Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütücü haplar, kullanımı, faydaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

göğüs büyütücü hap ve kremlerden ne kadar memnunsunuz

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

aynı durumdayız canım benim de 75 bile diiller...
estetiğe ben cesaret edemiyorum ya(gerçi henüz yaptıramam da) ne bilim ya kimse bilmese de ben bilicem, o benim vücudumun bi parçası olmıycak... kilo da alamıyorum ki senağlama

sende bendensin güzelim...ne kötü demi...şöyle güzel göğüslü kadın görünce içim gidiyo walla...çok bişey değil kıızz bi bedeni olsun istiyorum sadece..senağlama

sende bendensin güzelim...ne kötü demi...şöyle güzel göğüslü kadın görünce içim gidiyo walla...çok bişey değil kıızz bi bedeni olsun istiyorum sadece..senağlama

beni de ağlatıcan ama yaaaaa senağlama

böle 75 beden sütyeni dolduriim daha bişey istemiyorum ya cidden

Kızlar, breast gein biraz işe yarıyo da... bu sefer de tüy sorunu başlıyo.. yasakkelime
ben kullandım.. çok fena tüylendiriyo ya..... bıraktıktan sonra da eski hallerine dönüyolar maalesef... senağlama
bide şey... libidoyu fena halde çoğaltıyo haberiniz olsun.. onu kullanırken eşim benden kaçar oldu valla :Roflol: sonunda bıraktım da adamcağız rahat etti biraz. :Roflol:

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

ilaç kullanmak istemiyorum ameliyat olmak istemiyorum. kremler desen çooook pahalı ve işe yaramıyolar. ne yapıcam ben senağlama

ben de breast gainde 3.kutudayım.
Aslında bugün sızlamalar oldu sabah ama pek de gözle görülür bi değişim yok henüz..nurbeyza sen kaç kutu kullandın?
bende libidoda tüylenmede falan bi değişme olmadı...

bırak libidonun artmasını göğüslerimdeki bu duruma üzülüp eşimden göğüslerimi resmen kaçırıyorum

farkındaysanız bu göğüs büyütme ve toparlama işi bir çok linkde forum içinde tartışılıyor.ben çok merak ediyorum ,uzun süredir kullananlardan kaç tanesi ,evet işe yarıyor,ilacı bıraktım ve göğüslerim artık biraz olsun istediğim şekli aldı diyebiliyor.
evet.henüz kullanmayanlar ve ümitli bir şekilde kullanmaya devam eden arkadaşlara örnek olalım.ama sadece faydasını görenler cevap versin ...

canım bir de anket ac istersen sayisal olarak da goruruz ne derisn?

:hooray:bende hapın 24. gününde ama boş iş bunlar diyenlerin aksine ümitlerini asla kaybetmemiş bi kızcağızım...etki edicek...inanıyorum ve bi gün bu anketi evet memnun kaldım diye yanıtlıycamm...

Masajı nasıl yapıyorsunuz bana da bildirirseniz çok sevinirim.

Sevgilerimle

Buket

Kızlar,
Göğüs büyütme çabalarınızı okuyorum.
Birkaç laf edeyim:
Dün akşam, bir firmanın lansman toplantısına katıldım. Firma Saw Palmetto da üretiyor.
Seminer bitti, seminere katılan doktorlardan Kadın doğum uzmanı Bursalı olanını gözüme kestirdim. Bİlgili bir adama benziyordu. Yanına gidip:
Saw palmettonun göğüs büyütme amacı ile kadınlar arasında kullanılmakta olduğunu, araştırmalarıma rağmen, bu tür bir literatüre rastlamadığımı, kendisinin bu konudaki görüşlerini sordum.
Adamın ağzı bir karış açık kaldı, böyle bir bilgisi olmadığını, prostat hiperplazisi için kullanılan bu ürünün göğüs büyütme ajanı olarak lanse edilmesinin yanlış olduğunu, kullanılsa, libidoyu azaltması dışında bir zararı olmayabileceğini söyledi. Bu kez benim ağzım açık kaldı.
Durumu ben araştırmıştım, bir de hekim bilgisi almayı doğru buldum. Durum budur... bilgilerinize.

