• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütücü haplar, kullanımı, faydaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

göğüs büyütücü hap ve kremlerden ne kadar memnunsunuz

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
offffffffff yeter
sıkıldım kendimden
ben bu siteye gireli iyice kafaya taktım
tozuttum...

kendime yasak koyuyorum
bi hafta girmiycem,
hoşçakalın arkadaşlar.[/QUOTE]

Al benden de o kadar işten geliyorum hemen bilgisayarın başına oturuyorum yemek molası sonra oğlumu uyutum tekrar oturuyorum.Vallahi gözüm milletin göğsünde işte bile wc ye gidip bakıyorum değişiklik var mı diyeşakkıdı:uhm:
ben de unutmaya çalışacağım senağlamasenağlama

kilo almak icin bide biramayasinin kapsüllerini deneyin. ben bi 5 gün kullandim ve o 5 gün icerisinde 1kilo aldim. icinde cok vitamin oldugundan kilo aldiriyor.

benim size bi sorum olucak: bu saw palmetto yu almissiniz ya, üzerinde saw palmetto diye mi yaziyor, yoksa sinem19 un aldigi gibi salba mi nese omu yaziyor?? ben sinem19 un aldigi marketten alicaktim ama cok fazla cesiti var. bende cesaret edipde herhangi bitanesini almak istemedim.

saw palmetto alanlarda üzerinde gögüs büyültügünü yaziyormu?? ve yan etkisi varmimis?

saw palmentoyu internetten arastırmıstım birde bende brosür vardı orda yazıyordu. afrikada genc kızların gögüsünü büyütmek için kullanıldıgı yazıyordu.

internette ulaşabiliyosun o bilgilere ama hiçbirinin kutusunun üstünde yazmıyo göğüs büyüttüğü aslen prostat için kullanılıyo ya... ben onu dedim

evet prostat diyor ama ben inanıyorum gögüse bi etkisi olacagına bakalım 1 ay olsun belli olur...

Göğüs büyütücü hap kullanan ve kullanmışta yarayan varmı ?? Varsa yardımcı olabilirmi Tşkler :1hug:

Göğüs büyütücü hap kullanan ve kullanmışta yarayan varmı ?? Varsa yardımcı olabilirmi Tşkler :1hug:

Ben saw palmento kullanmaya basladım 1 hafta oldu. aslında gögüs büyütücü hap deil ama gögüs büyütme özelliği oldugu yazıyor. deniyorum 1 ay sonra etkisi olursa söylerim

evet olabilir sana bi de bişi dicem masag yap ben 2 gündür yapıyormmm
bi değişim var inanamassn büyüyor küçük dğl benimki okadar ama hani büyük olsn daha :)

acelyacım breast gain plusın dozu nedir söylermisin?_ ben her sabah yemektn sonra 2 adet kullanıordm sadece. ama demin karsılastığm bi sayfada sabh aksam birer adet dior?_ hangisi?_

acelyacım breast gain plusın dozu nedir söylermisin?_ ben her sabah yemektn sonra 2 adet kullanıordm sadece. ama demin karsılastığm bi sayfada sabh aksam birer adet dior?_ hangisi?_

aslında haplardansa bantlar daha etkili olur gibi geliyor

merhaba göğüslerim çok küçük önerilerinizi bekliyorum

Oha.Keşke benimkilerde küçük olsa.Bu insanoğlu yetinmeyi bilmiyor yahu.Olsa neden var der.Ya ama büyük göğüs çok rahatsızlık veriyor.Dar badi giyemiyorsun,koşamıyorsun,hoplayamıyorsun,zıplayamıyorsun..Bence hiç büyütmeye uğraşmayın.Benim elime ilerde çok para geçerse küçültücem bende.Belki dinimizce aykırı.Çünkü insan vücuduna verilen bütün zarar günahtır.Ama rahat edemiyorum sanki sürekli onlara bakıyorlar. :kızgın:

peki bu masaj dediğiniz şeyi tarif edebilirmisniz:s bir arkadaş yazmıştı ama birşey anlamadım:( lütfen biri daha yazabilirmi?

senem81 bu solgar firmasının ürettiği prostat hastalığı için de kullanılan ilaç mı?

selam.ben aranıza yeni katıldım.ve hap değilde oestro göğüs büyütücü kremi tavsiye ederim.ben 8-9 gündür kullanıyorum.gerçekten işe yarıyor.hacminde bir büyüme ve sıkılaşma söz konusu oldu.iki ay içinde oldukça diri göğüslere sahip olacağıma inanıyorum. gerçekten çok etkili tavsiye ederim.

senem81 noldu yokmu büyüme of yaa bende okadar ilaca para vermek istemiyorum :( kü.ç desen onu bıraktım artık inanmıyorum görünürde hiçte büyümedi ama mezroyla 3 cm büyümüş banane ben büyük istiyorum senağlama nasıl yapıcaz yaaaaaaa offfffffff

Back