Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

YAPABİLİRİM teklifini bütün arkdaşlar okudu masraflarıda çekcen dimi sen beni buralardan oralara çağır ödemez isen ayıp olur zaten şaka şaka allah herkesin yolunu açık etsin sizleri seviyorum ne güzel paylaşıp yol gösterip yol alıyoruz dimi 6 gün çalışıyorum inan imkan olsa gelirdim o yüzden fiyat korkusu sardı ama fiyatlar değişken dikkt ettinmi allah büyük hepimizin her konuda yardımcısı olsun

nisan ve aslı hanım yardımlarınız için teşekkür ederim bilmiyorum hala kararsızım zaten kesin kararımıda versem sanırım ammeliyatı nisandan sonra olurum gibime geliyo bu aralar yoğunum çocukların okulu benim ingilizce kursum aynı zamnda dış ticaret okuyorum ara sınavlar nisan başında yılsonu mayıs sonunda acaba nisandan sonra olsam mayısa iyileşirmiyim yoksa mayıstan sonramı olsam bilemiyorum ama büyük ihtimal kayseride olurum gibi insanın en rahat edeceği yer evidir büyük ihtimal kayseri yani ama şimdiden muayneye gitsemmi avaba bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum hem ssk işi olursa gün verme olayı filan oluyomu aslı hanım bu konuda yardımcı olurmusunuz zaten ssk karşılarsa sanırım bir aya yakın gün veriri gibime geliyo cevaplarınızı bekliyorum iyi günler

AYGULROSE hemen randevu al ve git ssk kayseride karşılıyormuş 1 gece yaaa lütfen ertelemenin sonu yok vakit kaybı hem kışın iyileşir yazın rahat edersin öptüm yukarıyı okudunmu YAPABİLİRİM orda beni ameliyat ettirip masrafları karşılayacak geleyim el ele tutuşup memişlerden kurtulmaya gidelim şaka bir yana başldığın işi bitir tatlım

sayın furkanca ameliyatı ssk karşılıyo demişsiniz acaba üniversite hastenesimi karşılıyo yanlızca yoksa devlet hastaneside karşılıyomu siz nerde oldunuz ayrıntılı bilgi verirmisiniz

meraba ben 12 mart üniversite hastanesinde ameliyat olacığ ve hiç para ödemiyecegim sadece ben profa ameliyat olmak istiyorum dedim o bir miktar para isdedi okadar

BERRANAZ senin adın çok mutlu oldum darısı isteyen herkesin başına olsun cümle ile birlikte benimde inşallah kendi adıma konuşuyorum lütfen alınıp kızmayın kadınların çoğunun sorunu bu ve sağlık sistemimizin değişmesi lazım bundn kimsenin mahrum olmaması gerekir diye düşünüyorum hepinize saygılar

merhaba.ameliyat olan herkese geçmiş olsun.umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur. ben de 2 hafta önce ameliyat oldum.gördüğüm kadarıyla herkes şu t şeklinde yapılan ameliyatı geçirmiş ama ben yine de her sayfaya göz atmadığımdan bir şey sormak istiyorum.benim göğsüm sadece meme başının çevresi kesilerek yapıldı.hiç iz kalmayacak diye çok seviniyordum o yüzden.ama bu sefer de şöyle bir sorun çıktı. dikiş yerimde iltihaplanma oldu.ve kahverengi olan bölgenin bir kısmı beyazladı. ameliyatı benimki gibi olan ve böyle bir sorunla karşılaşan var mı? varsa bu renk değişiminin geçip geçmediğini söylerse çook mutlu olurum.

Son düzenleme:
yaaaaa arkadaşlar 2 gündür foruma katılmıyosunuz işinizmi var benim bilmediğimmi birşeyler var valla özledim sizi alıştım artık hadiiii yalnız bırakmayın beni sinagame-yapabilirim -aygülrose-berranaz mavimuson ve adını sayamadığım bütün arkadşlarıma sesleniyorum

nisan hanım özelden mesaj atmışın merak ettim diye
evet sabah onda doktora gittim
bir ara öğlen açtım evet adresi ama hemen kapatıp ingilizce kursuna gittim yeni geldim eve doktor muayne etti
evet ameliyat olmaya adaysınız dedi
ama ssk karşılayacak kadar büyük olmadığını söyledi
yinede devlette olursa maliyet 1,600 olurmuş
birmilyar altıyüz
geçen hafta sizin gibi birini ameliyat ettim onun tutarı buydu tahminim sizinkide bu civarda olur dedi
yani
ssk bir kısmını karşılıyo masrafın ama tamamını değil
sonra bana kartını verdi daha sonra görüşelim dedi bu gün polikliniğin en yoğun günüymüş tel verdi ayrıntılı konuşuruz dedi
ve burda arkadaşlarınkinden bir başa teknik anlattı o teknik olur sizin göğsünüze dedi çünkü çok sorunlu değil dedi
o tekniğin internet adresini verdi şimdi ben oraya bakıcam o teknikte ameliyat sonrası çok çirkin görünüyomuş ama bir ay sonra düzeliyomuş sonrada iz az oluyomuş bilmiyorum araştıracağım yine yazarım ben o siteye bi bakıyım iyi günler

aygül rose sen daha yaptırmadınmıı:)) kınıyorum seni bakkşakkıdı
bekliyoruz hadi hadi..
SİNAGAMEEEEE...
ŞEBNEM ABLAAA
EDACIIIIIĞIMMMMMMMM (NAMI DEĞER BUNE BUUUU...kaydirigubbakcemile5
ÖZLEDİM YAZ SİZİ KIZLARR

