- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
- 358
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #2.021
geldimmm geldim arkadaşlar benim doktorum biraz dinlenmemi istedi 5 gündür hastanadeydim süper mükemmel tek kelimeyle harika omuzlarımdan yük kalktı yaw şuan antbiyotik kullanıyorum onun dışında hiç bir şey vermedi doktorum zaten pansumanlı dikişler 110 d den 85 b ye düştüm çooooookkkk mutluyum sositososito
Ben kullanıyorum canım. Benim izlerimde kabarma olduğu için kullanıyorum silikon tabaka. 6 ay a tamamlıyacağım.Senin problemin ne? Tabii ki silikon tabaka sürekli durduğu için daha etkiliymiş.
Gülsel geçmiş olsun canım. 5 gün mü yattın hastanede ? Özelde mi oldun, devlette mi?
Ben kullanıyorum canım. Benim izlerimde kabarma olduğu için kullanıyorum silikon tabaka. 6 ay a tamamlıyacağım.Senin problemin ne? Tabii ki silikon tabaka sürekli durduğu için daha etkiliymiş.
bendede biraz kabarma var gerçi daha doktora gidemedim kontrole bu tabakanın markası nedir eczaneden mi aldın bide fiyatı hakkaında bilgi verebilirmisin rica etsem canım?
ayl@ inş denk geliriz çok sevinirim vallaa.s
evet 5 gün yattım devlet hastanesinde manisa da ama sağolsun doktorum hemrişeler özel den daha ilgili davrandılar çok memnun kaldım benim ameliyatım ücretsiz oldu ssk karşıladı ilk başta devlet hastanesi diye çok korkmuştum ama özelden bile daha temiz ve daha ilgili zaten 4 ay önce yapılmış bina özellikle de doktorum hafta sonu bile geldi kadın evinden haklarını ödeyemem hiç birinin
bide bi sorum olucak bu silikon bantlardan bana hiç bahsetmediler ne zaman kullanılıyo ne işe yarıyo ameliyatın 6. günün deyim
gulsel gecmis olsun. 5 gun cok kalmissin hastanede. Ben 1 gunde cikmistim.
Slikon bantlar yara izlerinin siliklesmesi icin kullaniliyormus. 20 gun sonra filan kullanmaya basladim. 2 parmak kalinliginda T seklinde 2 tane ve meme uclari icin 2 tane. Kendi yapisiyor.Cikarinca sabunlu suyla yikiyorsun kurutup geri takiyorsun.
teşekkür ederim verdiğin bilgi için sana diren takılmadı mı onlar çıkmadan hasta:1shok:yı çıkarmak uygun olmaz demişti doktorum gerçi 3. gün çıkardı direnleri ama 2 gün daha bekletti akıntı intihap olucakmı diye dedim ya devlet hastanesinde bu kadar ilgi alaka şok oldum kızlar :1shok:
Diren takildi, aksam 7 gibi ameliyattan ciktim sabah 10 da direnleri cikardilar. Pek akinti olmadi zaten. Sanslisin Gulsel, doktorumdan memnundum cok seker biri ama ilgi alaka cok cok azdi. Muayenesi 10-15 dk filan suruyor. En uzun gorusmemiz ameliyatta oldu :) Dunya kadarda para odedim.
ben de küçültme ameliyatı olucam hastane için ne gibi hazırlıklar yapmam gerek neler götürmem gerek yardımcı olursanız sevinirim
BU amelıyatın malıyetı nedır acaba bılen varmı
canım merak etme meme ucu da küçülüyo tv de görüyon ya mankenleri küçük ve dik aynı onlar gibi oluyo yara izinin nekadar geçtiğini bilemem yeni oldum ameliyatımı ama şunu söyleyebilirim herşeye değer onları taşımaktansa izleri seve seve taşırım zemuszemusmerhabalar
öncelikle ameliyat olup kurtulan tüm arkadaşlar gözünüz aydın
benim gibi ya sırasını yada zamanını bekleyenlerede inşallah en kısa zamanda en güzel memişler inşallah
ben şuan 2. bebeğimi emziriyorum
karar verdik olucam inşallah
ama bişi sorucam şimdi bu izler evet 1 sende geçiyo ama nekadra mesela ne şekle ve ne rengi alıyoki
acaba 1 seneyi geçmiş bayanlarda yazabilirlermi
kilo alımında veya veriminde bu dikiş yerlerinde bozulma oluyomu
bide en önemlisi malesef göğsüm çok büyük olunca meme ucumda haliyle iri bir fındık kadar
göğsüm normal boyuta düşünce o orda tuhaf durmazmı
oda küçülebiliyomiki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?