-
- Konu Sahibi ---Lily---
canım çoooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindimm..
walla senin için girdim bi bakiim naptı bu kız dedim...
ayy çok mutlu oldum...ilerleyen günlerde ufak tefek sıkıntıların olacak elbette ama hepsine değdiğini anlayacaksınn..
aramıza hoşgeldin:))
artı bizdee pembe giyebilirizz demiii....
canım benim cidden adına çokkkkkkkk mutlu oldum benim gibi ameliyattan bi gün sonra yazdınn...demek seninde benimki gibi rahat geçtii..sana tavsiye bol su iç fazla hareket etme ..ne kadar iyi hissetsende hareket etme..inan bana teşekkür ediceksin bak:) dikişlerin düzgün iyileşsin..
bu arada kızlar bişey sorucam benim sağ göğüsün altında bi yara var şimdi..doktor krem verdi..kullanıyorum birde sanki sağ göğsümünaltındaki dikiş izi çok belirgin gibi yani banamı öyle geldi bilmiyorumyaa ne kadar sürede iyileşir? ben 2 gün sonra 1 ay olacak....
Lynn lynn senin durum nasıldı??
kızlar siz ne kadar sürede iyileşti yaralarınız..bu durum normal mi??(göğüs altımdaki yarave açıklık..sanki dikişlerim açık iyileşmiş gibi (
kızlarrrrrr kurtuldum fazlalıklarımdan sositososito hemde hiç tahmin etmediğim kadar rahat oldu bu iş:lepi:
cuma 9da hastaneye gittik önce anestezi doktoru geldi sorular sordu gitti sonra cenk bey geldi konustuk çizimlerimi yaptı fotoğraf çekti ben nasıl heyecanlıyım anlatamam size ter içinde kaldım heyecandan sonra aşağıda görüşürüz dedi arkasından tekrar anestezi doktoru geldi beni tekerlekli sandalyeye oturttular bi sakinleştirici yapalım dediler tabi ben burdaki tecrübelerden bildiğimden sakinleştirici olmadığını hemen anladım zaten yapar yapmaz bi baş dönmesi bende sonrası yok :uhm: aslıdan tamda yok değil ameliyathaneye girdikten sonra ufak tefek şeyler hatırlıyorum sırtıma bişeyler yapıştırdılar parmağıma mandal gibi bişi taktılar ama sadece bu kadar sırnaşık şey kendime gelirken iki bayan sanırım hemşirelerdi beni uyandırmaya çalıştıklarını duydum ne güzel uyuyodum halbuki yerimseniben daha gözümü tam açamadan bi doktor geldi yanıma o göbek ne oyle hemen erit onu dedi güldü gitti sonra kendime geldim zatenhemen odaya çıkardılar beni sanırım saat 12.15 falandı titriyorum ben üstümü örttüler falan ama baya uzun bi süre ısınamadım...kusma baş dönmesi falan o tarz bişey olmadı çünkü 5e kadar falan hiç kaldırmadılar yataktan beni serum bağlıydı kolumda bide..buarada tekrar cenk bey geldi çok güzel bi ameliyat geçtiğini söyledi hatta hemşireler falan çok beğenmişler yeni hallerini bişey olursa bütün suç onların haberin olsun nazar değdirmiş olabilirler falan dedi:jeyyar: ameliyata girdiğinde benimle konuşmuş ben cevap vermişim hatta çok küçültme bile demişim şaka gibi bilincimi kaybetmiş olmalıyım çok küçültme dediğime göre:roflol: 1.5 saat sürmüş toplam ameliyat..sonra zaten en güzel haberi verdi ve beni çıkarttı hastaneden yani hastanede kalmadım bi gece hemen eve geldim arabada biraz sarsırldım onun dışında ne ağrı ne sızı sanki amliyat olmamış gibiydim eve gelir gelmez bi gömleğim vardı pembe ama hiç giymemiştim daha doğrusu giyememiştim kapanmıyodu düğmeler onu denedim ve gözlerime inanamadım yaa olamaz böyle bişey sabah ameliyat oldum akşam giyemediğim gömleğim üstümde mükemmel duruyodu:teytey: akşam biraz kanamam oldu dren falan takılmadı çünkü aradık doktorumu olucak o kadar kanama değil sızıntı o önemli değil dedi ama yinede biraz huzursuz olduk ama sabah durmuştu kanama..tek sıkıntım yatarken oldu yani ameliyatdan değilde yatmaktan belimin ağrısından sıkıntı çektim sadece...cumartesi cenk beyin muayenehanesine gittik sargıları çıkarttı dikiş izlerimi gösterdi ince çizgi halindeydi ama oyle görünce tansiyonum düştü bayılıyodum az kalsın:roflol: sonra 75c sütyen aldık ve daha çok rahatladım a.s şimdi mükemmel duruyolar hemde şiş olmasına rağmen böyleler sırnaşık şey hala inanamıyorum senelerdir hayal ettiğim şey oldu hemde bu kadar rahat bişekilde atlatıyorum sengözlerimebaksanab
herkese çok çok teşeşkkür ederim sizlerin sayesinde cesaretlendim bi çırpıda oldu bitti iiki buldum sizi:lepi: tabi en çok teşekkürü doktorum CENK GÖRKEN'e ediyorum herşeyi mükemmel yaptı iiki cenk beyle karşılaştık:) ayla@cım muhakkak cenk beyle gidip görüşmelisin bu ameliyatı yaşamış biri olarak gözümkapalı tavsiye ediyorum zaten konuşunca sende anlıycaksın farkı..
