- Konu Sahibi ---Lily---
canım çoooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindimm..
walla senin için girdim bi bakiim naptı bu kız dedim...
ayy çok mutlu oldum...ilerleyen günlerde ufak tefek sıkıntıların olacak elbette ama hepsine değdiğini anlayacaksınn..
aramıza hoşgeldin:))
artı bizdee pembe giyebilirizz demiii....
canım benim cidden adına çokkkkkkkk mutlu oldum benim gibi ameliyattan bi gün sonra yazdınn...demek seninde benimki gibi rahat geçtii..sana tavsiye bol su iç fazla hareket etme ..ne kadar iyi hissetsende hareket etme..inan bana teşekkür ediceksin bak:) dikişlerin düzgün iyileşsin..
bu arada kızlar bişey sorucam benim sağ göğüsün altında bi yara var şimdi..doktor krem verdi..kullanıyorum birde sanki sağ göğsümünaltındaki dikiş izi çok belirgin gibi yani banamı öyle geldi bilmiyorumyaa ne kadar sürede iyileşir? ben 2 gün sonra 1 ay olacak....
Lynn lynn senin durum nasıldı??
kızlar siz ne kadar sürede iyileşti yaralarınız..bu durum normal mi??(göğüs altımdaki yara ve açıklık..sanki dikişlerim açık iyileşmiş gibi(
Suzanacım ben gayet iyiyim yaralarım tamamen kapandı. 2 haftaya öncesine kadar sarı bi sıvı geliodu damla damla artık oda kalmadı. Sporcu sütyenimi çıkardım. Artık istediğim sütyeni kullanıyorum. Benim de deri yüzülmesi olmuştu yara gibiydi hergün krem sürdüm sargı bezi koydum tam 1 buçuk ay olduğunda geçti ve öle hızla kapnadı ki bende şaşırdım. Sanırım normal bu durumlar sıkıntı yapma sadece nemli bırakma o yaranın olduğu yeri banyodan çıktığında falan çok iyi kurula canım. Ocağın 29 unda 2 ay olmuştu şuan hiç yara falan yok sadece dikişlerin olduğu yerler mor renkli zamanla cilt rengine dönecekmiş. Genelde sütyensiz gezmemin gerektiğini söyledi doktor yer çekimi ile şeklini alması için. 6 ay sabredicez artık. Şunada gayet güzel duruyorlar ama tamamen şişliklerin ineceği morlukların geçeceği zamanı iple çekiyorum.
Bende durum bundan ibaret kızlar. Hepinize iyi günler diliyorum :))