Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aygulrose umarım hemen yorumları okuma fırsatın olur YAPABİLİRİM kayseride oturuyormuş sana bilgi verebilirmiş lütfen okuyunca haber ver merkta bırakma beni SİNAGAME şükür sende yazdın senide çok merak ettim 11 gün olmuş geçmiş olsun canım öptüm herkesi

yapabilirim yani aslı ameliyatı kayseridemi oldun hangi hastanede oldun hangi doktora oldun lütfen bu konularda aydınlat beni keşke yüz yüze görüşe bilme fırsatımız olsa

bu arada cumartesi doktora gittim tekrar dikişlerimin bi kısmı alındı kalan kısmı kendiliğinden eriycekler.daha krem vermedi bana 2hafta sonra falan başlıycakmışım kreme. kızlar siz ne zaman başladınız krem olayına ben yaklaşık ameliyattan 1ay sonra başlamış olucam da sanki çok geç diil mi? bide sırt üstü ama belim dik yatıyorum ben hala ne olur ne olmaz korkuyorum son gittiğimde sormayı unuttum sonrada aramıyım dedim yatış şeklim için siz ne zaman sırt üstü ama düz yatmaya geçtiniz valla ameliyattan çok bu yatmaktan sıkıntı çekiyorum bena.s

sebnemselayfurkan sormuştu bide drensiz nasıl olduğunu onuda sordum doktoruma..cenk bey dediki ben çok muntazam ve özenli dikiyorum kanama olayının olmıycağını bildiğim için takmıyorum uzun süreden beri kullanmıyorum dren.birde iki ucu keskin bıçak gibidir içerdekini dışarı atarken dışardaki enfeksiyonuda içeri alabilir bu yüzdende kullanmıyorum dedi..birde dren koymadığı için daha dikkatli olmak zorundaymış yani nasılsa dren var kanamayı falan dışarı çıkartır diyip dikmiyomuş ona göre daha dikkatli yapıyomuş cerrahlığını bu konuda kendine çok güveniyo anlıycağınız bendede sorun olmadı yani olabiliyo demekki drensizde..bende hiç kanama olmadı sadece banyo yaptıktan sonra sarı bi sızıntı oldu oda geçti hemen..

şimdilik bu kadar kızlar öpüyorum görüşürüzza.s.

oh kurtulsun sen sinamege darısı bize inş ama korkuyorum ben aslında çünkü en kötü ihtimalleri düşünüyorum ben hep ben şanssız bir insanım gerçekten

aygulrose yapbilirimle bir temas kursaydın ben senden çok heyecanlandım valla yapabilirim lütfen buraya yaz hemen yardımcı olmaya çalışıyorsun ama özel mesajların boş gidiyormuş lütfen burdan yaz aygulrosta kurtulur inşallah

canım ee artık gezmelere başladım ondan yazamadım nezmandır sositososito darısı başınıza ins :Saruboceq:

a.s.

canım ee artık gezmelere başladım ondan yazamadım nezmandır sositososito darısı başınıza ins :Saruboceq:

a.s.

ARKADAŞIM MERABA GEÇMİŞ OLSUN. CANIM BEN 2 YILDIR DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM. SORULARIMA CEVAP VEREBİLİRMİSİNİZ.MÜMKÜNSE. BENİM ÇOCUGUM YOK AMA ALLAH İNŞALLAH VERECEK :ecrin_bebek: AMA ÇOCUGUM YOKKEN AMELİYAT OLURSAM İLERDE ÇOCUGUMU EMZİREBİLİRMİYİM. BİRDE G. KÜÇÜLTME AMELİYATI OLUNCA SIRTIMDAKİ YAĞLARIDA ALDIRABİLİRMİYİM. EMEKLİ SANDIĞI YADA SSK KARŞILIYORMU. AMELİYAT KAÇ CİVARINDA TUTUYOR. CEVAPLARSAN ÇOK SEVİNİRİM

