Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hadi gözün aydın canım çok sevindim gerçekten :lepi: herşey yolunda gidicek istediğin gibi olucaklar inş :Saruboceq: bol şanslar kaydirigubbakcemile5

a.s.

nisan hanım kime gitmiştiniz siz muayneye hangi hastaneydi ve sanada değşiktekniklerden bahsettimişu ssk işine canım sıkıldı valla şimdi bana birmilyar altıyüz diyen doktor yeniden fiyatmı biçecek artık ne derse 2miyarmı 3 milyarmı benim iş yattı gibi valla ben birmilyaraltıyüzü bile zor ayarlayacaktım

arkadaslar bu amaliyati yaptirmadan once iyi dusunun.gogsunuz harita gibi olur cok dikis kaliyo.bi arkadasim olduda sonradan pisman oldu

AYGULROSE sana özel msj yazdım gönderirken bağlantı koptu emin olamadım burdan yanıtlayım sorunu ssk ile ayrıntılı bilgi soramadım fakat sana şunu söyliyeyim bilgi alışverişi yapıyoruz ama ön fikir bu sorunlarımız ve sorularımızın cevabı muhttap olduğumuz yada olcağımız doktorlarda ben samimi söylüyorum imkanım olsa kayseride olurdum orda 1500 tl burda 2500 tl dendi devir geçim devri ben sağlık için oluyorum podyuma çıkcak değilim yani arada 1000 tl vr az pramı ama napalım bu arada doktorumu sormuşsun adı REHA YAVUZER netten bakabilirsin CAPELLANIN yazdığına göre estetik birincisiymiş ben randevu aldığımda bunu bilmiyordum sadece nette araştırırken ameliyat olanlar reha yavuzerden ve memnuniyetlerinden bahsetmiş benim tercih nedenim bu ve dün tanıştım çok insancıl ve alçak gönüllü inan tanıdıktan sonra iyiki bu doktoru tercih etmişim dedim ama tüm doktorlarımız başımızın tacı derler ya kiminle muhattapsn o senin için tekdir bence doğru

SİNAGME sana gönülden tşk ediyorum herkesin moral deposu sensin allah gönlüne göre versin bana doğru foruma girip msj yazmayı öğrettin bıkmadan sayfa numarası verip merakıma derman oldun melek gibi birşeysin sen iyiki varsın öptümseni

şebnem hn.göğüsünüzün birinin küçük olduğunu 2,müdahale olacağınızı yazmışsınız inanın çok üzüldüm büyük geçmiş olsun kendinize iyi bakın moralinizi bozmayın bunuda atlatacksınız inşallah

Canım saol, üzülmüyorum pek.

Göbekten biraz yağ alınıp, göğse enjeksiyonla verilecek. Çok zor olmayacak sanırım. Birde dikiş başlarındaki pırtıklar düzeltilecek.

Hastaneye gitmeyede gerek yok ofisinde ufak bir anesteziyle olacak.

merhabalar şimdiden bol şans diliyorum size darısı başıma :) acaba doktorunuz kim öğrenebilir miyim diye sordum ama kim olduğunu zaten yazmışsınız. yalnız bir soru daha geldi aklıma sizin söylediğiniz fiyatın içinde sosyal güvenceden size kalacak kısım mı bu yoksa yalnız taoplam tutar mı bu. şimdiden teşerkkür ederim

Son düzenleme:
nisan hanım nasılsınız sizi çok merak ediyorum acaba heycanlımısınız pskolojiniz nasıl birde bana arkadaşlık yollamışsınız ama ben bir türlü kabul edemiyorum nasıl kabul edildiğini bilmiyorum şebnemselayfurkan hanım sizide merak ediyorum sağlığınız gayet iyi sanırım ikinci bir işlemi göze aldığınıza göre inanın ben çok korkuyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca cesaretleniyorum ay inş darısı bana nisan hanım başınızdan geçenleri eksiksiz anlatırsınızumarım inanın bende sizin kadar heycan doluyum sizin adınıza

arkadaslar bu amaliyati yaptirmadan once iyi dusunun.gogsunuz harita gibi olur cok dikis kaliyo.bi arkadasim olduda sonradan pisman oldu

kızlar biraz da bu konu üzerinde durun. açıkçası bende bundan korkuyorum. dik ama dikiş izleri belirgin bir gögüs. izler ne durumda lütfen ameliyat olanlar bu konuda da bilgilendirsin.

