- 12 Aralık 2008
- 49
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #2.061
ben yaklaşık 2 hafta geçirmiştim o şekilde sadece kanama vardı ama mutlaka doktora git dikiş atsın canım.doktorum demişti niye bukadar bekledin diye dedim geçer belki ama dikiş açılmış dedi dikiş attı pansumanıma devam ediyordum sigaradan oluyo geç iyileşiyo dikiş açılıyo.fazla yorma zorlama kendini geçmişler olsun canım
gülsel teşekkür ederim krem önerisi için.
şimdi de banyo için bir sorum var. bugün ameliyatın 11. günü ne zaman banyo yapıcamı sormadım doktora. dikişlerimi 15inci günü alınmış olucak. daha dört gün var. o zamana kadar yıkanmıyacakmıyım?
bir de hastaneden çıktıktan sonra görüntüleri iyiydi. gittikçe büyüdüler. doktor şiş dedi ama artık sütyene de sığmıyorlar. adet dönemim yaklaşıyor ondan mı acaba. inicekler mi acaba?
şimdilik başka sorunum yok.akar kokar birşey yok. cevaplarsan sevinirim. ben 23 aralıkta oldum sen daha kıdemlisin diye sana soruyorum:) doktorun verdiği sütyene sığmıyorlar şimdilik depiştirsem olur mu sence? üç hafta tak dedi sen taktın mı o kdr.
şimdiden sağol
canım göğüsünün neden şiştiğini bilemicem ama banyo hakkında şunu söyleyebilirim bana dikişler alınana kadar yasaktı banyo hatta ondan sonra 2 gün daha yapmadım sütyene gelince sabah akşam hiç çıkarmadan 3 hafta takıyosun bildiğim kadarıyla bunun sebebi ödemin alınması
canım nihayet kurtulmuşsun bende gittim bügün doktora dikişim açılmamış ben kan gelince öle zannettim meğer normalmiş kan gelmesi hiç bişey yapmadı 2 ay kadar akıntın olur korkma dedi sigaradan oluyo bence yoksa bizimde herkes gibi geçerdibugün 2 ay oldu sıkıntılı dönemlerim olmuştu baya.bir gün iyi bir gün kötüydüm artık bitti sanırım.Doktorum dikişlerimi aldı.normal sütyene geçeceğim sağ tarafım azcık büyük.sporcu sütyeni ayyıldızın 85 bedenini takıyorum.normal sütyeni kaç beden almam gerek hiç bir bilgim yok
arkadaslar bir cogunuz biliyorsunuz bende meme asimetrisi vardi ve buyuk olan gogsumu kucultturdum ilk baslarda sisti diyordum ama ben ameliyat olali 6,5 ay oldu doktor sadece sarkikligi duzeltmis ameliyatli gogsum hala digerinden buyuk kafayi yicem esimin yaninda giyinemiyorum gordugunde soruyor bu hala buyuk diyor seklini daha almadi duzelir diyorum her seferinde ama iyice sorun ettim kendime cunku ben bunun icin ameliyat oldum tamam birer bir olmasini beklemiyordum ama yine buyuk ya(
selam kızlar ben bu ameliyatı yaklaşık 10 sene önce olmuştum.o zamanki şartlara göre gayet iyiydi.
90 dd gibi birşey takıyordum o bile olmamaya başlamıştı.üstelik meme altı pişikleri,omuz ve bel ağrıları,
kıyafet bulamama zorluğunu düşünürsek çok yerinde bir karardı.gerçi ufak bir defarmasyon oldu bu 10
yıl içinde ama kala küçük kilo almama rağmen çok fazla büyümedi..
gelelim benim sorunuma.; o zamanlar mı öyleydi bilmiyorum ama,benim göğüs uçlarım kesilip yeri
değişmişti.ve zamanla göğüs uçlarım tamamen kayboldu şimdi orada sadece haif bir renk değişikliği
kaldı.yani şu anki görüntüde göğsümün ucu yok .sanırım silikon göğüs uçları varmış ve bunları
göğüs ucu bölgesine dikebiliyolarmış.yaza doğru paramı denkleştirebilirsem.ufak bir revizyon yaptırmak
ve göğüs ucu diktirtmek istiyorum.yeni ameliyat olan arkadaşların bu konuda bir bilgisi var mı?
ve bana tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı doktorlarınız var mı?ilk yaptırdığım doktora yaptırmak
istemiyorum.türk değildi kendisi iranlıydı.bu kez türk doktorlarına ameliyat olmak istiyorum...
göğüs ucu bölgesine dikebiliyorlarmış.
merhaba,Bahar82.daha öncede paylaşmıştık aynı mevzuyu.Benim de 6 ay oldu.iyice şekillerini aldılar.birebir aynı değil benimkide.normalde de az bir farkla büyük olan göğüsüm bana çokkkk az da olsa büyük geliyor.ama belki ben şartladım kendimi....çünkü sütyende ne farklı bir duruş ,ne de eskisi gibi diğerine oranla iç çamaşırından taşma var.senin durumun farklı tabiki.temel amaç eşitleme olunca ,anlıyorum seni.umarım seni daha az rahatsız edecek şekli alır.
Canım sıkma canını, belki küçük bir düzeltme ile toparlanır veya doktoruna sordun mu böyle bişey var diye?
yok canim doktoruma sormadim ben yurt disindayim yazin istanbula tatile geldigimde olmustum ameliyati adami arayip telefonda bu niye boyle desem belki beni hatirlamicak bile ama ben iyice kafaya takmaya basladim
gülsel benim dikişler hala alınmadı.dr.um 3.hafta alıcakmış.sen hala sporcu sütyenimi takıyosun.ağrın varmı?90 d takıyorum.regl dönemim geldi.patlıycak gibi ağrı oluyo bir kaçgündür.yoksa ağrım yoktu.sen iyimisin.beni bilgilendirirsen sevinirim.hoşçakalın...
ben ikiside aynı olsun diye ameliyat oldum sağ ve sol tarafı küçültürdüm.yine eskiden büyük taraf yine büyük çok fazla olmasada fark var arasında.şekil alması 6 ayla 1 yılı alıyomuşya düzelirmiki sonradan.normal sütyene geçtim ama bu seferde bulamadım iç çamaşır.sırtım geniş olduğu için
hangi markanın sütyenini önerirsiniz kızlar