oh kurtulsun sen sinamege darısı bize inş ama korkuyorum ben aslında çünkü en kötü ihtimalleri düşünüyorum ben hep ben şanssız bir insanım gerçekten

hiçkorkma bende çok korkuyodum ama burayı okudukça korkularımın boşa olduğunu anladım cesaretimi topladım ve oldum bak 11 gün geçti bile ben sanki ameliyat olmamış gibiyim annemle babam uyarıyo hep ameliyatlısın sakin dur yat biraz diyea.s
bide şansız bi insanım ne demek yaa olurmu hiç öyle şey herzaman olumlu düşünücez ve olumlu olucak.. herkes herzaman şanslı olamaz zaten ama bu ameliyatın şansla çok alakası yok zaten yapılıcak şey belli sadece doğru doktoru bulmak şansına kalıyo onuda bulucağına eminim.. sende güven sağlayan bi doktor bulucaksın mutlaka bi kaç doktor gezince anlıycaksın zaten...

onun dışında bu ameliyattan olabilicek olumsuz sonuç ne olabilir diye düşünüyorumda asimetri olabilir,dikiş izlerin uzun sürede geçebilir ki zaten biz tüm bunları göze alarak ameliyat oluyorz dikiş izlerin tamamen gitmiyceğini biliyoruz zaten.. asimetri olursada onunda çözümü var çok ufak bi operasyonla düzeltilebiliyo çoğu kez.zaten öyle olsada okadar fazlalıklardan kurtulduktan,omuzlarındaki boynundaki ağrı geçtikten, giydiğin herşey yakıştıktan ve en önemlisi özgüvenin yerine geldikten sonra gerisini çok takmazsın diye düşünüyorum.başka olumsuz olarakta enfeksiyon kapabilir oda senin korumana kalmış ben hergün yeni sütyen giyiyorum iki tane aldım birini çıkarınca annem dezanfekte edici bişey aldı sabun gibi onunla yıkıyo kurutuyo sonra onu giyiyorum bazen sütyen dikişlere değince yanıyo diye pamuk koyuyorum o pamuğuda hergün değiştiriyorum içten alıyorum pamuğu ne olur ne olmaz diye yaraya değicek kısmı ellemiyorum hiç enfeksiyon kapsada geçicek bişey hemde..bu ameliyat sonrasında oluşabilicek tüm olumsuzluklar geçici bunuda düşün canım.. google a ''meme küçültme ameliyatı komplikasyonları'' diye yaz ikinci çıkana gir olabilicek seyler ve geçme süreleri falan yazıyo için daha rahat eder belki...
bunların dışında narkozdan korkabilirsin onuda burdan okuduğum kadarıyla çoğu yerde sakinleştirici diye yapıyolar banada öyle yaptılar.. aslında biliyosun narkoz olduğunu burdaki yazılanlardan ama sakinleştirici diyince yinede acaba gerçekten sakinleştiricimi diye düşünüyosun yaptıktan sonra bi başdönmesi başka bişey hatırlamıyo insan.uyanırkende annem okula gönderirken zorla uyandırdığı zamanlardaki gibi oldum bi beş dakika daha uyuyim diycektimki aklım başıma geldi kızım uyan uyan ameliyat oldun dedim kendi kendime sonra ayıldım zaten hemen:roflol: o gün narkozun etkisiyle uyunurmus ama ben hiç uyumadım hadi gidelim eve diye tutturdum hatta anlıycağın ameliyatın en kötü şeyi bigün duruma göre iki gün yatmak..diyodum oh ne güzel yatıcam sofra toplama kurma derdi yok diyodum ama öyle değilmiş çok sıkılıyo insan bide akşam yatarken belin ağrıyo dik uyumaya çalışmaktan yani benim öyle oldu onun dışında gerçekten korkulucak bişey yok çünkü teknikler falan çok gelişti artık..olduktan sonra daha önce aklım nerdeydi diyo insan..ama doktorunu ii seçmelisin bu bikere olucak bişey bu yüzden doğru doktoru bulduğuna emin ol doktorunun sende güven oluşturmasıda çok önemli ben okadar güvenmişimki doktoruma tekniğini sorgulamak dren takmamasını sormak bile aklıma gelmemişti beni yanıltmadıda.. işini çok ii bilen bi doktor konuşmasından kendine güveninden bile belli oluyo canım bikaç doktor gez zaten anlarsın...

