- Konu Sahibi EU1
-
kilo almak icin bide biramayasinin kapsüllerini deneyin. ben bi 5 gün kullandim ve o 5 gün icerisinde 1kilo aldim. icinde cok vitamin oldugundan kilo aldiriyor.
slm canım bira mayasını bende kullanmak istiyorum acilen kilo almaya ihtiyacım var umarım bende de etki eder tadı nasıl bide iştahmı açıyo.
senem81 noldu yokmu büyüme of yaa bende okadar ilaca para vermek istemiyorumkü.ç desen onu bıraktım artık inanmıyorum görünürde hiçte büyümedi ama mezroyla 3 cm büyümüş banane ben büyük istiyorum senağlama nasıl yapıcaz yaaaaaaa offfffffff
senem81 bu solgar firmasının ürettiği prostat hastalığı için de kullanılan ilaç mı?
kilo almak icin bide biramayasinin kapsüllerini deneyin. ben bi 5 gün kullandim ve o 5 gün icerisinde 1kilo aldim. icinde cok vitamin oldugundan kilo aldiriyor.
slm canım bira mayasını bende kullanmak istiyorum acilen kilo almaya ihtiyacım var umarım bende de etki eder tadı nasıl bide iştahmı açıyo.
evetistah actigi söyleniyor. bende ama bademciklerim alindigindada istahim acildi. yani tam olarak hangisi fayda ettise sölyliyemem. ama bira mayasi insani sismanlatiyor cünkü besin degeri cok yüksek. ama bisey daha demeliyim. bira mayasi bende sivilce etti. icindeki b vitaminleri sivilce ediyor. ondan birakmak zorunda kaldim. ama herkezde böyle yan etki edermiy bilmiyorum. nede olsa herkesin bünyesi ayri.
canım ben küç ü bıraktım yemiyorum artık. saw palmenttoyada 1 hafta ara vermiştim tekrar basladım. siskinlik var ama büyüme yokumudum kalmadı ama saw'a devam edecem
Ben saw palmento kullanmaya basladım 1 hafta oldu. aslında gögüs büyütücü hap deil ama gögüs büyütme özelliği oldugu yazıyor. deniyorum 1 ay sonra etkisi olursa söylerim
Menacım sonucunu mutlaka yazarmısın bende almayı düşünüyorum,senden iyi haberler bekliyorum.Ayrıca yazdığım selilit formülü için teşekkür etmişsin umarım sende iyi sonuç alırsınvalla bende yeni kullanmaya başladım breast.....diya bir marka..5 gündür kullanıyorum ve bende de sızlama var...inşallah işe yarar,sonuçları paylaşırım sizlerle...
oestroyu ben yeni kullanmaya başladım daha 5 gün oldu daha birşey yok bu kadar kısa zamandada olmaz zaten en az 2 kutu kullanırım diyorum gelişme olursa mutlaka yazarım
hanımlar bişey sorucam.bu haplardan bende kullanmak istiyorum ama karar veremedim.allbres,vm formula,oestro cream ve breast gain plus arasında bi seçim yapamadım.sizde hangisi daha etkilidir?:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?