Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Suzanacım ben gayet iyiyim yaralarım tamamen kapandı. 2 haftaya öncesine kadar sarı bi sıvı geliodu damla damla artık oda kalmadı. Sporcu sütyenimi çıkardım. Artık istediğim sütyeni kullanıyorum. Benim de deri yüzülmesi olmuştu yara gibiydi hergün krem sürdüm sargı bezi koydum tam 1 buçuk ay olduğunda geçti ve öle hızla kapnadı ki bende şaşırdım. Sanırım normal bu durumlar sıkıntı yapma sadece nemli bırakma o yaranın olduğu yeri banyodan çıktığında falan çok iyi kurula canım. Ocağın 29 unda 2 ay olmuştu şuan hiç yara falan yok sadece dikişlerin olduğu yerler mor renkli zamanla cilt rengine dönecekmiş. Genelde sütyensiz gezmemin gerektiğini söyledi doktor yer çekimi ile şeklini alması için. 6 ay sabredicez artık. Şunada gayet güzel duruyorlar ama tamamen şişliklerin ineceği morlukların geçeceği zamanı iple çekiyorum.

Bende durum bundan ibaret kızlar. Hepinize iyi günler diliyorum :))

ay şekerim hadi hayırlı olsun
çok sevindim çok

yani sizlerin yazılarını okuyup bu kadar mutlu olmama şaşırıp kalıyorum

şimdi asıl iş bundan sonra başlıyor biliyor musun
ameliyata kadar yeter ki küçülsün ize razıyım, yeter ki küçülsün azıcık asimetrik olursa olsun, yeter ki küçülsün bişi bişileri geçip

işte benim, şebnemin ya da suzanın olduğu gibi
asimetrik duruyorum (bu ben), potluklarım var (bu şebnem), sızıntım var (bu da suzan) gibi
şımarıklıkların olacak :sm_cool:

sen asıl o kısma hazır ol sırnaşık şey

tekrar çok geçmiş olsun diyorum
allah nazarlardan korusun saklasın seni de hepimizi de

öptüm

sİNAGAME CANIMMM GÖZÜN AYDIN.

Sende Suzan gibi maaşallah çok kolay atlattın. Artık pembeler, sarılar, beyazlar giyme zamanın geldi.
Fakat yine nekahat döneminde dikkat yukarıya uzanma, ağır kaldırma fırsat oldukça yat. Drenlerin olmamasıda iyi olmuş, fakat benim kafam karışıyor benimdrenlerden tam 5 gün kan-sıvı geldi, dren olmayınca nasıl oluyor vücüt dışarı atıyor acaba?

Ufak kanama ve akıntılar çok normal benimde göğüs ucunun iyileşmesi 40 günü almıştı.

Suzancım benim göğüslerdede yani dikişlerde kalın yerler var, birinin boynu dikiş daha ince birinin alt dikişi daha ince.

Lynn benimde alt dikşin kola yakın kısmında sert bir şişlik kaldı ve gittikçe küçülüyor. 1 aya kalmaz diye düşünüyorum.

Aygul canım eski sayfalara bakarsan çok detaylı anlattık f,yat hastane bilgisi bile verdik. Geçmiş okursan tüm sorularının cevabını bulabilirsin. Ben en az baştansona 3 kez okudum bu forumu. Başıma gelebilecek en kötüsünü bilerek girdim. Sende bir forumu oku. hala sorun olursa yanıtlamaya hazırım.

Aygulrose canım potluklarda his kaybıda azalmaya başladı. sanırım dr.ların en erken 3 ayda mutlu olursunuz sözü doğru. Potluklar ve iz için bir krem kullanıyorum ben. Sabah akşam sürüyorum. Etkisi oldu diye düşünüyorum.

