-
- Konu Sahibi ---Lily---
arkadaşlar bugün randevuya gittim kötü haber 1 marttan sonra göğüs küçülttürme ameliyatı olanların sosyal güvence karşıladığı yüzde kırkıda karşılamıyormuş bu da bana ve ameliyat olmayanlara isabet etti olsun vardır bundada bir hayır( okudunmu YAYLAGÜZELİ ) benim göğüs sarkıklığımın dışında sol göğüs ile sağ göğüs arasında bir beden fark varmış sonuç fiyat 2000 tl 2500 tl arasında çıktı ameliyat sonu alıncak doku ya göre netleşecek 6 martta tetkik yapılacak aksilik olmaz ise 9 mart ameliyat günüm bana şans dileyin bu arada ŞÜKO bugün sende gidecektin umarım gidip ilk adımı atmışsındır
şebnem hanım merhaba size özel mesaj yolamıştım gelmedimi acaba yoksa sizmi cevap yazmadınız
arkadaşlar bugün randevuya gittim kötü haber 1 marttan sonra göğüs küçülttürme ameliyatı olanların sosyal güvence karşıladığı yüzde kırkıda karşılamıyormuş bu da bana ve ameliyat olmayanlara isabet etti olsun vardır bundada bir hayır( okudunmu YAYLAGÜZELİ ) benim göğüs sarkıklığımın dışında sol göğüs ile sağ göğüs arasında bir beden fark varmış sonuç fiyat 2000 tl 2500 tl arasında çıktı ameliyat sonu alıncak doku ya göre netleşecek 6 martta tetkik yapılacak aksilik olmaz ise 9 mart ameliyat günüm bana şans dileyin bu arada ŞÜKO bugün sende gidecektin umarım gidip ilk adımı atmışsındır
arkadaslar bu amaliyati yaptirmadan once iyi dusunun.gogsunuz harita gibi olur cok dikis kaliyo.bi arkadasim olduda sonradan pisman oldu
merhabalar şimdiden bol şans diliyorum size darısı başıma :) acaba doktorunuz kim öğrenebilir miyim diye sordum ama kim olduğunu zaten yazmışsınız. yalnız bir soru daha geldi aklıma sizin söylediğiniz fiyatın içinde sosyal güvenceden size kalacak kısım mı bu yoksa yalnız taoplam tutar mı bu. şimdiden teşerkkür ederim
şebnemm ablaa bayadır giremiyodum..göğüslerimden sonra eve giremiyorum kii))
ablacım hayırdır tekrarmı olacaksın?? umarım ciddi bişey yoktur.. ve umarım istediğin gibi olur.. bu arada dikiş potluklarından kasıt ne..çünkü benimde sanırım dikiş yerleri pot gibi ama ön kızım değil alta düşüyor aslında önden kesinlikle görülmüyor..şeklide manken göğsü gibi..acaba böyle kalıp iyice iyileşmesini bekleyip ona göremi karar versem??
bilmiyorum annem 2.kez müdahale edilmesin kesinlikle diyor..2,doku kaybında vücudun aynı etkiyi gösteriri boşa olmuş olursun diyor...profosör mübarek:)) canım annem
ama bilmiyorm bakalım ne olacak..sadece sağ göğüs altında izler kötü duruyo tam alta geliyo ama yinede olması kötü tabi..
keşke şu yeni yöntemle olabilseydik bizlde ablacım ya
hiç iz kalmıyorrr..
merhaba suzanA öncelikle yeni göğüslerini gere gere dolaş canım.nekadar şanslısın.ya şu hiç iz kalmayan yeni yöntem dediğin nasıl bir şey acaba erak ettim.şididen saol.
iyi günlar arkadaşlar ben geçen hafta pazartesi yattım salı oldum ameliyat yozgatta oldum doktorum çok iyidi gerçekten çok başarılı bir doktor çok memnun kaldım
arkadaşım mart ayının 6 sında tetkik için gitcem ogün sorarım sabret bir aksilik olmazsa 9 mart ameliyat günüm sosyal güvence artık birşey karşılamıyormuş ocak 2009 yürürlüğe girmiş ama işlemler bitmeden seni yanıltmak istemiyorum tatlım yaşayıp öğrendikçe yazı cam söz