güvenini topla ve hiç korkma canım bide şans bizden yana merak etmesengözlerimebaksanab

ben bu amelyatı olmak ıcın 6 aydır beklıyorum daha yenı doğum yaptım 6 doldu ...hazır amelıyat olcam bıde zayıflıyım dedım ve 97 kılodan 75 kıloya ınmeyı basardım..mart ayında dusunuyorum..ozman kadar 70 de olursam sanrım fıstık gıbı olurum...benım en cok merak ettığım seylerden bırıde kuculttukten sonra artık ınce duruyomusunuz?yanı ben nekadar zayıf olduğum donemler olduysa da hep ırı duruyodum goğuslerımden sanırımm kucultuncee baya ınce dururumm nedersınızz?

canım öncelikle geçmiş olsun yeni göğüslerini güle güle kullan:teytey:nerede yaptırdın ameliyatını ve kaça mal oldu yazarsan çok sevinirim.....

canım ben Nebil Bozdoğana oldum..onu buradan buldum.şuan göğüslerim tam ona gösterdiğim resimdeki gibi aynı..4,250 ye oldum..
devlet hastanesindede yaptırabilirdim ama daha önceden bi devlet hastanesi maceram var ve sonucunu hala çekmekte olduğumdan bu sefer özeli tercih ettim..ama bana sadece göğüs değil birde yüzümdeki bir ize rutüş yapıldı ameliyat sırasında..(devlet hastanesinde yapılanı düzeltmeye çalıştı doktorum..sadece göğüs için kendisiyle görüşebilirsin:)

geçmiş olsun şimdiden..biraz daha iyileşsin size resimlerini yollucam söz:))
ama bak nazar değdirmeyin haa::=) bakmadan maşallah diyin

a.s.

canım ben daha yeni yan yatabiliyorum..yüzüstü yatmayı çook sevsemde şimdilik en fazla yan yatabiliyorum oda bazen sızlar gibi olduğunda pozisyon değiştiriyorum..

yarım dik yatman çok güzel dikişlerin güzel iyileşicek inşallah..benim şuan sadece sağ göğüsün altında bi yara kapanmasını bekliyorum..inşallah oda geçicek..

öpüyorum canım benim

canım öncelikle şunu söyliyim ben uzman değilim nacizane bu forumu okuyark edindiğim bilgiler ve yeni ameliyat olmuş biri olarak yaşadığım tecrübe..benimde çocuğum yok hatta evli bile değilim ama ameliyatı oldum 22 yaşındayım..doktorum ilk gittiğimizde neden bu kadra geç kaldınız diye annemlere kızdı onlarda emzirme falan diyince olurmu öyle şey kızı boşuna beklettiniz falan dedi..teknikler çok gelişmiş artık.. tabi ameliyat olmadan emzirdiğin gibi çok süt olmaz azalma muhakkak oluyo ama emzirebiliyosun ona göre farklı bi teknik kullanıyolar..ama eğer çok yakında çocuk düşünüyosan yazdığından öyle anladım ben senin yerinde olsam olmazdım çocuğumu doğurduktan emzirdikten sonra zaten deforme olucak sonrasında küçültüp toparlatırdım tabi hemen çocuk düşünüyosan bunu söylüyorum ama eger iki üç yıl içinde düşünüyosan hiç bekleme boşuna ol derim daha fazla taşıma bu yükleri rahatla..iki yıl boşuna beklemişsin canım bende baya bekledim annemleri ikna etmek için şimdi keşke daha önce dinleseydik seni hiç bu kadar mutlu görmemiştik diyolar:lepi:

