• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

bgm tatlım...günler azalıyor... yıllardır beklediğin hayallarine kavuşmaya yaklaşıyorsun :16:

(canım)benim yaaa :)))
evet aynen öyle gunler azalıyor sen atlattın cook sukur simdi sıra bende insallah hayırlısıyla atlatıcam hayalıme kavusucam en buyuk sevıncım heyecanım da bu zaten ınsallah gonlumce olur uykularım kacdı yaa dun gece cooook zor uyudum uyudugumda ruya goruyorum amelıyatdan cıkmısım cıcıler bomba gıbı :))) insallah hayırlısıyla bende mutlu olurum sen nasılsın nasıl gıdıor cıcıler nasıl ? forumu takıp edemıorum bu aralar malesef :(((

Evet canımm :) bugün benim 39.günüm oldu çok istediğim kıvamdalar ya süper oldular sutyende de eskiden ortası ayrıktı şimdi artık yaklaşıyo birbirine :) git gide kıvrımları belli oluyır

çooooooook sevındım gercekden :))) ınsallah benımde ıstedıgım gıbı gıder hersey bende senınle aynı mutlulugu yasarım umarım..

gonlune gore olur ins cnm hersey cok az kaldi heycan hat safhada dır simdi sende :))

aynenn öyleee heyecan korku endişeee kaygııı her duyguuu varrr :((( hala uyuyamadımmm gunler yaklasdıkcaa hepsiniiiii daha fazla yasıyorum hayırlısıyla canım amwlıyatımı atlatıyım RABBIMDEN BASKA BIRSEY ISTEMIORUM ınsallahhh gönlumce olur ...

İnşallah ağrısız sancısız bir dönem geçirirsin canım. Benim de çok az kaldı. Rabbim utandırmasın inşallah korkuyorum baya.

coook tsk ederim sagol cnm benim guzel dıleklerın ıcın..
insallah rabbim hiçbirimizi utandirmaz bende korkuyorum :(( malesef rabbım senınde amelıyatını ınsallah guzel gecırmeyı nasip eder gönlunu ferah tut hayırlısı olsun hepimiz için..

Ameliytan sonra sudyen nasil olmali marka vereblrmsnz medikaler cok pahali

bu konuda benım pek bilgim yok :)) ben de aldım ama henuz doktoruma gostermedım bı kac gun sonra gosterıcem yok olmaz bunlar derse yenısını almam gerekıcek belkıde.. arzum77 sana cook dogru yardımcı olur hiç süpen olmasın cnm istersen bi meil at yardımcı olmayı ısterdım ama bilmiorum...

bu konuda benım pek bilgim yok :)) ben de aldım ama henuz doktoruma gostermedım bı kac gun sonra gosterıcem yok olmaz bunlar derse yenısını almam gerekıcek belkıde.. arzum77 sana cook dogru yardımcı olur hiç süpen olmasın cnm istersen bi meil at yardımcı olmayı ısterdım ama bilmiorum...

Begmcum sen kime yaptircaksinnn ameliyati.bu arada cook tesekkur ederimm:)umarm herkess mutlu olur sonuctan

Begmcum sen kime yaptircaksinnn ameliyati.bu arada cook tesekkur ederimm:)umarm herkess mutlu olur sonuctan

ahmet tuna eren doktorum.. rica ederim yardımımın dokunmasını ısterdım ama yardımcı olamadım k.s. bkma. insallah cnm benım herkezın ıstedıgı o ınsallah memnun kalırım sagol cnm guzel temennılerın ıcın ...

insallah rabbim hiçbirimizi utandirmaz bende korkuyorum :(( malesef rabbım senınde amelıyatını ınsallah guzel gecırmeyı nasip eder gönlunu ferah tut hayırlısı olsun hepimiz için..

Amin canım benim... sonrasında ağrılar içib kuzenimden söz aldım ağrı kesici için bol bol iğne vuracak. Hatta ben ilk 3 gün damar yolunu çıkarmayı düşünmüyorum direk ordan agrı kesici verir die :) tabi bunu tek ben düşündüm kuzenim ne der bilmiyorum :) bazen yok yaptırmıycam bebekten sonra büyür diyorum sonra hayal ediyorum sütyensiz badilerin içinde yazın rahat rahat yok yaptırcam diyorum :):):)

Amin canım benim... sonrasında ağrılar içib kuzenimden söz aldım ağrı kesici için bol bol iğne vuracak. Hatta ben ilk 3 gün damar yolunu çıkarmayı düşünmüyorum direk ordan agrı kesici verir die :) tabi bunu tek ben düşündüm kuzenim ne der bilmiyorum :) bazen yok yaptırmıycam bebekten sonra büyür diyorum sonra hayal ediyorum sütyensiz badilerin içinde yazın rahat rahat yok yaptırcam diyorum :):):)

ilahiiiiiiiiiiii :)))) güldürdün beniiiiiiiii :))))
hislerime tercüman oldun gercekden :)))
hayirlisi insallah rabbim yuzumuze bakar ınsallah mutlu oluruz hayallerımıze kavusuruz hayırlısıyla :)) bende senın dusundugunu dusundum bakalım olur derlerse bende öyle yapcam :)) mantık aynı yanii ikimizde :)) yazada insallah bomba gibi girmis olcaz :))

hayirlisi insallah rabbim yuzumuze bakar ınsallah mutlu oluruz hayallerımıze kavusuruz hayırlısıyla :)) bende senın dusundugunu dusundum bakalım olur derlerse bende öyle yapcam :)) mantık aynı yanii ikimizde :)) yazada insallah bomba gibi girmis olcaz :))

Inşallah :):):):) ameliyat olduktan sonra bomba gibi olacağız eminim buna :):)) ben sütyen almadım çünkü doktorum biz takıyoruz dedi.

Inşallah :):):):) ameliyat olduktan sonra bomba gibi olacağız eminim buna :):)) ben sütyen almadım çünkü doktorum biz takıyoruz dedi.

:)))))))))))
evet ameliyatdan cıkıpd gözümü acdigimda bomba gibi olucam kesin :))) sert gergin siss :)))
zamanla coook guzel olucaklarını bıldıgım ıcn herseeye deger yeterkii hayirlisiyla atlatalim gönlümüzce olsun daha ne isterim rabbimden :)))

Merhaba:)) konusurken begmm sana yonlendirdi.ben gogus estetigi olmak istyorum.sen hangi doktora oldun amelyat icin sudyen nerden aldin bilgilendirisen cok ssevnrmmm

:)))))))))))
evet ameliyatdan cıkıpd gözümü acdigimda bomba gibi olucam kesin :))) sert gergin siss :)))
zamanla coook guzel olucaklarını bıldıgım ıcn herseeye deger yeterkii hayirlisiyla atlatalim gönlümüzce olsun daha ne isterim rabbimden :)))

Başka birsey istenmez tabiki daha ne isteyelimmmm. :)

Back