Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

herkese iyi akşamlarbende 12 mart ta ameliyat oluyorum fırat tıp fakültesinde hiç bir ücrete ödemiyor rapor cıkarttırdım sadece bölümün hocasına olmak istedim ona cok cüzzü bir rakam ödüyecegim inşşal iyi sonuc alırım bir aya yakındaı sizleri yakında takip ediyorum sizlerden cok iyiyi destek aldım herkese cok geçmiş olsun

:Saruboceq:berra naz hanım nasıl çıkarttınız rapor anlatırmısınız bende ankarada olmayı düşünüyorum gazide ssk karşılıyo diye duydum burdan okudum aslında kayseride oturuyorum ama burda yapıyolarmı yapmıyolarmı çokta fazla güvenemiyorum açıkcası çünkü kayseride ameliyat olan varmı nasıl geçmiş bilmiyorum ama ankarada olan arkadaşlar var burda yazmışlar baya rahat atlattıklarını söylüyolar inş sizde rahat atlatırsınız darısıda bana olur i:Saruboceq:nş

Minik kuslarim az once haberlerde estetik kredi haberi vardi kaydirigubbakcemile3bazi hanimlarda estetik altin gunu yapiyorlardi kimi burnu icin kimi yaglarini aldirmak icin bizde yapabilsek her ay birimiz oluruz valla.bide bankacimi doktormuydu bilmiyorum:uhm: burun ve gogus ameliyatlarinda accayip artis olmus kesin kk nin isidir:enbuyukkk: bende kesin kararimi sizin sayenizde verdim canlarim :1hug:kaydirigubbakcemile5sirada kim var ameliyat olacak liste yapsak ya beni agustosa yazin hehehedelikafadulden

Aramıza hoş geldin. Ne yaptın, hangi koşullara sahipsin (büyüklük, hastalık vs.) ki devlet ödüyor? Raporu çıkartmak için başka sorunlarının da olması gerekmiyor mu. mesela sırtının etkilenmesi gibi...Ben 3 doktora sormuştum, devlet karşılamaz demişlerdi.

Herkese yeniden meraba sizlere neler yaptığımı anlatayım.Fırat üniversitsi tıp fakültesindenin plastik cerahisine gitttim ameliyat olmak istediği söyledim muane sonuçu onlarda aynı kanıya vardılar.Ameliyatı devletin karşılaması için rapor cıkartılar.ben devlet memuru eşiyim tüm ücreti devlet ödüyor ama ben bölümün en iyi hocasının ameliyata girmesisini istedim ve onu cok cüzzi bir rakam ödüyecegim.Gögüs bedenim kom 90d takıyorum .hocalar bana ameliyata uygunluk raporu cıkartılar ama üniversite hastaneleri böyle imiş digerlerinde estetik oluyormuş ve ücret alınıyormuş kendimi cok şanslı hissediyorum.Elazığda olacagım ameliyat ama doktoruma ve hastaneme güveniyorum cünkü burada bu hocaya okadar cok sayıda amiliyat olan var ki anlatamam cok ün yapmış durumda sizleri burdan bilgilendiririm.Merak ettiğiniz bir şet olursa sorabilirsiniz

berra naz hanım kom90d neye karşılık veriyo acaba 105 bedenemi onuda yazrmısınız hani çıkacak doku ve yağa göre karşılıyomuş ya ssk onun için sordum acaba benimkini karşılarmı merak ediyorumben 105 hatta bazen 110 kullanıyorum beden olarak yazarsanız sizde sevinirim

şimdiden geçmiş olsun size.doktorlar neye göre karar veriyorlar merak ettim doğrusu.yani gerçekten büyük ,küçültülmesi gerekiyor ya da sağlık açısından gerekli diyemi rapor veriyorlar. Bende düşünüyorum benimkide büyük ve rahatsızlığım var.kamburumda çıkmaya başladı.bu yüzden öğrenmek istedim.hangi bölüme gidip muayene olmak gerekiyor.ben romatoloji bölümünde tedavi görüyorum.rahatsızlığım ankilozan spondilit.

