Gögüs Estetigi Ameliyatı

bugun 3de doktor randevum var ...
amelıyat hakkında ve uygulanıcak yontem hakkında konusaz amelıyat gunum 28 ocak..

çook zor bır surecde hala da öyle hayırlısıyla ınsallah olup atlatırım 1bucuk saat sonra doktorla gorusucem umarım ıyı gecer gorusmemiz hersey gonlumce olur insallah :18: :18:

cok sevindim cnm hadi hayirli olsun ekime kdr beklemek zorunda kalmicaksin :)

evet canım coook sukur sımdı hazırlanıp doktorla gorusmeye gıdıcem insallah guzel haberlerle donerım duanı eksık etme olurmu noglursun coooook korkuorum ben yaa (( ama yapıcak bısıy yok

evet canım coook sukur sımdı hazırlanıp doktorla gorusmeye gıdıcem insallah guzel haberlerle donerım duanı eksık etme olurmu noglursun coooook korkuorum ben yaa (( ama yapıcak bısıy yok

bende çok korkuyorumyaa ama ne kadar nedensiz bir korku sonucu düşünelim mutlu olcaz.inşallah hiçbirimizde bir aksilik çıkmadan atlatırız canım.gününde belli artık.senin iyileşme sürecinde ben yeni ameliyat oluyo olcam inş.bugün olmazsa yarın yine düşüneceğiz bunu.o yüzden büyük cesaretle gir ameliyata hem bizim büyüttüğümüz kadar büyük bir ameliyat değil.benim korkum alerjik bünyem var hemde sigara kullanıyorum.sen korkma Allahın izniyle rahat rahat geçirirsin bu dönemi.iyi haberlerini bekliyorum

rabbim hayirliysa senin icin nasip etsin hic korkma korkulcak bsy yok dualarim seninle

hastaneye yuruyerek gıttım yolda karmakarısık duygular ıcındeydım duygumun anlamı korku huzun endıse kaygı heyecan böyle yorumluyabılıorum doktorla görustum tekrar muayene ettı sılıkon sıparısınde bulundu 300cc den 400cc ye kadar takıcak ama 400cc ıcın gogsun yanlarına tasma mevcut olabılır olursa cıkartırım dedı hastaneye ugradım gırıs ıslemı yapıldı kan alındı tahlıllerın sonucunu ogun ogrenıcem anesteziyle gorustum 28 ocak salı gunu 10da hastanede olucam 11de amelıyat olucam amelıyatdan sonra nete gırebılırmıyım ınan hıccc bılmıorummm kendımı ıyı hıssedermıyım nasıl olurum kesdıremıorum ama amelıyatdan 1.2 hafta sonra sanırım gırıp surecı paylasabılırım bılmıorum kendımı nasıl hıssedıcegımı ınsallah hemen toparlanırım çook tsk ederım cnm benım ogun bana dua et ıhtıyacım var...

çok tsk ederım ınan bana arkadaslarımın yazdıkları benı bıraz sakınlestırıor cesaret verıyor guven verıor ben bunu basaracagım dedım bugun ıcımden hepp karmakarısık duygular ıcındeydım çook zor bır surec ozellıkle gel gıtler ınsanı ıster ıstemez ebiiriyor sukur gel gıtlerımden kurtuldum artık hersey yolunda gıdıyor aynen senınde dedıgın çoook buyuk cesaret toplamaya calısıyorum sayılı gunlerım var bugunlerı saymak ogune hazırlanmak ogun o masaya yattıgımda amelıyathaneye gırdıgımde çoook guclu olmam gerekıyor ömrümde ılk defa gorucegım seyler olucak ınsallah rabbım hayırlısıyla atlatmayı nasıp eder aksam ezanı okunuyordu içimden birton sey gecti insallah hersey istedigim gibi gider mutlu olurum doktorum ıcınde bugun hastanede cook guzel seyler duydum sert mızaclı duruyor ama hakkında duydugum seyler benım aslında kendısı ıcın dusundugum seylerde sanırım doktor secımım super ... oda ALLAHDAN
ilk gorundugum doktor baska bır doktora gorunmedım cook arastırdım ama ıcıme sınen sadece o olmusdu bundada var bır hayır dıorum..

yalnız doktora bısıy sormayı unutdum sutyenı sormayı sımdı konusdum sekreterıyle doktor yokmusda sanırım sızın almanız gerekıor ama sız yarın gorusun doktorla dedı anestezıye sordum amelıyatdan sonra bant oluyormus gogusde sımdı bana sız alıcaksınız dedıgınde ben nerden bulabılıcem bu sutyenı onuda bılmıorum ...

evet canım kesinlikle burdaki paylaşım çok farklı birşey insana cesaret veriyo kendini çok güçlü hissettiriyo.ameliyattaki en önemli şey doktor seçimi.bize kendimizi en rahat hissettirecek en güvenilir gelen dr tabiki ameliyat sürecimizi kolaylaştıracak olanda dr.bu yüzden en önemli aşamayı atlattık biz drumuzu seçtik günümüzü aldık kararımızı verdik.ve hep birlikte eleleyiz.artık Allah tan hayırlısı diyelim.Rabbim yardımcımız olsun inş

inşallah hayırlısıyla atlatırız cnm sen yakın zamandamı olucaksın olucaksan bıraz bılgı verırmısın sen kacc dusunuosun yontem ney ve amelıyat gunun bellımı ? amelıyat ucretı ne kadar ?

ben igneden aşırı korkan bırısıyım bugun kan alınıyor benden hıc bakmadım hemsıreye bı sanıye ben basımı dondureyım gormuyeyım dedım :))) tamam dedı daha ıyı olur dedı :)) derın derın nefes alıp verıorum :)) ıslem bıtdııı ılk defa kan alınırken canım yanmadı hemsıre gercekden coook ıyıydııı :)) çok tsk eddım :)) süperdi damar yolun acıldıgında bana gel ben acıyım dedı bende tabıkı dedım...

