- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
bir tane yeterli oluyor mu peki? almalımıyım ikinciyi? yoksa şu bahsedilen ayyıldızın sütyeninden mi alsam bi tane de.
bir tane yeterli oluyor mu peki? almalımıyım ikinciyi? yoksa şu bahsedilen ayyıldızın sütyeninden mi alsam bi tane de.
ben ameliyat sonrasinda ayyildiz kullanmistim onden acmali olunca rahat giyiliyor yedek olarakda nbb almistim oda yumusacik fafat acmasi yok komple sariyor ve beni rahatlatiyor...yedekde bir tane daha olmali kirlendigi zaman yikanmasi kurumasi vs.sutyensiz durmak tehlikeli :)
Patikk doktor medikal bir sütyen veriyor mu ameliyattan sonra yoksa ameliyat öncesinde bizim sütyeni alıp mı gitmemiz lazım.
bir gun daha gitti...
kaldı 8gün..... buyuk gune...
bugun lazım olucak bı kac bısıyı aldım sporcu sutyenınıde aldım 2tane hayırlısı ınsallah hayırlısıyla atlatırım...
canım benım sımdı sana ölcüleri nasıl verıcegımı ınankı bılemedım doktorum muayene ettıgınde mezure ile ölçdü rakamları soyledı ama benım aklımda kalmadı ölçüler bana dedıgı gögsümün yanları çook genısmıs bununda benım ıcın avantaj oldugunu soyledı istedigim gibi olucagını belırttı bana daha öncekı hastalarının resımlerını gosterdı bende nasıl bır gogus ıstedıgımı anlattım bana eger ıstersem 400cc nın uzerını bıle takabılıcegını soyledı ama ben 400den fazla dusunmuorum amelıyat gunu tabı doktor fıkrımımı degıstıttırmezse yuksek ıhtımal 400cc sılıkon mentor yuvarlak takılıcak bu hafta ıcı sılıkon sıparısınıde verıcez insallah ailem bildigin gibi haberleri yok sonradan haberlerı olucak cunku bu saklanabılıcek bırsey degıl benım goguslerım avcumun ıcını bıle doldurmuyor dusun yanı artık doktorumda bu amelıyata ıhtıyacımın oldugunu soyledı insallah atlatıcamdarısı senın basına ınsallah
oo az kalmş canımm senin de :)
aynen öyleee gercekdennn şimdi iyiyimmm her duygu vardaa hanı daha gunum var yaaa ondan azıcık ıyıyım amelıyat gunu gercekden çoook zorlanıcam bılıorum ama yapıcak bısıy yok cıcısler ıcın hersey
Evet canımm :) bugün benim 39.günüm oldu çok istediğim kıvamdalar ya süper oldular sutyende de eskiden ortası ayrıktı şimdi artık yaklaşıyo birbirine :) git gide kıvrımları belli oluyır
bir gun daha gitti...
kaldı 8gün..... buyuk gune...
bugun lazım olucak bı kac bısıyı aldım sporcu sutyenınıde aldım 2tane hayırlısı ınsallah hayırlısıyla atlatırım...
çoook sevındım cnm benım senın adına hayırlısı ınsallah bende mutlu olurum cnm bnm...
off yaaa ben dun bakındım bakındım ama alamadım malesef bugun dısarıya cıkıp magazalara bakıcam ınsallah bulurum.. nbb ürününü bende kullanıorum nbb nın urunlerı guzel rahat oluyor.. ayyıldızla nbb urunlerını arıycam bakalım bulurum umarım..
canım hangi markalardan aldın ve kaç tl ye aldın dr sordun mu almadan belki onun bi önerisi olabilir..
seni arıyorum kaç gündür nerdesin sen
Internet sitesinden sipariş verebilirsin. 2-3 günde geliyor.
tsk ederım canım benım sagol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?