Plastik cerrahisine başvurruyosun orada muane ediyorlar metre ile ölçüm yapıyorlar belli krıterleri var zaten gırtlak sonunda oluşan cukuran meme uçuna kadar 19-21 santim olması lazım ondan fazla ise ameliyata uygun diyorlar tabiki bir kac doktorun rapporda imzası gerekiyor ama senin onlar iişin yok raporu ve imza işlerini hastane hallediyor 90d neye karşılık geliyor bilmiyorum ama normal sütyenlerde bende 110 filan ancak kullanırım tabi normal modellerde bira fantazi filan olsa onlarda olmaz zaten.bir de meme uçunun gelinşliğine bakılıyor benden her gögüsten 1300 kğ -1500kğ arasında alınacagı söylendi.dokuz marttada anestezi uzmanıyla görüşüp ameliyat ööncesi tetkitleri yaptıracagım.Aslında cok korkuyor ve tedirginim ama bu konuda kesin kararlıyım

yapabilirim rumuzlu aslı hanım bana özel mesaj yazmaya çalışmışınız ama mesaj boş geldi tekrar yazarsanız sevinirim teşekkürler

teşekkür ederim berra naz hanım verdiğiniz bilgiler için inş başarılı bir ameliyat geçirirsiniz ve burda anlatırsınız darısı başımıza

kızlar bende yeni bir teknik gordum sengözlerimebaksanabsadece kahverengi kısından kesıyorlar ve dokuyu oradan çıkarıyorlar dusunsenıze hiç iz korkusu olmaz delikafadulden

uzerıne tıklayınca buyuyor

Son düzenleme:
forumdaki bütün arkadaşlarıma mrb özelliklle beni yalnız ve yanlış bölümde görüp yönlendiren SİNAGAME inanın sizleri çok seviyorum her fırsatta buraya bakıp yorumlarınızı tavsiyelerinizi okumak bende bağımlılık yaptı 17 şubatta bende muayeneye gidicem daha buraya üye olmadan gitmek istediğim doktor capellanın doktoruna tesadüf etti heyecanlımıyım? evet -korkuyomuyum ?evet ama herşeye rağmen istiyorum bu aşamaları kaydettim herşeyden çok fiyat korkusuda sardı okuduklarımdan capellanınki dikkatimi çekti çünki doktorumuz aynı lütfen capella okursan beni aydınlatırmısın fiyat neye göre ortaya çıkıyor ve bana katılıyormusunuz bilmem bizlerin meselesi önce sağlık sonra pisikolojik rahatsızlık bu benim düşüncem yani yani sağlık problemi sayılması lazım kendi adıma konuşuyorum sürekli omzumu aşağı tutmaktan dikkat çekmesin diye sanki hafif kamburum çıktı psikolojim o kdar bozulduki karşımda biri ile konuşurken dosya ile üst bölgemi kapatmak alışkanlık yaptı v.s v.s allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar selam
sömestr tatilinde ameliyat oldum.bugün 13 gün oldu.ameliyatı memleketimde oldum.ameliyat için bugüne kadar beklediğim için kendime çok kızıyorum.
kızlar size bir şey söyleyeyim mi bence sezeryan daha zor bir ameliyat.sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplandırırım.

ah kızlar bu ameliyatı olalı 1 ay oldu..bura sayesinde tabi..hiçç korkmayın..ağrı sızı yok kesinlikle..keşke daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi..öyle güzeller kii bakmaya kıyamıyorum..
maşallah diyim:)))
Lütfen ertelemeden olun..kurtulun istediğiniz giysiye girememekten...dayanılmaz sırt ve bel ağrılarındann..kaybolan kendinize güveninizden..inanın duruşunuz bile değişiyor..
hele şekilleri yeniden doğmuş gibi hissediceksiniz..
hepinizi öptüm..

canım öncelikle geçmiş olsun yeni göğüslerini güle güle kullan:teytey:nerede yaptırdın ameliyatını ve kaça mal oldu yazarsan çok sevinirim.....

slm suzanA geçmiş olsun sizde ankradaymışsınız lütfen nerde ve kaça ameliyat olduğunuzu yazınız olmayan herkesin merak ettiğine eminim şimdiden tşk

ayy canım bi ay oldu mu ne çabuk geçti dimi sositososito benimde 11 gün oldu bugün hala inanamıyorum ben:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…