• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

ınsallah hayırlısıyla gıdıp gelırsın canım zor olucak uzun yol ama guvendıgın bır doktora amelıyat olman daha ıyı olur tabıkı ınsallah rabbım nasıp eder hamılelıgı :)))
buyukluk konusunda benımde gel gıtlerım oluyor suandada öyle ama bende doktora benım vucudumun kaldırabılıcegı enbuyuk ccyı ıstedıgımı soyledım 400cc ıstıorum ama bende nasıl durur bılmıorum bunuda soyledım yanı hem dogal olmalı hemde abartı bır buyukluk olmamalı tabıkıde...
300cc de iyiii bugun bır hastasınınkını gordum :))) iyiydiii guzel duruordu oyle kucuk fılanda degıldı yanı :)))
doktoruna guvenının sonsuz olmasıda guzel ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur hayırlısıyla cnm bnm :)))
umarım en ıyı sekılde atlatırız :))
ben kendımı yenı yenı topladıgımda sen amelıyat olucaksın :))) hakkımızda hayırlısı olsun cnm bnm :16:

amin canım =) dr bana 250 bile dese küçük gelmicek bana canım çnkü vücuduma büyük gelen protezi zaten vücudum kabul etmicek boşuna bidaha yormak istemiyorum bünyemi.hem eşim çok büyük göğüsleri sevmiyo o bunlarıda seviyo ama ben rahat edemiyorumki eminim onları daha çok sever :))doğal olsun sağlıklı olsunda çok çok büyük istemiyorum.eveeeet hadi seni takip ediyorum hehehe =)evet en mantıklısı vücudun kaldırabildiği büyüklük.vücut yapından çok birde göğüs yapın önemli tabi dr ne derse artık zaten birkaç büyüklükle giriyolarya dener o hangisi doğal duruyosa max o büyüklüğü kullanır =)amin amin aminn canım az kaldı

amin canım =) dr bana 250 bile dese küçük gelmicek bana canım çnkü vücuduma büyük gelen protezi zaten vücudum kabul etmicek boşuna bidaha yormak istemiyorum bünyemi.hem eşim çok büyük göğüsleri sevmiyo o bunlarıda seviyo ama ben rahat edemiyorumki eminim onları daha çok sever :))doğal olsun sağlıklı olsunda çok çok büyük istemiyorum.eveeeet hadi seni takip ediyorum hehehe =)evet en mantıklısı vücudun kaldırabildiği büyüklük.vücut yapından çok birde göğüs yapın önemli tabi dr ne derse artık zaten birkaç büyüklükle giriyolarya dener o hangisi doğal duruyosa max o büyüklüğü kullanır =)amin amin aminn canım az kaldı

zaten doktorda öyle dedı canım 300cc 400cc ye kadar olan tum sılıkonları takıcak hangısı vucudumda ıyı durursa dogal durursa ve tasma yapmazsa o olucak dedı bende benım vucudumun kaldırabılıcegı en buyuk ccyi istiorum dedım sadece 400cc ıcın bunuda denıycem ama yanlarda tasma mevzut olursa takamam dedı bende tamam dedım hayırlısı...

Kesinlikle kendimi harika hissediyorum.Sonuç tam istediğim gibi oldu.Tabii protezim biraz büyük olunca ilk zamanlar şekilsizdi.Taş gibi serttiler.Masajla yumuşatabiliyordum.Hele sabahları üzerimde sanki bir taş var hissi ile uyanıyordum.Ama bu sıkıntılar en fazla 1 ayda uçup gidiyor.Zaten Cenk Bey olacakları bir bir söylüyor.Zamanlada gerçekten dediği gibi oluyor herşey.Resimlerimi görmüşsündür zaten sonuçları ordanda belli oluyor.Zaten sizin gibi arkadaşlara yardımcı olsun diye kaldırmıyoruz resimleri.Aklın takılan olduğunda hiç çekinmeden sor canım.En son kaç cc ye karar verdiniz?Hangi yöntemle olucak inşallah ameliyatın?

Kesinlikle kendimi harika hissediyorum.Sonuç tam istediğim gibi oldu.Tabii protezim biraz büyük olunca ilk zamanlar şekilsizdi.Taş gibi serttiler.Masajla yumuşatabiliyordum.Hele sabahları üzerimde sanki bir taş var hissi ile uyanıyordum.Ama bu sıkıntılar en fazla 1 ayda uçup gidiyor.Zaten Cenk Bey olacakları bir bir söylüyor.Zamanlada gerçekten dediği gibi oluyor herşey.Resimlerimi görmüşsündür zaten sonuçları ordanda belli oluyor.Zaten sizin gibi arkadaşlara yardımcı olsun diye kaldırmıyoruz resimleri.Aklın takılan olduğunda hiç çekinmeden sor canım.En son kaç cc ye karar verdiniz?Hangi yöntemle olucak inşallah ameliyatın?