Canim çoook sevindim ya okudum tej tek ve cok heyecankandim inan az kaldi ve stresden oluyorum napyrm ben ya dyrum arada geliyooooo gidiyoooo dusunceler

Canim çoook sevindim ya okudum tej tek ve cok heyecankandim inan az kaldi ve stresden oluyorum napyrm ben ya dyrum arada geliyooooo gidiyoooo dusunceler

canım benım çook sagol tsk ederım darısı senın basına ınsallah senın ıcınde hersey çook guzel gıdıcek guzel seyler olucak .. :)))
inanıorum benn hak verıorum zaman azaldıkca ınsanın stresı tavan yapıor ama keske kendımızı sakın tutsak sakınlıgımızın bıze cook faydası olucak ama ıste ınsanın ıcı ıcını yıyor gel gıtler bendede çooooooooooook oldu anlatamam cook iyi anlıyorum senı çok görme kendıne normal herkezde olan duygular sonucda amelıyat oluyoruz bu basıt bısıy degıl tabıkı ınsallah hayırlısıyla atlatırız ıstedıgımız guzellıge kavusuruz ınsallahhh

Hayirli olsun canim...hic korkma ameliyattan 6 saat sonra ayaga kalkmana izin veriliyor ve ayaga kalkip bi kac adim atinca kendini biraz daha rahatlamis hissediyorsun ben saat 2 de ameliyattan cikmistim ve aksam elime telefonu alip size yazmaya baslamistim bile ve bugun 5.gunum gerginlik ve odem disinda pek bi rahatsizligim yok ve yarin isimin basina donuyorum ilk gun kotu sonra gunden gune degisiyor...bisey itiraf edeyim ilk gun ilk agri kesici yapilana kadar ben ne yaptim demistim ve o dusunce ile bi 10 gun kendime gelemem diye dusunmustum ama sadece 3 gun yetti..ama evde yalniz kalmamaya bak sonrasida zamanla ...simdi 2 tanecik fuzem var ohh iyiki olmusum

çoooooooooooooook tsk ederımmmmmm canım benım destegın ıcın okurken cook duygulandım ınsallah hayırlısıyla atlatırım sagoll ya gercekden çooook iyi geldiii bana soyledıklerın içime su dökdün ılk gunlerın zor oldugunu bılıorum insallah agrı kesıcılerle atlatıcagımı dusunuorum yarın iş basıı demek hayırlısı olsun insallah kendını cook yormadan gecer gunun çok tsk ederım tatlımmm sana ...

hayırlı olsun şimdiden nerde ameliyat olucaksın vücut ölçülerin nasıl canım boy kilo gögüs altı ölçün falan ?

hayırlı olsun şimdiden nerde ameliyat olucaksın vücut ölçülerin nasıl canım boy kilo gögüs altı ölçün falan ?

canım tsk ederım ınsallah hayırlısıylaatlatırım acıbadem hastanesınde olucam insallah 165 boy 51kilo gogsumu olcdu ama 17 santım dedı olculer ınankı bu seferde aklımda kalmadı ( utandım ölcülerimi sormayada

inşallah hayırlısıyla atlatırız cnm sen yakın zamandamı olucaksın olucaksan bıraz bılgı verırmısın sen kacc dusunuosun yontem ney ve amelıyat gunun bellımı ? amelıyat ucretı ne kadar ?

inş canım ben 31 ocak olarak düşünüyorum yola ne zaman çıkarız ona göre belli olacak dr la konuştuk o dedi müsaitim o hafta.artık bi engel olmazsa 31 ocak 1 şubat diyorum labioplastiyle bir olcak regl öncesi zamana denk geliyo ne kadar erken o kadar iyi.biraz daha ağır geçircem yani.ben ista henüz gitmediğim için dr la yüzyüze görüşmedik o görünce daha iyi karar verir.ama bedenimi zorlayacak büyüklükte istemiyorum.sonuçta yeni evliyim ve Allah nasip ederse bi hamilelik sürecim olacak.o dönemdede beni zorlamayacak cc isticem.max 300 düşünüyorum zaten bedenimde kalmırmaz sanki çok büyük silikonu.hem sporcuyum normalin bile altında yağ yüzdem var.fazlası abartı durur onuda ben istemem bakalım dr ne derse artık altan beye güvenim sonsuz =)o beni mutlu edecek cc yi seçer diye umuyorum ama en az c cup dicem arzumm sağolsun bu konuda yardım etti =)

ınsallah hayırlısıyla gıdıp gelırsın canım zor olucak uzun yol ama guvendıgın bır doktora amelıyat olman daha ıyı olur tabıkı ınsallah rabbım nasıp eder hamılelıgı :)))
buyukluk konusunda benımde gel gıtlerım oluyor suandada öyle ama bende doktora benım vucudumun kaldırabılıcegı enbuyuk ccyı ıstedıgımı soyledım 400cc ıstıorum ama bende nasıl durur bılmıorum bunuda soyledım yanı hem dogal olmalı hemde abartı bır buyukluk olmamalı tabıkıde...
300cc de iyiii bugun bır hastasınınkını gordum :))) iyiydiii guzel duruordu oyle kucuk fılanda degıldı yanı :)))
doktoruna guvenının sonsuz olmasıda guzel ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur hayırlısıyla cnm bnm :)))
umarım en ıyı sekılde atlatırız :))
ben kendımı yenı yenı topladıgımda sen amelıyat olucaksın :))) hakkımızda hayırlısı olsun cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…