- Konu Sahibi EU1
-
bende yeni üye oldum gezinioken gördüm bende kara üzüm çekirdeği aldım nsl kullanıcam etki gösteriomu bilgi verirsen sevinirim canım sevgiler.....
bu breast gain kullananlar arasında cidden buyume oldu mu? yani siskinlik falan degil bildigimiz buyume gerceklesti mi? :içelim:
slm özge ben breast gain plusu 15 gündür felan kullanıyorum hafif bir dolgunluk var ama daha tam anlamıyla bir büyüme söz konusu degil birinci kutudan sonra belli olur sanırım açelya arkadaşımız daha uzun zamandır kullanıyo çok memnunmuş ne kadar büyüme oldugunu sormuştum ama daha cevap gelmedi. ben breast gainden ümitliyim umarım bu sefer istedigim sonucu alırım.
sevgili arkadaşlar bu konuyla ilgili şöyle yardımcı olmak isterim sizlere,japonya ve çin de sürekli nar tüketimi var bu konuyla ilgili,ayrıca bir spor salonunda 30 dk ayırarak deforme olan tüm bölgeler üzerine bölgesel olarakta çalışabilirsiniz,nette satılan ilaçların bu güne kadar kimse faydasını görmemiştir,he unutmadan baharatçılarda satılan siyah üzüm çekirdeği tozu,bu önemli yoğurtla karıştırıp yiyorsunuz ok...:)
www.eczaneneslihan.com Allbres kullananların önceki ve sonraki resimleri var çok ilginç geldi bana.Silikon takılmış gibi kullananların sonraki resmi doğrumudur acaba??
merhaba arkadaşlar bende bu haplardan kullananlardanım 4 kutu albres kullandım çunkı 3 kutudan sonra bir beden en az gelişme vede büyüme diyordu ama sakın aldanmayın olan parama oldu. suan mutlupartner.com adlı bir siteden breast succes kullanıyorum ilk kutuda etkisini gördum ikinci kutuya buyuk heyecanla geçtim. gözler görnur çekilde büyüme oldu bir beden vede gögsum kuçuk vede sıkıl degildi hemn dolgunlaştı hemde büyüdü. yan etkilerini bilemiycem sunda sadece gögüslerimde sızlamalar oluyo vede sutyen takamıyorum özellikle gece.tuttugumdada acı var regl dönemindeki gibi.çok memnunum yani ilgilenenlere
bende yarın saw palmentoyu almak istiyorum. bakalım bi etkisini görecekmiyim
hatta ikinci hafta içince etkisi direk görüldü saw palmetto'nun...
yaw almanyada çok ucuza alan bi arkadaş vardı onun deneyimlerini merak ediyorum ama uzun zamardır girmiyo:çok üzgünüm:
bi de şu aklıma takılıyo, her göğsün belli bi gelişme düzeyi vardır die düşünüyorum, ben bu saw palmetto'dan sonra iki kutu göğüs büyütücülerden kullandım bi işe yaramadı, acaba benim göğsümün maksimum kapasitesi bu mudur ki????? o yüzden mi büyümüyo:çok üzgünüm:
sorun benim göğüslerde mi yoksa ürünlerde mii yanikafamçokkarıştı
lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?