Bu arada,
Bir erkek gözünde göğüsün önemi araştırmalarım sırasında,
eşim, büyük göğüslü kadınlara baktığını, ama onlardan biri ile evli olmak istemeyeceğini söylemişti.
Yaşlanınca sarkar, pörsür, üstelik yağ topağı gibi vıcık vıcık öööööğğğğ
filan demişti.
Şimdi durumu iki yönlü düşünüyorum.
1- Erkekler gerçekten yağ yoğurmaktan hoşlanmıyor olabilirler
2- Benim göğüslerim küçük diye bana yalan söylemiş olabilir.
Ben her halükarda, birinci şıkkı seçiyorum.
İçi dolgulu sütyenlerle işi hallediyorum. Göz estetiğine hitap ediyorum. Ama yoğurma işine gelince, topağı pek önemsemediklerine kendimi inandırdım.
Ya da öyle sanıyorum....
Ayyyyyyyyyy ben neler söylüyorum yaaaaaaaaaa. Utandım valla
Yine de bilginize sunmak istedim.sırnaşık şey

iyi güzel hoş demişsin de kardelen ablacım, bas bas bağırıyoruz biz dolgulu sütyenin bile içi boş kalıyo 13 yaşında çocuk gibi görünüyoruz, komun sitesinde bizim değerlerimize yanlış değer diyor ve beden vermiyor, biz zaten büyük göğüs sevmeyiz sadece kadın gibi görünmek en küçük de olsa bi bedenimiz olsun istiyoruz diye... ha bi de erkekler için değil kendimiz için istiyoruz diye. yanlış anlama ne olursun sana tepki filan değil çoooook sağol gitmiş sormuşsun bizi bilgilendirdin. ama bu konularda yazılan küçük göğüs iyidir imalarına artık yorumsuz kalamıyorum çünkü derdimizi anlatamıyoruz galiba. küçük değil ki derdimiz olmaması, küçük denebilicek kadar bile olmaması... ama dediğim gibi ablacım ne olur şahsına alma bu yazdığımı... tekrar araştırman için teşekkürler...

:teselli::teselli::teselli:
Ah be güzelim,
niye şahsıma alınayım, ben de doğuma kadar 75 A'nın içini dolduramazdım. Dolgulunun içine pamuk koyardım. Öyle böyle 32 yıl geçti ben doğum yapana kadar. Kafama takar mıydım? Evet üzülürdüm. Ama bunu bir eksiklik olarak algılamadım. Yapım bu idi. Yapınız bu.
Kimbilir ne güzel özellikleriniz vardır ön plana çıkarılacak. Ne biliiim, pırıl pırıl gülüşünüz, lüle lüle saçlarınız. Hiçbiri yoksa, tertemiz kalbiniz......Eksiğini düşüneceğine, aynada kendine bakarken bu güzel özelliklerine odaklanıp 'Vay ben neymişim meğer' desene. Bir şeyi kırk kere söylersen olur. Yaaaa Yaaaa
:içelim:

walla ablacım 140 kere demişimdir heralde :Roflol: ama istediğim kıyafetleri giyememek, insanların küçük diye nitelendirdiği göğüslere sahip olsam mutluluktan uçucak olmak çok kötü. en kötüsü de istediğim gelinliği giyemiycek olmam senağlama neyse bakalım bi mucize olur belki...

Ben kremin hiç bir faydasını görmedim.Ama Zoft sakız diye bir sakız kullandım.2 kutusunda yarım beden büyüme oldu.Şimdi 2kutu daha aldım.Çünkü önerilen 4 kutu.Dolgunluk ve dikleşme hissi oluyor.Bu arada kilo almıştım acaba ondan mı dedim ama sızlama hissedince devam etmeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…