teşekkür ederim şebnemselafurkan hanım bende geçmişi sanırım iki defa okudum hemde tümünü ama biraz korkuyorum sanırım o yüzden sizde tekrar destek amaçlı konuşmak istedim

canım benim ancak frsat bulup yazabiliyorum gelen giden oldu ameliyat maceramı konuşmaktan yazamadım buraya bide doktora gittik kontrole

herşey süperde ne zman inicek bu şişlikler biran önce tam küçük şeklini alsın istiyorumdelikafadulden

canım bide bisey söyliycem benim iki sene önce elim yanmıştı ama çok kötüydü 2.dereceden yanıktı hatta kremler falan verdi doktor iz kalmasın iyileşiyim diye biran önce ama pek biişe yaramadı karşı komşumuz biraz kocakarı ilacı ama kudret narı diye birşey getirdi bana turuncu meyva gibi birşey onu zaytin yağıyla karıştırıp her akşam sürdüm elime şimdi hiç iz yok belli bile değil hatta.... izlerin için doktorunla konuş istersen ben kreme geçince sürmeyi düşünüyorum kendime. kremide kullanıcam ama günde bi kere o karışımıda sürücem muhakkak..sen yine bi internettende araştır doktorunada sor ama denenmiş ve sonucu test edilmiştir tarafımdan süprizzzzz aktarlarda satılıyo diye duydum çünkü karşı komşumuz verdikten sonra bidaha ihtiyacım olmadı yani bi yerden almadım ben ama aktarlarda var diye biliyorum bide babam yazın pazarda görmüş..kocakarı bilgisi ama ben yinede paylaşıyım dedim :)

canım çok teşekkür ederim :) ben resim koyarım olmadı mail adresini alırım özelden sonra foto atarım sana kıyafetler eskiden nasıl duruyodu yeni haliyle nasıl duruyo diye ama biraz daha beklemek lazım şişliklerim biraz insin önce a.s benim kollarım 4gün olmasına rağmen çok rahat ama ağır kaldırmayıp dikkat ediyorum rehavete kapılmıyorum ne olur ne olmaz diye :1rolleyes:

canım benim çok teşekkür ederim valla bi korku bi korku vardı bende olana kadar anlatamam hatta stresten gözüm seğiriyodu 1 haftadır tıkli kalıcam diye korktum:1shok: ama geçti ameliyattan sonra oh bi rahatladım hemde hafifledim :jeyyar:

tatlım çok saol:) sorma yaa tam o şımarıklıklar başlamıştıkı yazını okudum kendi kendime çok güldüm bu kadar olur diye :roflol: bide diyorum acaba küçülmedilermi diye sonra bakıyorum aynaya şiş halleri böyleyse bi kaç ay sonrası hemen gelsin istiyorum:teytey:
nazar boncuğu takıp öyle dolaşalım valla ne olur ne olmaz bide herkes kurtulur biran önce rahatlarlar inş.. darısı herkesin başına

a.s.

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsini yazıyorum aklıma..bu dren olayını doktoruma bi soriyim ben perşembe gibi gidicem kontrole ama şimdi benimde aklıma takıldı bu olay..bende ilk gün kanama oldu onun dışında ne kanama ne akıntı bişey yok şimdilik ama bi sorup cevabıda yazıyım buraya en iyisi

bide suzana ya verdiğim cevaba bi bak izler için kudret narı diye bi meyva var zeytin yağıyla karıştırıp sürülüyo kocakarı ilacı ama bende işe yaradı daha önce krem sürmeye başlayınca kremin yanında onuda sürmeyi düşünüyorum internetten araştır bi doktorunlada konuş tabi aklında olsun diye yazıyım dedim canım..
tekrar teşekkür ederim herşey içina.s.

KIZLAR YUKARDA TOPLAYICI SÜTYEN REKLAMI VAR
BAKIP BAKIP GÜLÜYORUM HAAHAHHA

bu arada ben bu haftasonu havuza gitmeye başladım
malum ameliyattan sonra göbek kocaman kaldı da benim

neyse havuza başladım
eski bikinilerimden birini kullanıyorum
kulaç atarken memişlerim açılıyor gibi biraz
ama dikkat ediyorum
bikini kocaman:teytey:

neyse yüzerken hiiiç sorun yaşamıyorum
dediğim gibi
sanki böyle doğmuşum

bişey sorcam suzan ya
benim 4 ayı geçti biliyorsunuz ameliyatım
o kudret narını şimdi sürsem yine de faydası olur mu izlerime

bu arada bir not düşeyim
benim dikişlerimin bazı yerlerinde sivilceler siyah noktalar oldu
ben tabi dayanamadığım için sıktım onları:sm_confused:
bu haftasonu doktor kontrolüm var
gittiğimde ona soracağım
bi acaiplik var mı diye

