Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

YAPABİLİRİM kıvırma tüm forumdaki arkadaşlar okudu hazırla parları geliyorum sözünü tut bakalım

YAYLAGÜZELİ şimdiye kadar araştırırken ssk yada bağ-kur un hastane ve yatak masrafını karşıladığı sonucuna ulaştım fakat göğüs belli bir ölçüden sonra sağlığa girerse heyete çıkıyorsun heyet onay verirse hepsini sosyal güvencen karşılıyormuş salı dan sonra öğrendiklerimi yazıcam tatlım öptüm seni :enbuyukkk:

yaw kim karşılıyormuş masrafları bende geleyim :))şaka bi yana inanın
arkadaşlar burda ameliyat olanları okudukça çok seviniyorum onların adına bende büyük emelerden çok çekiyorum.küçültmeyi çok isterdim fakat okul yeni bitti ben sınava girecem atanacam yada iş bulacam daaaaaa yaptıracam.gençliğimi yedi bu büyük göğüsler.daha 25 yaşıma yeni girdim ama onlarla kendimi 35 gibi hissediyorum.istediğim gibi giyinemiyorum ve yaz mevsiminden sırf bu yüzden nefret ediyorum.büyük oldukları yetmiyomuş gibi bide yere bakıyolar.onlarda en az benm kadar utanıyorlar :KK43:(

aramıza hoşgeldin CABİK allah utanıcak şey vermesin daha yaşın küçük hele bir ataman olsun halledersin vakti zamanı gelince buradaki arkdaşlarımızın hepsi aynı durumda naplım onlarla yaşamak zorundayız inşallah hepimize rahatlama fırsatı verir allah bu arada ameliyatımı üstlenme şakası ben ve yapabilirim arasında bir yorumunda burda ucuz sen gel biz yaptırırız dedi ordan açıldı mevzu tatlı bir şaka ama uzatmamakta fayda var sanırım yoksa YAPABİLİRİM i delikafaduldenmasrafa sokcaz değilmi

Günaydın herkese ameliyatıma 25 gün kaldı hem cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum.Hep rüyalarıma giriyo dudaklarım ucuklamış şekilde ama bir yandanda ameliyat için hazırlıklar yapıyorum neler gerekiyor ameliyat olanlar beni bilgilendire bilirse sevinirim:bbo::bbo:

çok sevindim hadi gözün aydın:)benimde ameliyattan önce sterstengözüm seyirmeye başlamıştı ne zaman konusu açılsa aklımagelse tikli gibi sol gözüm seyiriyodu:1shok: valla korktum tikli kalıcamdiye ama ameliyatın ertesi günü geçti allahtansırnaşık şey

canım yapıcağın hiç bişey yok ameliyat öncesinde sigara içiyosan onu bırak bol su iç bide başka hiç biseye ihtiyacın yok:) çok rahatlıycaksın bence onu düşün ameliyat sonrasını hayal et.. bana ayl@ tavsiye etmişti alışverişe git hiç bişey olmayınca üstüne hemen hastaneye gidesi geliyo insanın diye denedim işe yaradı:lepi: inş çok güzel geçicek ameliyatın güzel şeyler düşün gerçekten çok rahat geçiyo iyileşme süren bile..şimdiden yapıcağın biseyde yok canım rahatlamaya çalış sadece:eek:

herşey çok daha güzel olucak:)

sinamege bende senin ameliyat oldugun doktora mail attım.cevap geldi kısa sürede ...ama yinede yüz yüze görüşemek lazım.fotograflara bakmk lazım.senin izler ne durumda bi problem kaldımı aklında...tavsiye ediyormusun doktorunu.ben 90 beden giyiyorum.85 olsun istiyorum.birde diklestirme.ölçü az degişince yöntemde degişirmi acaba

