- 22 Aralık 2009
- 99
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.041
canım merak etme meme ucu da küçülüyo tv de görüyon ya mankenleri küçük ve dik aynı onlar gibi oluyo yara izinin nekadar geçtiğini bilemem yeni oldum ameliyatımı ama şunu söyleyebilirim herşeye değer onları taşımaktansa izleri seve seve taşırım zemuszemus
Sen küçültünmü ? CADIARZU
evt ne oldu
ben şeyi sorcağım ameliyat geçirdikten sonra tende dokunma ürperme hissi azalıyormuş varmı böyle bişey
aaa bu arada annem diyorki o kaşınanları anlıyorum şimdi,kaşıyarak parçalamak istiyorum diyor.
sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırız =) annem buradan okuyarak cesaret aldı, cesaret isteyenlere cesaret vermeye hazır =)) hiç durmayın bile...
fiyata gelince devlet hastanesi olduğu için 1170 tuttu. birde ameliyat sırasında doktorun sipariş vermiş olduğu özel sütyene 150 lira verdim. üç hafta hiç çıkarmadan takacakmış. bizde sporcu sütyeni yok. yani eğer sporcu sütyeni buysa bilemiyorum :)
3 haftadan daha snraki günlerde gündüzleri takıp gece çıkarabilirmiş. acaba yıkamak içinde mi çıkmayacak çok merak ediyorum
neyse bu bizim doktor ÖZAY ÖZKAYA bir harika yaaa.elleri kolları dert görmesin....
bende duymuştum ve herşeyi göze alarak oldum bu ameliyatı ama bende böyle bişey olmadı aksine eskisinden daha iyi hissedebiliyorum tabi benim sözümle olcak iş değil neler neler yaşamış arkadaşlar var burda onlarıda göze alman lazım doktorunla herşeyi konuşup öle olmalısın bu ameliyatı
prdn cnm mştri geldi çıkmak zorunda kaldım şöyle anlatayım sana benim göğüslerim 110d bedendi ve çok sarkıktı ( en büyük rakibim babannem ) annemi ablamı falan sollamıştım haliyle o göğüslerde hi kaybı başlıyo zaten ameliyattan sonra 80 b oldum ve eskisinden çok çok daha iyi hissedebiliyorum göğüs uclarımı benim yeniden doğmam gibi bişey oldu bu ameliyat
Eşin memnunmu???
sen iyimisin biz burdan kişisel durumdan bahsediyoruz ne alaka o mu taşıyodu göğüslerimi lütfen başkasına sor sorularını
merhaba gulsel iyi olmana sevindim.benim sağ tarafta L şeklinde dikiş vardı bağlantı yeri açılmıştı dikiş atıldı tekrar hissizlikde var aynı zamanda.şişliklerde indi şeklini alıyo yavaş yavaş.ama şişken daha dik duruyodusende sigara kullanıyodun varmı bi anormal durum.
Sen bana darıldın sanırım.. GULSEL >>>>>vereliniortak:teselli::1hug:
bi anormallik yok şimdilik t şeklindeki dikişin çok az ortasından akıntı oluyo ama doktorum normal dedi ikisindede var bu akıntıevt ya şişlikler inince küçülüyo 85 b den 80 b ye düştüm sigaraya gelince benim günde 1 paketi buluyo ayrıca şu hissizlik konusu bende olmadı yukarda da yazdım ölçümlerde boyun kemiğinden ölçünce 40 cm geliyodu yani ben şimdi daha iyiyim bide kaşıntın oluyosa sölediğim kremi al mutlaka anında kesiyo kaşıntıyı
ameliyattan sonra sigara içiyomusun ben bırakalı 2 ay oldu dikişimde tekrar açılınca korktum iyice kötü olurum diye kaşıntı bende olmadı dikiş yerlerindemi oldu sende.
canım merak etme meme ucu da küçülüyo tv de görüyon ya mankenleri küçük ve dik aynı onlar gibi oluyo yara izinin nekadar geçtiğini bilemem yeni oldum ameliyatımı ama şunu söyleyebilirim herşeye değer onları taşımaktansa izleri seve seve taşırım zemuszemus
ameliyattan sonra sigara içiyomusun ben bırakalı 2 ay oldu dikişimde tekrar açılınca korktum iyice kötü olurum diye kaşıntı bende olmadı dikiş yerlerindemi oldu sende.
alkan canım sana bi sorum olcak benim de dikişim açılmış sağ göğüsun alt kısımı yukarıya doğru bu iki gün boyunca doktora gidemicem herhangi bişey olurmu bi cvp versen