- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.081
alkan canım ben senin yazını yeni gördüm yaaa sana bir sütyen tavsiye edebilirim hem çok güzel toparlıyo acını da hafifletiyo komun serana serisi bedenine uygun olanı alırsın 35 tl ye aldım ben en kısa zaman da iyileşirsin inşlh geçmiş olsun tekrar
teşekkürler canım ilk önce koma bakarım.sporcu sütyeninden sıkıldım.doktorum normal sütyene geç dedi ama hala sporcu sütyenini kullanıyorum mecburiyetten.ağrım sızım kalmadı akıntım yok.pansuman ilaç içmek yok.2 ay olmuştu 2 ocakta.şöyle bi düşünüyorumda zaman zaman ağrılarım sızılarım oldu ama dayanılmayacak gibide değildi.meme ucunda hala hissim gelmedi.2 ay aradan sonra sigarayada tekrar başladım.umarım kötü bişey çıkmaz sonradan,dikişlerim kapandı.ameliyat olmayı düşünen bayanlar o kadar korkulacak bişey yok.herkeslere geçmiş olsun.
Baharcım merhaba,
Doktoruna mail at. Ameliyat gününü, tek göğüs-asimetrisi gibi bilgileri, açık adını ver. Bir de şimdiki görüntüleri fotoğraflayıp ekle. Ne önerdiğini filan sor. Boşuna için içini yemesin. Kitle gibi sertlikler ne oldu, değişiklik var mı? Benimkiler hiç azalmadı. Bu ay ultrason yaptırıcam, sonra doktorla görüşücem. Ben de hiç aramadım o günden beri.
benim sağ göğüsümde akıntı hala var ama doktorum da söylemişti 2 aya kadar olucak diye bekliyorum hala çok rahatsız etmiyo sürekli gazlı bez koyuyorum iççamaşıra geçmesin diye
Selam Gülsel,
Ben de Manisa da yaşıyorum. Bu formda senden cesaret alarak Macide hanımdan nisan ayı için ameliyat günü aldım. 90 beden kullanıyorum ve 75 bedene inmek istiyorum. bu ameliyatı olucam diye 7 ay önce sigarayı bıraktım malum dikişlerin iyileşme sürecini olumsuz etkiliyomuş. Doktor ve iyileşme süreci hakkında bilgi almak istiyordum senden.
1 yıldır bu ameliyatı olmak istiyorum. 7 aydır doktor araştırıyordum. sonra bu siteyi keşfettim ve senin yazılarını okuyunca karar verdim. Cevapladığın için çook teşekkürler. umarım herşey ii olur. sana da çoook geçmiş olsun. ameliyattan sonra da bi sürü sorum olur kesin. kendine ii bak.
gülsel 90D büyük değilmi diye sormuşsun. evet bence de büyük.ama vücuduna orantılamam gerek dedi. çok zayıf bir yapım yok. zayıfalrım falan dedimsede fayda etmedi:) ama buna bile razıyım. koltuk altımda ve sütyenimin üst kısmından taşan ikinci üçüncü memelerim yok oldu. birleşmiyorlar artık.arasına altına üstüne rolon sürmem gerekmiyor. daha ne isteyim. buna da çok şükür.
üç gün önce yani üçüncü hafta dikişlerim alındı.dikişlerim alınırken çok sızı yaptı. benim de sol göğüsümde az bir akıntı oluştu. doktor normal dedi. daha bütün olarak banyo yapmadım. yarın yapıcam. koltuk altımdan mememe doğru ara ara sızı oluyor. seninde oluyormuydu?