Laverna sana da geçmiş olsun. Fatmagül e de.
Bir hafta da birkaç kişi kurtulduk ağırlıklarımızdan. Benim tek stresim sırt üstü yatmak. Kolumu bacağımı savuracak yer arıyorum. Sırt üstü yatmamak için gecenin 3üne kadar ayaktayım. 4 saat kadar yatıp kalkıyorum.Bütün gün oturuyorum, geziyorum. Çok hafif sızımsı bir şey hissediyorum ama bunun bandaj yapışkanlarından olabileceğini sanıyorum.
Arkadaşlar,doktorlarınız sizlere ne zaman sırt üstü yatmayı bırakabileceğiniz konusunda bir şey söyledi mi? Banyonuzu kaçıncı günde yapıyor sunuz. Eskiden ameliyat olanlar da paylaşırsa sevinirim.
merhaba ayla ve diger yeni ameliyat olan arkadaslar.
cok cok gemis olsun ameliyat olanlara.
ben gögüs kücültme ameliyatindan sonra 4 haftayi geride biraktim 5. haftaya girdim. burda fazla bisey yazmamistim ama ilgimi cekti sordugunuz sorular ve yanitlari.
benimde ameliyattan sonraki ilk 2 gün tek cektigim sirt agrisiydi. ameliyattan ayilip taki hastahaneden cikana kadar sirtim o kadar agridiki uyuyamadim bile. eve döndükten sonra en sonunda suyatagim sayesinde düzenli uykuma geri döndüm. suyatagi isiyle ugrastigim icin cok sansliydim. gercekten de ilk hafta sagima soluma dönüp cok rahat uykum bölünmeden uyudum. iyiki varmis heheh.
herneyse ameliyattan sonra ki 7. gün sargilarim acildi. dr. um halen banyo yapmami söyledi. sadece sargilar acildiktan sonra alkollü bezle kalan yapiskanlari al dedi. ilk gün yapmamistim gece kasinti krizine tutuldum. sabah eczane acilir acilmaz aldim ve yaptim.
artik kasinti falan kalmamisti.zaten sargilar acildiktan sonra söyle bir oh dedim. hicbir agrim sizim kalmamisti.
15. gün dikislerim alindi yine de banyo yapmamami söyledi dr. um.
17. gün artik banyomu yaptim iyice kuruduktan sonra bepantenimi sürmeye basladim. o günden beri bunu düzenli olarak yapiyorum. acik yaralarim kalmadi kabuklarda cok cok az kaldi. morluk da görmedim denecek kadar cok azicikti oda bitti gitti.
simdi 5. haftaya giriyorum ve cok memnunum sonuclardan. dün eski bikinilerimi denedim o heryerden fiskiran seyler yokolmus artik kendime yeni bikiniler alabilirim hehehe:))
doktorum daha 6 ay icinde gögüslerimin %20 daha kücülceklerini söyledi su anda sisler. ama yinede sis olmalarina ragmen süper gözüküyolar masallahh
burdan bu yasadiklarimi sizlerle paylasmak istedim. ne de olsa ben de bu kadinlar klubü sayesinde dr. umu buldum ve de ameliyati olmaya karar verdim.
burdan destek olan tüm arkadaslara tesekkür ederim.
umarim bende diger arkadaslar gibi yardimci olabilmisimdir.
ameliyat olacak arkadaslara simdiden bol sans dilerim. umarim dilediginiz gögüs boyutlarina ulasirsiniz. ben ulastim ve cok mutluyum.