yaptırmayı düşünenler sakın korkmasın o kadar rahatlıyoki insan suzan falan anlatırken bu kadarda olmaz ne güzel ne şanslı diyodum bende şanslıymışım tabi bu şans faktöründe doktorlarında etkisi büyük ümarım içinize sinen doktorunuzu bulup biran önce kurtulursunuz ve bizim gibi şans yanınızda olur kaydirigubbakcemile5
bu arada pazartesi banyo yapıcam inanamıyorum herşeyin bu kadar hızlı düzelmesine
neyse kızlar şimdilik bu kadar benden görüşürüzzzz herkese çok teşekkür ediyorum tekrar:lepi:
canım çoooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindimm..
walla senin için girdim bi bakiim naptı bu kız dedim...
ayy çok mutlu oldum...ilerleyen günlerde ufak tefek sıkıntıların olacak elbette ama hepsine değdiğini anlayacaksınn..
aramıza hoşgeldin:))
artı bizdee pembe giyebilirizz demiii....
canım benim cidden adına çokkkkkkkk mutlu oldum benim gibi ameliyattan bi gün sonra yazdınn...demek seninde benimki gibi rahat geçtii..sana tavsiye bol su iç fazla hareket etme ..ne kadar iyi hissetsende hareket etme..inan bana teşekkür ediceksin bak:) dikişlerin düzgün iyileşsin..
bu arada kızlar bişey sorucam benim sağ göğüsün altında bi yara var şimdi..doktor krem verdi..kullanıyorum birde sanki sağ göğsümünaltındaki dikiş izi çok belirgin gibi yani banamı öyle geldi bilmiyorumyaa ne kadar sürede iyileşir? ben 2 gün sonra 1 ay olacak....
Lynn lynn senin durum nasıldı??
kızlar siz ne kadar sürede iyileşti yaralarınız..bu durum normal mi??(göğüs altımdaki yarave açıklık..sanki dikişlerim açık iyileşmiş gibi (
canim okurken aglayacaktim neredeyse kız kurtuldun sonunda delikafaduldensositosositobende yazmanı bekledım cok merak edıyordum nasıl gectigini ameliyatin masallahcok iyi gecmis ben yazmasamda hep okuyorum cunku bende ameliyat planlari yapiyorum ama iyilesme sureci beni korkutuyorfisfisfis cunku ise donusum zor mu olur bilmiyorum izinde yaptirsam (agustos) 3 haftada iyilesirlermi isim zor hep kollarimi kullaniyorum. ameliyat olan arkadaslar 1 ayin sonunda nasil agir is yapabildinizmi spor falan :uhm: cok merak ediyorum cevap verirseniz cok sevinirim bide resim koyacak olan yokmu noluurrryerimseniben
cokk gecmıss olsuuunn,,okurkenn ellerımm tıtredıı yaaa sankı ben oldumm halbusem 2 defa amelıyatta yasamıs bırıyım ama gende ınsann korkuyooo ısteeee...ınss sorunsuzz yenı memecıklerındeeeeeee herseyı gıyersınnn..