ben bu sayfayı tesadufen bulmusdum kendımce ınternet uzerınden gogus estetıgını arasdırıordum tesaduf burayı buldum ve 5aydır bu sa sayfayı gece gunduz nasıl bır emekle nasıl bır cabayla takıp eddım bılemıorum :))) buranın bana çooook faydası oldu gercekden oyuzden herkeze tsk ederım onların sureclerını okudukca yasadıklarını bıldıkce cesaret arttı bende basarabılırım dedım kendıme ınanmaya basladım :))) karar vermemde arkadaslarımın sureclerının çoook faydası oldu tsk ederım oyuzden yardıma ıhtıyacım oldugunda yardım ıstıyecegım bunu soylemen bıle benı çoook mutlu ettı :))) çoook tsk ederım :)))
cıcılerın de ayrıca çooook guzel :))) maşşallah :))

ben bu sayfayı tesadufen bulmusdum kendımce ınternet uzerınden gogus estetıgını arasdırıordum tesaduf burayı buldum ve 5aydır bu sa sayfayı gece gunduz nasıl bır emekle nasıl bır cabayla takıp eddım bılemıorum :))) buranın bana çooook faydası oldu gercekden oyuzden herkeze tsk ederım onların sureclerını okudukca yasadıklarını bıldıkce cesaret arttı bende basarabılırım dedım kendıme ınanmaya basladım :))) karar vermemde arkadaslarımın sureclerının çoook faydası oldu tsk ederım oyuzden yardıma ıhtıyacım oldugunda yardım ıstıyecegım bunu soylemen bıle benı çoook mutlu ettı :))) çoook tsk ederım :)))
cıcılerın de ayrıca çooook guzel :))) maşşallah :))

Ne demek arkadaşım burda biz ayrı bir aileyiz.Herkes seve seve yardım ediyor.Bu şekilde en doğru olanı buluyoruz kendimiz için.Ayrıca çok daha güzelleride senin olucak.Yaşayacağın o mutluluğu hayal et ve bugünlerin tadını çıkar.Herşey çok güzel olucak.

canım oncekı gorusmemızdede bugunkı gorusmemızde buyuk olmasını ıstedıgımı belırttım doktorumda 300 ccden 400 ye kadar olan sılıkonların sıparısını verdı amelıyat esnasında hepsını kullanıcagını vucudumda hangısı dogal ve uyumlu olursa onu takıcagını soyledı ama yuksek ıhtımal 350cc yada 375cc takıcak öyle hıssettım 300cc sızı kesmez dedı bana :))))
bende evet dedım gozume kucuk gorundu dedım 400cc ıcınde gogsunuzde tasma yaparsa cıkartırım dedı bırde bana 2.3. sefer meme basınız nerdeyse sılıkon orda durur dedı ben pek anlamadım tamam dedım uyguluyacagı yontem meme altı
meme altından kesı olucak ...

Ne demek arkadaşım burda biz ayrı bir aileyiz.Herkes seve seve yardım ediyor.Bu şekilde en doğru olanı buluyoruz kendimiz için.Ayrıca çok daha güzelleride senin olucak.Yaşayacağın o mutluluğu hayal et ve bugünlerin tadını çıkar.Herşey çok güzel olucak.

çoooooooooook tsk ederım yaaaa gercekden çoook mutlu oldum ınsallah öyle olucak bende öyle dusunup öyle motive oluyorum destegın ıcın saol cnm bnm..

canım telefonda görüştük haftaya görüşmeye gideceğim sonrada ameliyat ben 165 boy 47 48 kilo çok zayıfım resimlerdede görmüşsündür bu yüzden 250cc istiyorum en fazla detaylar haftaya gideim yazcam herseyin hayırlısı artık..

canım telefonda görüştük haftaya görüşmeye gideceğim sonrada ameliyat ben 165 boy 47 48 kilo çok zayıfım resimlerdede görmüşsündür bu yüzden 250cc istiyorum en fazla detaylar haftaya gideim yazcam herseyin hayırlısı artık..

hemen hemen aynıymıs vucud olculerımız bende 165 boy 51 kılo ınsallah canım hepimiz için hayırlısı olur.. :16:

sporcu sutyenı almam gerekıor doktorumda beden olarak ( LARC ) dedı ama 80beden85 beden dıe goruorum larcın bedenını bılen varsa lutfen yardımcı olsun..

yardımınıza ıhtıyacım var arkadaslar
sporcu sutyenı almam gerekıyor doktorda ( LARC BEDEN) dedi bana
şimdi sorun larc bedenin kac oldugu ?? sporcu sutyenınde ??

yardımınıza ıhtıyacım var arkadaslar
sporcu sutyenı almam gerekıyor doktorda ( LARC BEDEN) dedi bana
şimdi sorun larc bedenin kac oldugu ?? sporcu sutyenınde ??

Canim ben sporcu sutyeni ayyildiz kullaniyorum gogus alti olcune gore al 75-80vs.

Back