sevinirim resmen patates gibi egri bügrü özelliklede alta inen dikişin 2 yanı çok şiş
sagolasın canım benim asıl sorunum dikişlerden çok şişlikler o konudA bilgi verirseniz çok sevinirim resmen patates gibi egri bügrü özelliklede alta inen dikişin 2 yanı çok şiş
Birde unutmadan şişikler icinde buz kullan
bana dr tavsiye etmişti ince bir beze sararak üc beş dakika aralarla buz koy cok rahatlatıyor...
Kimseler kalmamış burada. Ameliyat olan arkadaşlar hepberaber denize mi gitti de benim haberim yok:)
Arkadaşlar dikiş izleriniz sertleşip kabuk tuttu mu, bu kabuklar ne zaman nasıl dökülecek? Ameliyat tarihi bizden eski olanlar şöyle bir anlatsa iz kalınlıkları, renkleri ne kadar sürede değişiyor?
Peşpeşe ameliyat olduğumuz Benfiknur, Fatmagül, Laverna, Edaperissa... nasıl sınız, durumunuzda neler değişti? Umarım herkes iyidir.
arkadaşlar ben daha dün hastaneden çıkabildim . Ameliyatı 6 temmuzda olmuştum 4. gün eve çıktım. sızıntılarımın çoğalması sonucunda hastaneye 15 temmuzda tekrar yattım bu akıntı hatta çağlayana döndü dikişlerim erken eridi açılmalar oldu sonrasında ölü dokular oluştu yani anlayacağınız olabilecek bütün aksilikleri yaşadın tıp aleminin 1000 de 1i ben oldum :) şimdi daha iyiyim 3 gün önce tekrar dikiş atıldı.yalnız bir memem daha küçük gibi çünkü sadece birinde akma oldu. diğeri akmadı. bu nedenle akmayan hala şiş. doktorum düzeleceğini söyledi bekliyorum bende. şimdi daha iyiyim artık rutine kavuştum bundan sonra keyfini çıkarmaya bakacağım . bu arada bu yaşadıklarım iyiki olmuşum dememi engellemiyor emin olun bu olasılıkları tekrar yaşayacağımı bilsem yine olurdum.
herkese merhaba.
Dün sabah ameliyatımı oldum. Ege üniversitesinde Ufuk Bilkay yaptı ameliyatımı. Heyecanımı yatıştırmayı çok iyi biliyor gerçekten de, çok sakin.
ameliyata eğlenerek girdim eğlenerek çıktım. Şu anda da evdeyim. hastanede 1 gece kaldım. Tüm doktorlar, hemşireler, personel son derece güleryüzlüydü.
Doktorum çok yoğundu ama benimle de sık sık ilgilendi. daha fazla bekliyordum ama 680 gr. çıkmış benden. neyse görebildiğim kadarıyla gayet de küçükler. Diren yok bende. Ama dikişlerime bişey olacak diye pek dik duramıyorum.
ağrı, sızı da yok şimdilik çok şükür. sonra yine yazarım.
sevgiler.