ay şekerim hadi hayırlı olsun
çok sevindim çok
yani sizlerin yazılarını okuyup bu kadar mutlu olmama şaşırıp kalıyorum
şimdi asıl iş bundan sonra başlıyor biliyor musun
ameliyata kadar yeter ki küçülsün ize razıyım, yeter ki küçülsün azıcık asimetrik olursa olsun, yeter ki küçülsün bişi bişileri geçip
işte benim, şebnemin ya da suzanın olduğu gibi
asimetrik duruyorum (bu ben), potluklarım var (bu şebnem), sızıntım var (bu da suzan) gibi
şımarıklıkların olacak :sm_cool:
sen asıl o kısma hazır ol sırnaşık şey
tekrar çok geçmiş olsun diyorum
allah nazarlardan korusun saklasın seni de hepimizi de
öptüm
sİNAGAME CANIMMM GÖZÜN AYDIN.
Sende Suzan gibi maaşallah çok kolay atlattın. Artık pembeler, sarılar, beyazlar giyme zamanın geldi.
Fakat yine nekahat döneminde dikkat yukarıya uzanma, ağır kaldırma fırsat oldukça yat. Drenlerin olmamasıda iyi olmuş, fakat benim kafam karışıyor benimdrenlerden tam 5 gün kan-sıvı geldi, dren olmayınca nasıl oluyor vücüt dışarı atıyor acaba?
Ufak kanama ve akıntılar çok normal benimde göğüs ucunun iyileşmesi 40 günü almıştı.
Suzancım benim göğüslerdede yani dikişlerde kalın yerler var, birinin boynu dikiş daha ince birinin alt dikişi daha ince.
Lynn benimde alt dikşin kola yakın kısmında sert bir şişlik kaldı ve gittikçe küçülüyor. 1 aya kalmaz diye düşünüyorum.
Aygul canım eski sayfalara bakarsan çok detaylı anlattık f,yat hastane bilgisi bile verdik. Geçmiş okursan tüm sorularının cevabını bulabilirsin. Ben en az baştansona 3 kez okudum bu forumu. Başıma gelebilecek en kötüsünü bilerek girdim. Sende bir forumu oku. hala sorun olursa yanıtlamaya hazırım.
KIZLAR YUKARDA TOPLAYICI SÜTYEN REKLAMI VAR
BAKIP BAKIP GÜLÜYORUM HAAHAHHA
bu arada ben bu haftasonu havuza gitmeye başladım
malum ameliyattan sonra göbek kocaman kaldı da benim
neyse havuza başladım
eski bikinilerimden birini kullanıyorum
kulaç atarken memişlerim açılıyor gibi biraz
ama dikkat ediyorum
bikini kocaman:teytey:
neyse yüzerken hiiiç sorun yaşamıyorum
dediğim gibi
sanki böyle doğmuşum
bişey sorcam suzan ya
benim 4 ayı geçti biliyorsunuz ameliyatım
o kudret narını şimdi sürsem yine de faydası olur mu izlerime
bu arada bir not düşeyim
benim dikişlerimin bazı yerlerinde sivilceler siyah noktalar oldu
ben tabi dayanamadığım için sıktım onları:sm_confused:
bu haftasonu doktor kontrolüm var
gittiğimde ona soracağım
bi acaiplik var mı diye
şu kudret narını da sorayım diyorum ama
kesin sürme dicek laelaelaelaelae
ben yine de sürerim gibime geliyor
eğer zaman geçmesine rağmen işe yarama ihtimali varsa
KIZLAR YUKARDA TOPLAYICI SÜTYEN REKLAMI VAR
BAKIP BAKIP GÜLÜYORUM HAAHAHHA
bu arada ben bu haftasonu havuza gitmeye başladım
malum ameliyattan sonra göbek kocaman kaldı da benim
neyse havuza başladım
eski bikinilerimden birini kullanıyorum
kulaç atarken memişlerim açılıyor gibi biraz
ama dikkat ediyorum
bikini kocaman:teytey:
neyse yüzerken hiiiç sorun yaşamıyorum
dediğim gibi
sanki böyle doğmuşum
bişey sorcam suzan ya
benim 4 ayı geçti biliyorsunuz ameliyatım
o kudret narını şimdi sürsem yine de faydası olur mu izlerime
bu arada bir not düşeyim
benim dikişlerimin bazı yerlerinde sivilceler siyah noktalar oldu
ben tabi dayanamadığım için sıktım onları:sm_confused:
bu haftasonu doktor kontrolüm var
gittiğimde ona soracağım
bi acaiplik var mı diye
şu kudret narını da sorayım diyorum ama
kesin sürme dicek laelaelaelaelae
ben yine de sürerim gibime geliyor
