N
nisan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
YAPABİLİRİM kıvırma tüm forumdaki arkadaşlar okudu hazırla parları geliyorum sözünü tut bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese ameliyatıma 25 gün kaldı hem cok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum.Hep rüyalarıma giriyo dudaklarım ucuklamış şekilde ama bir yandanda ameliyat için hazırlıklar yapıyorum neler gerekiyor ameliyat olanlar beni bilgilendire bilirse sevinirim:bbo::bbo:
sinamege bende senin ameliyat oldugun doktora mail attım.cevap geldi kısa sürede ...ama yinede yüz yüze görüşemek lazım.fotograflara bakmk lazım.senin izler ne durumda bi problem kaldımı aklında...tavsiye ediyormusun doktorunu.ben 90 beden giyiyorum.85 olsun istiyorum.birde diklestirme.ölçü az degişince yöntemde degişirmi acaba
canim benim kedinin biri memislere yatmis uyumuspara sıkıntısı çeken ler hepinizi kayseriye davet ediyorum burda ucuz 1.600 ama ssk lılara ben 1.150 ye oldum hem doktorum süper hemde hastane süper 5 yıldızlı otel gibi valla oh biz sizden avantajlıyız yaaaaaaa bide yaylaguzeli resimdeki ney çıkartamadım ama öğrenemezsemde çatlarım herkesi öptüm
ameliyattan sonra neler gerikiyor peki yanımda götürmem geren neler olabilir pişamlarımı önü düpmelimi alyım daha karar veremedim bu konularda beni aydınlatın lütfen
Bilğilendirme için cok teşşekkür ederim araştırma hastanesinde olacagım ama inanın özel gibi konforu var hastanenin bir de eşimde aynı fakültenin elemanı olunca şimdi den özel oda filanda ayarlandı inşallah sorunsuz geçirecegim.Ben bir arkadaşımla birlikte aynı gün ameliyat oluyorum arkalı önlü birbirinize testek olacagız
aygül rose sen daha yaptırmadınmıı:)) kınıyorum seni bakkşakkıdı
bekliyoruz hadi hadi..
SİNAGAMEEEEE...
ŞEBNEM ABLAAA
EDACIIIIIĞIMMMMMMMM (NAMI DEĞER BUNE BUUUU...kaydirigubbakcemile5
ÖZLEDİM YAZ SİZİ KIZLARR
benim herşey yolunda sadece sağ göğüs altında minik yaram kapanmadı hala..ama şekli halaaaa bebek gibi..inşallah bölee top top şekil alırr...
bu arada yukarda arkadaşın ameliyat yöntemi çok güzel..keşke bizde ondan olabilseydik(
renk değişimini yaşaman bence çok anormal değil..benim T şeklinde olduğu halde hafif beyazlıklar var ..bazende baya koyu kahverengi oluyır.. iltihaplanma için ya krem ya ilaç verir muhakkak doktorun..
sigara kullanıyosan bence bi ara azalt yada kes..oda yapabilir..ama Korkma iyileşirsin..ben 1 ayı geçti hala minik bi yarayla uğraşıyorum..2 hafta çok yeni bu tip komplikayonlar olur..bence iyileşirsin
öptüm herkesii
... DEVREE BİŞİLER YAZ YAA...(BUNE BUUU:))
Bende hafta sonu kontrole gittim. İzlerin durumu çok iyiymiş, ama bana 2 bir müdahale olacak.
Sağ göğsüm tahmin ettiğim gibi daha küçük, diğerini küçültecekti ben yok küçüğe yağ enj. yapsak dedim daha iyi dedi. Ben ne zaman istersem bu işlem olacak