N
nisan
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
aygulrose umarım hemen yorumları okuma fırsatın olur YAPABİLİRİM kayseride oturuyormuş sana bilgi verebilirmiş lütfen okuyunca haber ver merkta bırakma beni SİNAGAME şükür sende yazdın senide çok merak ettim 11 gün olmuş geçmiş olsun canım öptüm herkesi
canım ee artık gezmelere başladım ondan yazamadım nezmandır sositososito darısı başınıza ins :Saruboceq:
a.s.
oh kurtulsun sen sinamege darısı bize inş ama korkuyorum ben aslında çünkü en kötü ihtimalleri düşünüyorum ben hep ben şanssız bir insanım gerçekten
canım öncelikle geçmiş olsun yeni göğüslerini güle güle kullan:teytey:nerede yaptırdın ameliyatını ve kaça mal oldu yazarsan çok sevinirim.....
canım ee artık gezmelere başladım ondan yazamadım nezmandır sositososito darısı başınıza ins :Saruboceq:
a.s.
ARKADAŞIM MERABA GEÇMİŞ OLSUN. CANIM BEN 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM. SORULARIMA CEVAP VEREBİLİRMİSİNİZ.MÜMKÜNSE. BENİM ÇOCUGUM YOK AMA ALLAH İNŞALLAH VERECEK :ecrin_bebek: AMA ÇOCUGUM YOKKEN AMELİYAT OLURSAM İLERDE ÇOCUGUMU EMZİREBİLİRMİYİM. BİRDE G. KÜÇÜLTME AMELİYATI OLUNCA SIRTIMDAKİ YAĞLARIDA ALDIRABİLİRMİYİM. EMEKLİ SANDIĞI YADA SSK KARŞILIYORMU. AMELİYAT KAÇ CİVARINDA TUTUYOR. CEVAPLARSAN ÇOK SEVİNİRİM
ben bu amelyatı olmak ıcın 6 aydır beklıyorum daha yenı doğum yaptım 6 doldu ...hazır amelıyat olcam bıde zayıflıyım dedım ve 97 kılodan 75 kıloya ınmeyı basardım..mart ayında dusunuyorum..ozman kadar 70 de olursam sanrım fıstık gıbı olurum...benım en cok merak ettığım seylerden bırıde kuculttukten sonra artık ınce duruyomusunuz?yanı ben nekadar zayıf olduğum donemler olduysa da hep ırı duruyodum goğuslerımden sanırımm kucultuncee baya ınce dururumm nedersınızz?
merhaba aygulrose lütfen burayı oku bari yazmaktan ellerim ağrıdı ama gönderemiyom kayseride güneş hastanesinde ameliyat oldum plastik cerrah halit baykan doktor şimdi tekden hastanesine geçti eğer gidersen beni söyle adım aslı kalkan olursan çok memnun kalırsın sağlık sigortan varsa daha iyi tabi maddi açıdan yarısını ödersin sakın fazla düşünme başka bi problemin yoksa ameliyat ol geciktirmenin bi anlamı yok çünkü hayat çok kısa insan hayatta istediği her şeyi yapmalı bence bak benim şimdi daha büyük sorunlarım var ben kilo veremiyorum üstüne üstlük kilo alıyorum diye devlet hastanesine gittim orda endokrin bölümünde fatih tanrıverdi var doktor alanında çok iyidir o bana hormon testleri yaptı ve hipfiz de sorun gördü hemen fakülteye gönderdi araştırıldı ve beyinde hipofiz bezine bağlı tümör var onun tedavisine bakıcaz şimdi gerekirse ameliyat olcam o yüzden isteklerini hiç ertelem ben iyikide olmuşum 1 senedir çok mutlu gezdim hadi allah hepimize iyilik versin görüşürüz
mavimuson geçmiş olsun izler kolay kolay geçmiyo sabırlı olcan daha çok renge döner dikişlerin ama en sonunda geçer merak etme benim göğüs arası ve altı geçti tamamen ama koltuk altına doğru olan yer hala pembe umarım orada geçer yanlız hareketlerine dikkat et ani hareket etme benim dikişler den bi ara su aktı ama bu benim hatam çok hareketliyim ve yanları takılan direnleri bile sökmiştim düşün yani sen benim gibi olma temkinli hareket et nasıl beğendinmi kendini nasıl hissediyosun kendine iyi bak öpt
mavimuson geçmiş olsun izler kolay kolay geçmiyo sabırlı olcan daha çok renge döner dikişlerin ama en sonunda geçer merak etme benim göğüs arası ve altı geçti tamamen ama koltuk altına doğru olan yer hala pembe umarım orada geçer yanlız hareketlerine dikkat et ani hareket etme benim dikişler den bi ara su aktı ama bu benim hatam çok hareketliyim ve yanları takılan direnleri bile sökmiştim düşün yani sen benim gibi olma temkinli hareket et nasıl beğendinmi kendini nasıl hissediyosun kendine iyi bak öpt