şu kudret narını da sorayım diyorum ama
kesin sürme dicek laelaelaelaelae
ben yine de sürerim gibime geliyor
eğer zaman geçmesine rağmen işe yarama ihtimali varsa

ay canım ne güzel yaa göbek eritme faaliyetlerine bile başladın bizde toparlanıp başlasak keşke çok fena duruyo eskiden memişlerden giyemiyodum badi dün deniym dedim şimdide göbiş engel oluyo

buarada kudret narı için geç olmamış olabilir bi aktarın önünden geçerken sor onlar biliyo bu işi..bide internetten araitır çok olumlu şeyler yazmışlar hep.. doktorun bence bişi demez sonuçta kremlerinede devam ediceksin her gün krem sürmediğin arada öbür karışımıda sürüceksin bende çok işe yaradı elimde hiç iz yok şimdi.. umarım bu seferde işe yarar hepimizde:lepi:
a.s.

Sinagame merhaba,
Seni böyle enerjik bulmak ne güzel.Drensiz ameliyat tekniğini sordun mu doktoruna şeker, acaba barbie denilen teknik mi bu, diğerlerinden farkı ne?

bende Şu SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL DANTELLİ SÜTYEN REKLAMINA BAKIYORUM daa..benimkiler de öyle durur :)))

HARİKA YAAAAAAAAA....YENİDEN DOĞDUM..

EDAcım kudret narını ben sinagameden yeni duydum..bilmiyorum nasıl kullanılır..birde sinagamede maşallah hemen kreme falan başlamış..:)) bilinçli gençlik iştee:icecream:

iyide sinagame ya daha yaralar dikişler filan kabuk bağlamadan nası sürdün acımadımı ya da ne bilim korkmadınmı..benim sol göğüs tamamen iyileşti sayılır sağdada yaram var iiyileşicek..onu bekliyorum şu kudret narını uygulayayım..tabi doktora sorsam kesinlikle hayır der naniknanik
ben hala dokunmaya kıyamıyom memişlere..kızlar yaa ameliyat sonrası dikiş izlerine dikkat ettinizmi ..göğüs ucundan aşşağı doğru inene..sanki göğüslerimiz ağlıyo gibi duruyo ..banamı öyle geldi bilmiyom:tomato:
şimdilik iyiyim..herşey yolunda görünüyo ..izler konusunda ise en kısa zamanda faaliyete geçmek lazım..

Sinacım harikasın..
Edacım özlendin ..(yüzerken dikkat et..memişlerini görenler bayram ediceklerlaelaelaelaelae :))

Şebnem ablacım zor atlattık ..çok şükür rabbime..:Saruboceq::Saruboceq:
Ohhh bee Dünya varmışşşşşşşşşşşşşşşş.....................

Canım ablacım..biz bekarken bile bu kadar kafaya takıyorken senin evli bir bayan olarak kafana takman çoooooookkk doğal bence...kesinlikle seni yadırgamıyorum..Git bir an öönce ol ameliyatını (iyi ve güvendiğin bir doktora) eşinle cinsel hayatınız sanırım (kafana taktığın için) kabus gibi ,hani kimi derki siz birbirinizi seviyosanız takma ..yok öyle bişey bi bayanın bayan olduğunu hissetmesi için fiziğine güvenmesi lazım..elde olmayan sebeplerden bozulan yada yapısal olarak rahatsızlık veren bi fiziki sorun varsa Ameliyat olmak Çok gerekli bence.. kesinlikle ol en başta kendi fiziki güven hissin,dişiliğini hissetmen,hem evliliğin hem eşin için bunu istemen gayet doğal..
hem eskisindende güzel duruyolar inan böyle yapma bebek gibi dik ve dolgun..Eminim herşey istediğin gibi gidicek..