eğer zaman geçmesine rağmen işe yarama ihtimali varsa
merhabalar bende aynı dertten müzdaribim.olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum ve gerçekten olmak isteyenlerede bol şans diliyorum ben şuan 2. bebişime hamileyim ve inşallah emzirme döneminden sonra olmayı düşünüyorum .şimdiden araştırmaya başladım erken ama not alıyorum bu ilerde baya işime yarayacaktır.ben dürüst olayım bunu sırf eşim için yaptırıyorum. kızabilirsiniz belki ama bu bi gerçek kendi kadınlık duygularımda tabi var ama en önemlisi bi ilişkide onu mutlu edebilmem. ilk doğumumdan sonra 100 beden sütyen giymeye başladım ve tamamen aşağı bakıyolar ve sönmüş balondan bi farkı yok. eşimle nerdeyse 4 yıldır sütyenle ilişki yaşıyorum çıkarmadan yani.eşim benim için sorun değil dert etme desede daha genciz eminimki onunda umrunda.ve inşallah günün birinde bende sütyenimi çıkarabileceğim herkese sevgiler
Sinagame merhaba,
Seni böyle enerjik bulmak ne güzel.Drensiz ameliyat tekniğini sordun mu doktoruna şeker, acaba barbie denilen teknik mi bu, diğerlerinden farkı ne?
bende Şu SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL DANTELLİ SÜTYEN REKLAMINA BAKIYORUM daa..benimkiler de öyle durur :)))
HARİKA YAAAAAAAAA....YENİDEN DOĞDUM..
EDAcım kudret narını ben sinagameden yeni duydum..bilmiyorum nasıl kullanılır..birde sinagamede maşallah hemen kreme falan başlamış..:)) bilinçli gençlik iştee:icecream:
iyide sinagame ya daha yaralar dikişler filan kabuk bağlamadan nası sürdün acımadımı ya da ne bilim korkmadınmı..benim sol göğüs tamamen iyileşti sayılır sağdada yaram var iiyileşicek..onu bekliyorum şu kudret narını uygulayayım..tabi doktora sorsam kesinlikle hayır der naniknanik
ben hala dokunmaya kıyamıyom memişlere..kızlar yaa ameliyat sonrası dikiş izlerine dikkat ettinizmi ..göğüs ucundan aşşağı doğru inene..sanki göğüslerimiz ağlıyo gibi duruyo ..banamı öyle geldi bilmiyom:tomato:
şimdilik iyiyim..herşey yolunda görünüyo ..izler konusunda ise en kısa zamanda faaliyete geçmek lazım..
Sinacım harikasın..
Edacım özlendin ..(yüzerken dikkat et..memişlerini görenler bayram ediceklerlaelaelaelaelae :))
Şebnem ablacım zor atlattık ..çok şükür rabbime..:Saruboceq::Saruboceq:
Ohhh bee Dünya varmışşşşşşşşşşşşşşşş.....................
kudret nari dediginiz sey nedir ne ise yariyor arkadaslar bende bu yoldayimda aratiriyorum
merhaba göğüslerini küçültmüş tüm bayanlar bende sizdenim tam 10 sene kocaman göğüslerle yaşadım geçen sene ameliyat oldum ve kurtuldum yanlız kafamı karıştıran bi şey ler var ameliyat olduğumdan beri göğsümün içinde kistik yapılar var doktor önce ödem geçer dedi şimdi de içeride kalan dokular diyo ama biraz rahatsızım bunlardan benim bir sene oldu ama izler duruyo sizinde dikişler çokmu izleri geçirdiyseniz nasıl geçti yazarmısınız bi de kilo varmı sizde ben çok kiloluyum göbek kocaman önce karnımı aldırıcam diyodum ama karın ameliyatı çok zormuş yani bu da çok zordu bana göre dayanamam başka ameliyata inş görüşürüz Allahın selameti üstünüzde olsun
canım daha gitmedim doktoruma yarın telle konuşucam nezamn görüceğini söyliycek beni..drenleri sorucam görüşür görüşmez onlara kafam takıldı çünkü..barbi yöntemimi diye sormuştum daha önce öyle değil demişti bende farkı bilmiyorum ama çok rahatım yani ameliyat olduğumu unutuyorum bazen dikişlerde incecik duruyo sanki kalemle çizimiş gibi bu arada sana özel mesaj attım canım gelmiştir umarım...