benim herşey yolunda sadece sağ göğüs altında minik yaram kapanmadı hala..ama şekli halaaaa bebek gibi..inşallah bölee top top şekil alırr...
bu arada yukarda arkadaşın ameliyat yöntemi çok güzel..keşke bizde ondan olabilseydik(
renk değişimini yaşaman bence çok anormal değil..benim T şeklinde olduğu halde hafif beyazlıklar var ..bazende baya koyu kahverengi oluyır.. iltihaplanma için ya krem ya ilaç verir muhakkak doktorun..
sigara kullanıyosan bence bi ara azalt yada kes..oda yapabilir..ama Korkma iyileşirsin..ben 1 ayı geçti hala minik bi yarayla uğraşıyorum..2 hafta çok yeni bu tip komplikayonlar olur..bence iyileşirsin
öptüm herkesii
... DEVREE BİŞİLER YAZ YAA...(BUNE BUUU:))

Canım yaa bende izlerden dolayı endişe duyuyorum yoksa şekli falan çok tatlı ama o izler yokmu..ne bileyim böyle tuhaf kalmaz inşallah..((
bence iyileşir daha 1 ay oldu vücut kolaymı kendine gelir..doku kaybetti..kan kaybetti..dimi..ben umutlu düşünmek istiyoru izler konusunda.:(
öptüm senii

aferim AYGULROSE bak ilk adımı attın tam gaz devam bir ertelersen sonu gelmez heeeyyy YAPABİLİRİM hazırla 1,600 ytl yol ve yemek masrafınıda geliyorum söz ağzından çıktı bir kere rakam kayseride aşağı yukarı belli oldu şaka bir yana AYGULROSE doktor söylediği teknikte kimi ameliyat etmiş kayseride varsa bence görüşme imkanın olursa gör araştır bu sitede herkes aynı yöntemle olmuş gibi ve sonuç mükemmel diyorlar yani en güzel yol kendi bildiğin yoldur yeni yöntemin ilki olman beni düşündürdü ama doktorada haksızlık yapmamak lazım ona yapma buna yapma belkide o dediği daha güzeldir hadi kendi adıma konuşuyorum amacım sağlık göğsümü küçülttürebilirsem podyuma çıkacak değilim ama genç kızlarımızda iz kalmamasını isterim yani hem düşün hem düşünme kafanı karıstırdım ama ne yapayım bunları düşündüm seri bir şekilde öptüm herkesi

teşekkürler SuzanA.doktor da endişelenecek bir şey olmadığını söylüyor ama galiba aynı şeyi yaşayan insanlardan duymak insanın içini biraz daha rahatlatıyor.

sinamege bende senin ameliyat oldugun doktora mail attım.cevap geldi kısa sürede ...ama yinede yüz yüze görüşemek lazım.fotograflara bakmk lazım.senin izler ne durumda bi problem kaldımı aklında...tavsiye ediyormusun doktorunu.ben 90 beden giyiyorum.85 olsun istiyorum.birde diklestirme.ölçü az degişince yöntemde degişirmi acaba

sevgili ŞÜKO ilgin için sağol kendimde kaynklandığı için bir şey fark ettim teknoloji özürlüsüyüm ama öğrenmeye çalışıyorum hatta ilk zamanlarda sinagame attığımı sandım msjı kendime atmışım ne komik değilmi olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıp neyse bilgimizi merak eden arkdşlar için tazeliyelim ANKRADA OTURAN VE İLGİLİ TÜM ARKDAŞLRIMIZA YAZIYORUM BEN ANKRA GAZİ HASTANESİNDEN RANDEVU ALDIM MUAYENE ÜCRETİ 144,50 TL ŞİMDİLİK BU KADAR GELİŞMELERİ SALI GÜNÜNDEN SONRA YAZICAM SİZLERE şüko belki tanışırız orada ne dersin ikimizede bol şans ve diğer arkdaşlarımızada

canim muayene ucretsiz olmasi lazim degilmi neden odeyeceksinki o kadar parayi ozele git derim ben ucret olmiyorlarmis sonucta fikir edineceksin

Günaydın herkese ameliyatıma 25 gün kaldı hem cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum.Hep rüyalarıma giriyo dudaklarım ucuklamış şekilde ama bir yandanda ameliyat için hazırlıklar yapıyorum neler gerekiyor ameliyat olanlar beni bilgilendire bilirse sevinirim:bbo::bbo:

YAYLA GÜZELİM benim hastanede uygulama böyle ŞÜKO da benimle aynı gün gidecek oda msj attı boşver özel muayene ücreti almaz ama pahalıya patlar hem dr.REHA YAVUZER estetik birincisi ve mükemmel olduğu söyleniyor CAPELLADA onda olmuş çok memnun ARKADAŞLAR REKLAM YAPMIYORUM SAKIN KIZMAYIN O DOKTORU ARAŞTIRDIM SONUÇLAR BU TABİKİ BÜTÜN DOKTORLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI AMA KİM KİMLE MUHTTAPSA GÜZEL ODUR ONUN İÇİN DEĞİLMİ.......?????

ŞÜKO cum bu arada sen kimden randevu aldın aynı doktorsa fülo indirimi isteyelim olurmu ŞAKA bir yana muayene sonrası mukayese ederiz değilmi????

himmm ok, bakalim ne deyecek dr merakla bekliyorum canim hayirlisi insallah. sigortami karsilayacak seninkini iyice ogren bakalim bende orada olabilirim.bide sorarmisin ne kadardan sonra sigortaz karsilar erken oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…