canım kesinlikle tavsiye ediyorum git görüş mutkala yüzyüze konuşunca zaten kendine olan güveni etkiliyo insanı ister istemez sende anlıyackasın..benim izler hiç abartmadan söylüyorum incecik 1aya belkide daha kısa sürede geçicek gibi duruyo inş göründüğü gibi olur:jeyyar: ameliyattan çıkınca çok muntazam diktim demişti gerçekten öyleymiş sadece sağ göğsümde biraz kanama oldu banyodan çıktıktan sonra oda normalmiş zaten kuruyunca kan kalıntısı kaldı yanı sadece orası biraz siyah diğer yerler hep pembe pembe o konuda endişen olması canım..
valla ölçü değişince yöntemin değişip değişmediğini hiç bilmiyorum onu cenk beye sor bence.. ama yine drensiz yapıcaktır ameliyatı çünkü sorduğumda dren kullanmıyorum ona göre dren var diyip ameliyatı yapmak yerine drensiz yaptığım için daha özenerek yapıyorum demişti uzun süreden beri kullanmıyomuş ameliyatlarında dreni...
inş sende kurtulursun canım biran önce gelişmeleri bekliyoruma.s

para sıkıntısı çeken ler hepinizi kayseriye davet ediyorum burda ucuz 1.600 ama ssk lılara ben 1.150 ye oldum hem doktorum süper hemde hastane süper 5 yıldızlı otel gibi valla oh biz sizden avantajlıyız yaaaaaaa bide yaylaguzeli resimdeki ney çıkartamadım ama öğrenemezsemde çatlarım herkesi öptüm
canim benim kedinin biri memislere yatmis uyumus
kedikb3.jpg

Son düzenleme:
ameliyattan sonra neler gerikiyor peki yanımda götürmem geren neler olabilir pişamlarımı önü düpmelimi alyım daha karar veremedim bu konularda beni aydınlatın lütfen

ameliyattan sonra neler gerikiyor peki yanımda götürmem geren neler olabilir pişamlarımı önü düpmelimi alyım daha karar veremedim bu konularda beni aydınlatın lütfen

canım önden düğmeli al pijamanı daha rahat edersin bide özel hastanede olursan verirler büyük ihtimalle ama yinede yanında terlik götür ne olur ne olmaz ayakkabıyla uğraşma diye.montun omuzlarına ağır gelebilir soguktan hasta olma çıkışta pijamayla diye şal gibi hafif bişey al yanına..ben hastanede kalmadım ondan bu kadar yardımcı olabiliyorum canım..son olarakda ilk önce sargılı oluyo sonra doktorun çıkarınca sargıları sütyen alıyosun bizim acemiliğimize geldi siyah aldık sütyeni aldığımız yerde kadında uyarmadı bizi sonra beyaz aldık başka..siyah sütyen alırsan kanaman akıntın falan olunca anlamıyosun ona göre aklında olsun beyaz sütyen al..
bukadar canım benim aklıma gelen onun dışında benim hiç biseye ihtiyacım olmamıstı gözünde büyütme çok fazla çok rahat geçiyo kurtuluyosun valla gözün aydın:lepi:

Bilğilendirme için cok teşşekkür ederim araştırma hastanesinde olacagım ama inanın özel gibi konforu var hastanenin bir de eşimde aynı fakültenin elemanı olunca şimdi den özel oda filanda ayarlandı inşallah sorunsuz geçirecegim.Ben bir arkadaşımla birlikte aynı gün ameliyat oluyorum arkalı önlü birbirinize testek olacagız

Bilğilendirme için cok teşşekkür ederim araştırma hastanesinde olacagım ama inanın özel gibi konforu var hastanenin bir de eşimde aynı fakültenin elemanı olunca şimdi den özel oda filanda ayarlandı inşallah sorunsuz geçirecegim.Ben bir arkadaşımla birlikte aynı gün ameliyat oluyorum arkalı önlü birbirinize testek olacagız

süpermiş valla özel oda arkadaşınızdan alıcağınız destek falan kulağa çok güzel geliyo:) sorunsuz geçicektir eminim bol şanslar şimdiden gelişmeleri bildirin sizinlede sevinelima.s.

