N
nisan
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
sevgili sinagame buraya msj yzınca dediğin bölüme gelmişmi oluyorum
herkese iyi akşamlarbende 12 mart ta ameliyat oluyorum fırat tıp fakültesinde hiç bir ücrete ödemiyor rapor cıkarttırdım sadece bölümün hocasına olmak istedim ona cok cüzzü bir rakam ödüyecegim inşşal iyi sonuc alırım bir aya yakındaı sizleri yakında takip ediyorum sizlerden cok iyiyi destek aldım herkese cok geçmiş olsun
ah kızlar bu ameliyatı olalı 1 ay oldu..bura sayesinde tabi..hiçç korkmayın..ağrı sızı yok kesinlikle..keşke daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi..öyle güzeller kii bakmaya kıyamıyorum..
maşallah diyim:)))
Lütfen ertelemeden olun..kurtulun istediğiniz giysiye girememekten...dayanılmaz sırt ve bel ağrılarındann..kaybolan kendinize güveninizden..inanın duruşunuz bile değişiyor..
hele şekilleri yeniden doğmuş gibi hissediceksiniz..
hepinizi öptüm..
ah kızlar bu ameliyatı olalı 1 ay oldu..bura sayesinde tabi..hiçç korkmayın..ağrı sızı yok kesinlikle..keşke daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi..öyle güzeller kii bakmaya kıyamıyorum..
maşallah diyim:)))
Lütfen ertelemeden olun..kurtulun istediğiniz giysiye girememekten...dayanılmaz sırt ve bel ağrılarındann..kaybolan kendinize güveninizden..inanın duruşunuz bile değişiyor..
hele şekilleri yeniden doğmuş gibi hissediceksiniz..
hepinizi öptüm..