Arkadaşlar, bütün yorumları okudum
bende uzun zamandır gögüslerimi kücültturmeyi düşünüyordum
nihayet uzun bir araştırmanın sonucunda dun randevumu alıp gittim
bugunde işlemlerimi hallettim kan gögus ultrasyonu akciger filmi
gibi...nasipse mart ayının ikinci haftası olabilir dedi dr.ama cok heyecanım yok
biraş endişeliyim tam herşey yolunda herkes memnun diyorum hop biri cıkıp
sakın yaptırmayın harita gibi oluyor diyor tekrar başa dönuyorum
valla kafam iyice kariştı
birde benim meme başlarında cökukluk var
dr. onlarıda duzeltecek bana ikisi bir arada 2500 mal olacak sanırım.. baya uygun aslında
araştırma hastanesinde ameliyat olacagım...ondan bu fiyat uygunluğu
yoksa dışarıda sadece meme başı operasyonu 200 milyar civarı...Rabbim yardımcımız olsun
tek korkum izler...

Canım yaptıralı 2,5 ay oldu. Eşimde izleri dert etmiyuor. Ben sırt ağrılarımdan kurtuldum vede rahat giyinebiliyorum. Göğüslerimi saklamak için uğraşmıyorum.

Accık izin hiç bir önemi yok bence.

Aygul canım gayet iyi durumdayım düzeltmede küçük bişi yaptırmasan bile olur.

şebnemm ablaa bayadır giremiyodum..göğüslerimden sonra eve giremiyorum kii))
ablacım hayırdır tekrarmı olacaksın?? umarım ciddi bişey yoktur.. ve umarım istediğin gibi olur.. bu arada dikiş potluklarından kasıt ne..çünkü benimde sanırım dikiş yerleri pot gibi ama ön kızım değil alta düşüyor aslında önden kesinlikle görülmüyor..şeklide manken göğsü gibi..acaba böyle kalıp iyice iyileşmesini bekleyip ona göremi karar versem??

bilmiyorum annem 2.kez müdahale edilmesin kesinlikle diyor..2,doku kaybında vücudun aynı etkiyi gösteriri boşa olmuş olursun diyor...profosör mübarek:)) canım annem
ama bilmiyorm bakalım ne olacak..sadece sağ göğüs altında izler kötü duruyo tam alta geliyo ama yinede olması kötü tabi..
keşke şu yeni yöntemle olabilseydik bizlde ablacım ya
hiç iz kalmıyorrr..

arkadaşım mart ayının 6 sında tetkik için gitcem ogün sorarım sabret bir aksilik olmazsa 9 mart ameliyat günüm sosyal güvence artık birşey karşılamıyormuş ocak 2009 yürürlüğe girmiş ama işlemler bitmeden seni yanıltmak istemiyorum tatlım yaşayıp öğrendikçe yazı cam söz

merhaba suzanA öncelikle yeni göğüslerini gere gere dolaş canım.nekadar şanslısın.ya şu hiç iz kalmayan yeni yöntem dediğin nasıl bir şey acaba erak ettim.şididen saol.

iyi günlar arkadaşlar ben geçen hafta pazartesi yattım salı oldum ameliyat yozgatta oldum doktorum çok iyidi gerçekten çok başarılı bir doktor çok memnun kaldım

Teşekkür ederim bende Reha Yavuzer' e ameliyat olmayı düşünüyorum. bu konu benim için çok önemli eğer öğrenebilirsen çok sevinirim. geçmiş olsun şimdiden. Heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…