aygül rose sen daha yaptırmadınmıı:)) kınıyorum seni bakkşakkıdı
bekliyoruz hadi hadi..
SİNAGAMEEEEE...
ŞEBNEM ABLAAA
EDACIIIIIĞIMMMMMMMM (NAMI DEĞER BUNE BUUUU...kaydirigubbakcemile5
ÖZLEDİM YAZ SİZİ KIZLARR

benim herşey yolunda sadece sağ göğüs altında minik yaram kapanmadı hala..ama şekli halaaaa bebek gibi..inşallah bölee top top şekil alırr...
bu arada yukarda arkadaşın ameliyat yöntemi çok güzel..keşke bizde ondan olabilseydik:KK43:(
renk değişimini yaşaman bence çok anormal değil..benim T şeklinde olduğu halde hafif beyazlıklar var ..bazende baya koyu kahverengi oluyır.. iltihaplanma için ya krem ya ilaç verir muhakkak doktorun..
sigara kullanıyosan bence bi ara azalt yada kes..oda yapabilir..ama Korkma iyileşirsin..ben 1 ayı geçti hala minik bi yarayla uğraşıyorum..2 hafta çok yeni bu tip komplikayonlar olur..bence iyileşirsin
öptüm herkesii
... DEVREE BİŞİLER YAZ YAA...(BUNE BUUU:))

hahaha
suzancım sen beni güldürdün ya
allah da seni güldürsün

walla yazacağım şey şudur
üç günlük dünya

burda biri yazmıştı
bi rahatsızlığı vardı
kusura bakmayın hatırlamyıroum

üç günlük dünya
insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşamalı
zaten bin tane derdimiz tasamız var
bari çözebileceğimiz
çözümü bir şekilde ellerimizde olana takmayalım kafamızı

benim memişlerde asimetri hala devam ediyo
geçen hafta doktor kontrolüm vardı güdemedim
bu haftaosnu da gidemedim
önümüzdeki haftasonu da muhtemelen gidemicem
3 ay ara verip gitmiş olcam
umarım sorun olmaz

bi de memebaşı kesiğimde sivilce siyah nokta gibi şeyler çıktığını söylemiştim
başka kimsede olmadı galiba

sanırım benim cildim bunu yapıyor

olsun-tatlicadiarzu-

Bende hafta sonu kontrole gittim. İzlerin durumu çok iyiymiş, ama bana 2 bir müdahale olacak.

Sağ göğsüm tahmin ettiğim gibi daha küçük, diğerini küçültecekti ben yok küçüğe yağ enj. yapsak dedim daha iyi dedi. Ben ne zaman istersem bu işlem olacak :KK43:

AYGULROSE aldım tatlım ama alışmışım her gün sizlerden haber lmaya 1 gün geçince uzun zaman gibi geldi herlde öptüm

arkadaşlar bugün randevuya gittim kötü haber 1 marttan sonra göğüs küçülttürme ameliyatı olanların sosyal güvence karşıladığı yüzde kırkıda karşılamıyormuş bu da bana ve ameliyat olmayanlara isabet etti olsun vardır bundada bir hayır( okudunmu YAYLAGÜZELİ ) benim göğüs sarkıklığımın dışında sol göğüs ile sağ göğüs arasında bir beden fark varmış sonuç fiyat 2000 tl 2500 tl arasında çıktı ameliyat sonu alıncak doku ya göre netleşecek 6 martta tetkik yapılacak aksilik olmaz ise 9 mart ameliyat günüm bana şans dileyin bu arada ŞÜKO bugün sende gidecektin umarım gidip ilk adımı atmışsındır

anaaaammm nedecez sindi neyse bende vazgecmistim simdilik ikinci cocuk planliyoruz o olsun sonra diyorum sutum olmazsa vicdan azabi cekerim nisan canim cok sagol hadi allah yardimcin olsun bitanem

en doğrusunu düşünmüşsün YAYLAGÜZELİ 2,çocuktan sonra olman daha mantıklı tatlım allah hepimizin gönlüne göre versin

Bende hafta sonu kontrole gittim. İzlerin durumu çok iyiymiş, ama bana 2 bir müdahale olacak.

Sağ göğsüm tahmin ettiğim gibi daha küçük, diğerini küçültecekti ben yok küçüğe yağ enj. yapsak dedim daha iyi dedi. Ben ne zaman istersem bu işlem olacak :KK43:

o kadar çokmu fark var ikinci mudahale gerektiricek kadar yani :çok üzgünüm: ama olsun çözümü varsa son bi gayretle onuda düzelttirip kurtulursun biran önce inş:Saruboceq:
şimdiden geçmiş olsun a.s.

X