ARKADAŞIM MERABA GEÇMİŞ OLSUN. CANIM BEN 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM. SORULARIMA CEVAP VEREBİLİRMİSİNİZ.MÜMKÜNSE. BENİM ÇOCUGUM YOK AMA ALLAH İNŞALLAH VERECEK :ecrin_bebek: AMA ÇOCUGUM YOKKEN AMELİYAT OLURSAM İLERDE ÇOCUGUMU EMZİREBİLİRMİYİM. BİRDE G. KÜÇÜLTME AMELİYATI OLUNCA SIRTIMDAKİ YAĞLARIDA ALDIRABİLİRMİYİM. EMEKLİ SANDIĞI YADA SSK KARŞILIYORMU. AMELİYAT KAÇ CİVARINDA TUTUYOR. CEVAPLARSAN ÇOK SEVİNİRİM
canım öncelikle şunu söyliyim ben uzman değilim nacizane bu forumu okuyark edindiğim bilgiler ve yeni ameliyat olmuş biri olarak yaşadığım tecrübe..benimde çocuğum yok hatta evli bile değilim ama ameliyatı oldum 22 yaşındayım..doktorum ilk gittiğimizde neden bu kadra geç kaldınız diye annemlere kızdı onlarda emzirme falan diyince olurmu öyle şey kızı boşuna beklettiniz falan dedi..teknikler çok gelişmiş artık.. tabi ameliyat olmadan emzirdiğin gibi çok süt olmaz azalma muhakkak oluyo ama emzirebiliyosun ona göre farklı bi teknik kullanıyolar..ama eğer çok yakında çocuk düşünüyosan yazdığından öyle anladım ben senin yerinde olsam olmazdım çocuğumu doğurduktan emzirdikten sonra zaten deforme olucak sonrasında küçültüp toparlatırdım tabi hemen çocuk düşünüyosan bunu söylüyorum ama eger iki üç yıl içinde düşünüyosan hiç bekleme boşuna ol derim daha fazla taşıma bu yükleri rahatla..iki yıl boşuna beklemişsin canım bende baya bekledim annemleri ikna etmek için şimdi keşke daha önce dinleseydik seni hiç bu kadar mutlu görmemiştik diyolar:lepi:
tabi bu konuda mutlaka doktorla git konuş hemen yaptırmıycak olsan bile.. uzmanla konuşmak daha doğru bilgi alman demek..hatta istersen maille anlat durumunu bi kaç doktora cevap verirler muhakkak ama nezaman çocuk düşündüğünü falan yaz daha açık bilgi verirsen onlardan daha açık cevap alırsın bence.
bide bu forumdaydı sanırım birisi kocaman memesi olandan çok süt gelicek diye bi garanti yok bazen ufacık memelerden gelen süt büyüklerden gelmiyo bunun bi garantisi yok tabi yazmıştı bunuda yazıyım dedim canım
bide izmirde 4000-4500 arası ama başka bi bilgim yok bukonuda..ssk veya emekli sandığının karşıladığını yazdı bi kaç bayan belli mıktarda doku çıkınca oluyo sanırım ama okonudada bilgim yok forumu okursan o konuda daha ii bilgi alırsın..
bide bu sitede bi
estetik cerrahın asistanı cevap veriyo sorulara..doktorlar,öneriler sorular bölümünde
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...sistanimsorulariniza-yardimci-olabilirim.html bu linki açarsan girebilrsin sanırım o bölüme onada sor daha ii olur..
sırttan yağ aldırma falan o konudada bişey diyemiycem canım üzgünüm doktorla konuşman lazım bunlar beni aşar sengözlerimebaksanab
umarım birazda olsa yardımcı olmuşumdur tekrar söylüyorum ben uzman diilim bi doktorla mutlaka konuşmalısın..
buarada inş bebişinle buluşursun istediğin zaman
a.s.