P
Pamuk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar hevesınızı kırmak ıstemem ama bır doktorun yazısını okumustum haplar ve kremlerle ılgılı 'bu tur seyler hormon yukludur ve kılo yaptıkca gogus buyutur onun dısında buyume olmaz...'yazıyordu
bende sızdenım kucucukleeeer :senağlama:
ve cıddı cıddı estetıgı dusunuyorum cunku 75 bıle degıller(
kızlar hevesınızı kırmak ıstemem ama bır doktorun yazısını okumustum haplar ve kremlerle ılgılı 'bu tur seyler hormon yukludur ve kılo yaptıkca gogus buyutur onun dısında buyume olmaz...'yazıyordu
bende sızdenım kucucukleeeer :senağlama:
ve cıddı cıddı estetıgı dusunuyorum cunku 75 bıle degıller(
sende bendensin güzelim...ne kötü demi...şöyle güzel göğüslü kadın görünce içim gidiyo walla...çok bişey değil kıızz bi bedeni olsun istiyorum sadece..senağlama
Kızlar, breast gein biraz işe yarıyo da... bu sefer de tüy sorunu başlıyo.. yasakkelime
ben kullandım.. çok fena tüylendiriyo ya..... bıraktıktan sonra da eski hallerine dönüyolar maalesef... senağlama
bide şey...libidoyu fena halde çoğaltıyo haberiniz olsun.. onu kullanırken eşim benden kaçar oldu valla :Roflol: sonunda bıraktım da adamcağız rahat etti biraz. :Roflol:
farkındaysanız bu göğüs büyütme ve toparlama işi bir çok linkde forum içinde tartışılıyor.ben çok merak ediyorum ,uzun süredir kullananlardan kaç tanesi ,evet işe yarıyor,ilacı bıraktım ve göğüslerim artık biraz olsun istediğim şekli aldı diyebiliyor.
evet.henüz kullanmayanlar ve ümitli bir şekilde kullanmaya devam eden arkadaşlara örnek olalım.ama sadece faydasını görenler cevap versin ...
Bu arada,
Bir erkek gözünde göğüsün önemi araştırmalarım sırasında,
eşim, büyük göğüslü kadınlara baktığını, ama onlardan biri ile evli olmak istemeyeceğini söylemişti.
Yaşlanınca sarkar, pörsür, üstelik yağ topağı gibi vıcık vıcık öööööğğğğ
filan demişti.
Şimdi durumu iki yönlü düşünüyorum.
1- Erkekler gerçekten yağ yoğurmaktan hoşlanmıyor olabilirler
2- Benim göğüslerim küçük diye bana yalan söylemiş olabilir.
Ben her halükarda, birinci şıkkı seçiyorum.
İçi dolgulu sütyenlerle işi hallediyorum. Göz estetiğine hitap ediyorum. Ama yoğurma işine gelince, topağı pek önemsemediklerine kendimi inandırdım.
Ya da öyle sanıyorum....
Ayyyyyyyyyy ben neler söylüyorum yaaaaaaaaaa. Utandım valla
Yine de bilginize sunmak istedim.sırnaşık şey
:teselli::teselli::teselli:
Ah be güzelim,
niye şahsıma alınayım, ben de doğuma kadar 75 A'nın içini dolduramazdım. Dolgulunun içine pamuk koyardım. Öyle böyle 32 yıl geçti ben doğum yapana kadar. Kafama takar mıydım? Evet üzülürdüm. Ama bunu bir eksiklik olarak algılamadım. Yapım bu idi. Yapınız bu.
Kimbilir ne güzel özellikleriniz vardır ön plana çıkarılacak. Ne biliiim, pırıl pırıl gülüşünüz, lüle lüle saçlarınız. Hiçbiri yoksa, tertemiz kalbiniz......Eksiğini düşüneceğine, aynada kendine bakarken bu güzel özelliklerine odaklanıp 'Vay ben neymişim meğer' desene. Bir şeyi kırk kere söylersen olur. Yaaaa Yaaaa
:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?