- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
kaldi 3gun... hersey hat safada insallah hayirlisiyla atlatirim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O 3 gun geçmez simdi sna bi türlü canm :) Insallah sende atlatrsin sorunsz bi sekilde..kaldi 3gun... hersey hat safada insallah hayirlisiyla atlatirim...
kesinlikle gercekden öylee hayirlisiyla insallah atlatirim cnm bnm..
son 3 güne girmişsin canım...Allahın izni ile kolay bi şekilde atlatıcaksın inşallah
Canım az kaldı :)
Ne güzel olup kurtulacaksın. Kafanda soru işaretleri hepsi bitecek. Sonrasında biraz daha sabredeceksin ve mutlu son :)
coook tsk ederim guzel temennilerin için insallah gonlumce olur rabbim hepimize yardim edsin hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin sagol...
Canım sen ne kadara anlaştın ben de Kayseri ya da ankara diye aklımdan geçiriyorum ama biliyorsun kararsızm . . . Ameliyatdan sonra görüşelim olmazsa doktorunla irtibata geçmek isterim hem aklıma takılan sorular var onu sormak istiyorum :26:
canim sen hangi memleketdesin ?
bende görüşmeye gidiccem bu hafta ahmet tuna erenle . ne kadara yapacak seninkini
bende görüşmeye gidiccem bu hafta ahmet tuna erenle . ne kadara yapacak seninkini
Canım sen ne kadara anlaştın ben de Kayseri ya da ankara diye aklımdan geçiriyorum ama biliyorsun kararsızm . . . Ameliyatdan sonra görüşelim olmazsa doktorunla irtibata geçmek isterim hem aklıma takılan sorular var onu sormak istiyorum :26:
canım sanada banada az kaldı gelsin memişlerrrrrr oleyyyy :)
Bn yazin gitmstm saffet beyle gorusmeye burun estetigi icin. Ama ameliyat olmadm kararsizim su an. Hala dr arastiriyorum. 4.500 fazla geldi
3 bin falan olsa olurdum simdi ameliyati. Sen hangi hastanede ameliyat olacaksin canm :-/
kızlar bitti gunlerr 10gun once ameliyat gunumu almisdim hayatimda en zor gecen gunlerden birisi de bu surec oldu 10gun gecti bitdi yarin sabah ameliyatda olucagim 11de insallah RABBİM yuzume bakar ve hayirlisiyla atlatirim insallah...