tabi bu konuda mutlaka doktorla git konuş hemen yaptırmıycak olsan bile.. uzmanla konuşmak daha doğru bilgi alman demek..hatta istersen maille anlat durumunu bi kaç doktora cevap verirler muhakkak ama nezaman çocuk düşündüğünü falan yaz daha açık bilgi verirsen onlardan daha açık cevap alırsın bence.

bide bu forumdaydı sanırım birisi kocaman memesi olandan çok süt gelicek diye bi garanti yok bazen ufacık memelerden gelen süt büyüklerden gelmiyo bunun bi garantisi yok tabi yazmıştı bunuda yazıyım dedim canım

bide izmirde 4000-4500 arası ama başka bi bilgim yok bukonuda..ssk veya emekli sandığının karşıladığını yazdı bi kaç bayan belli mıktarda doku çıkınca oluyo sanırım ama okonudada bilgim yok forumu okursan o konuda daha ii bilgi alırsın..

bide bu sitede bi estetik cerrahın asistanı cevap veriyo sorulara..doktorlar,öneriler sorular bölümünde

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...sistanimsorulariniza-yardimci-olabilirim.html

bu linki açarsan girebilrsin sanırım o bölüme onada sor daha ii olur..

sırttan yağ aldırma falan o konudada bişey diyemiycem canım üzgünüm doktorla konuşman lazım bunlar beni aşar sengözlerimebaksanab

umarım birazda olsa yardımcı olmuşumdur tekrar söylüyorum ben uzman diilim bi doktorla mutlaka konuşmalısın..

buarada inş bebişinle buluşursun istediğin zaman

a.s.

canım öncelikle allah bağışlasın bebişi benim göbek almış başını gitmişti tabi göğüslerden farkına varamamışım şimdi aynaya bakınca direk göbegim dikkat çekiyo eğer çok göbeğin yoksa baya zayıflamış gözükürsün içime çekince falan eski kilolu halimden eser yok artık:) sende fıstık gibi olursan kocacığın yandı vallasengözlerimebaksanab

aygulros mutlaka okuman lazım bunu

yapabilirim merhaba,

sana bir soru sormak istiyorum ben ameliyat olalı 40 gün oldu. senin izlerin nekadar sürede silikleşmeye ve iyleşmeye başladı. benim kırmızılıklar moara döndü ama hala çok belirgin. bende krem sürüyorum günde iki defa. ayrıca kremi sürerken memeyi sürekli temizlemek gerekiyormu?

aslı hanım sizn koluk altına doğruneden dikişiniz olduki normalde olmuyo diye biliyorum ben sadece meme ucu çevresi ve alta doğru ters T şeklinde olmuyomu sizinki farklımı acaba birde internetten halit baykan beye baktım yetenekli gibi acaba esas ilgi alanı ne plastik cerrehlıkta siz kesin sormuşsunuzdur daha önce kaç kişiyi estetik yapmış göğüs estetiği deneyimlimi acaba gerçi siz memnunsunuz ama dur bakalım meil yolladım halit beye nasıl cevap gelecek

canım bende akıntı falan olmadı ama izlerden dolayı çok tedirginim sanki iyleşmeyecek gibi geliyor. ne bileyim işte fisfisfis ama onun haricinde çok memnunum herhangi bir sıkıntım yok yani. yarın kontrolum var bakalım doktorum ne diyecek.zaten şekil olarak falan gayet iyi duruyor şuanda.

aygulrose naptın karar verdinmi kayserimi ankaramı ama YAPABİLİRİM in tavsiye ettiği yerleride araştır o tecrübeli bol şanslar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…