İnşallah günün birinde sütyenini çıkarır eşinle mutlu beraberlikler yaşarsın:Saruboceq:

Sinagame merhaba,
Seni böyle enerjik bulmak ne güzel.Drensiz ameliyat tekniğini sordun mu doktoruna şeker, acaba barbie denilen teknik mi bu, diğerlerinden farkı ne?

canım daha gitmedim doktoruma yarın telle konuşucam nezamn görüceğini söyliycek beni..drenleri sorucam görüşür görüşmez onlara kafam takıldı çünkü..barbi yöntemimi diye sormuştum daha önce öyle değil demişti bende farkı bilmiyorum ama çok rahatım yani ameliyat olduğumu unutuyorum bazen dikişlerde incecik duruyo sanki kalemle çizimiş gibi bu arada sana özel mesaj attım canım gelmiştir umarım...

yok canım yaa daha kreme başlamadım 5.günümdeyim değince dikiş yerlerine yanıyo çok krem falan süremem daha sanırım:1shok: ben sadece kreme başlayanlar için alternatif tıp daha doğrusu kocakarı ilacı tavsiye ediyim demiştim

kudret nari dediginiz sey nedir ne ise yariyor arkadaslar bende bu yoldayimda aratiriyorum

canım kudret narı dediğim şey bi çeşit bitki hatta meyva gibi bişey ama çok şifalıymış internette kudret narı diye aratırsan hemen çıkıyo bi kaç tanesine gir yorum falanda yapmışlar ordanda okursun..bizi ilgilendiren kısmı yaraları ve yanıkları iyileştirmesi zeytin yağında bekletilmiş halde karşı komşumuz vermişti bana elim yandığında şimdi hiç iz kalmadı hemde 2.dereceden yanıktı...aktarlarda falan satılıyomuş bugün babama sordurttum ama iki şekilde satılıyomuş biri balla karıştırılmış diğeri zeytinyağıyla karıştırılmış halde..balla karıştırılan hali yeniliyomuş yani midedeki yaraları iileştiriyomuş ülser reflü gibi bide şeker hastalığına sanırım ii geliyomuş ama bu konuda tam emin değilim babama söylemiş adam ama unuttum şimdi diğeri yani zeytinyağlı olanı ciltteki yaraları ve yanıkları iileştiriyomuş..yanık iileştirmesine bizzat kefilim hiş iz yok şuan elimde yara iileştirme olayınıda krem sürmeye başlayınca deniycem inş ondada işe yarar:)
kremin yanında izler için arkadaşlara bide kocakarı ilacı önerisinde buluniyim demiştim

merhabalar ben biyerde okumuştum ameliyattan sonra bu tip kitleler elinize gelebilir ama ameliyattandır diyip üstünde durmamazlık yapmayın muhakkak doktorunuza başvurun mamografi çektirin tarzında bişey yazıyodu..doktorunuz zaten açıklama yapmış ödem olduğunu söylemiş ama aklınızsa kalıcağına bi mamografi çektirin o konuda içiniz daha rahat olsun bencea.s

göbek konusunda sormayın bende çok dertliyim eskiden memişlerden giyemiyodum badi falan şimdide göbişim engel oluyo deniyorum ara sıra giyemediğim badilerimi giymeyi

izler için bişey diyemiycem benim daha 5 gün oldu ama incecik sanki çok çabuk geçicek gibi duruyo inş öyle olur doktorum çok özenerek diktim demişti inş çabuk geçer..bikaç kere daha yazdım bi kudret narı denilen bitkiyi araştırın kremlerin yanında alternatif olarak..

Malesef canım mesaj almadım.İlginçtir dün birkaç kişiden mesaj gelmişti, okuyup bıraktım.Onlar da yok.Yani geldiyse bile ben okumadan silinmiş olmalı. Üzgünüm yazdıklarını okuyamadım. Dikişlerinin ince olması da çok hoş. İyice merak ettim şimdi detayları. Öptüm. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…