Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütücü haplar, kullanımı, faydaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

göğüs büyütücü hap ve kremlerden ne kadar memnunsunuz

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
heyyy küçük göğüslüler nerdesiniz?aranıza yeni katıldım ve az önce breast gain siparişi verdim.merakla bekliyorum etki edip etmiyceğini yazıcam size...ama bişey dikkatimi çekti breast gain ile breast gain plus farklı mı yaaaaaa? ben anlamadım..

kesinlikle boş yere ümit ediyorsunuz derim ben.ilaçları kullandığınız sürece etkisi olur belki.ama bırakınca yine eski haline dönüyorlar,aklınızda olsun.üstelik ilaçlar herkesde etki de göstermiyor.

katılıyorum haplarla olsaydı okadar ünlü ameliyata gerek duymazdı senağlama tek çözüm ameliyatttttyerimseniben

zaten simdiye kadar ot çöp derken baya para verdik v hala ümitlenip veriyruz ((

eeeeeeeee napıcaz yani....????benim ameliyat olmam imkansızzzz.tek çarem bunlar deniyorum napiim..((

eeeeeeeee napıcaz yani....????benim ameliyat olmam imkansızzzz.tek çarem bunlar deniyorum napiim..((

hepimiz öyleyiz... bu zayıflıklada pek alakalı deil. benim cok yakın bi arkadasım var benden de zayıf ama gögüsleri 90 :çok üzgünüm:
bizim ailede herkesin gögüsleri büyükken benim niye büyümedi bi türlü anlamıs deilim. saw palmettoya devam ediyorum ama bi gelişme yok. baska ne kullanacam bilmiyorum:çok üzgünüm:

:Roflol: canım kusura bakma ama elimde değil halimize gülüyorum valla evet zayıflıkla hiçbir alakası yokk kimse çözüm bulamadı yakında biz bulucaz gibi ha gayret :Roflol: a.s.

aynen benimde şuan olmam imkansız sevgilimle konuştuk bu konuyu evlenince silikon dedi bende kabul ettim(istemem yan cebime koy misali) kızlar sizde evlenene kadar toplayın paraları evlenince yapın boşa paralar gitmesin Şeniz

:1no2:silikon sonuçta doğal değil ki...suni bişey ben yaptırsam da onları benim gibi hissedemem heralde,dokununca başkasının gibi,benden bi parça değil gibi...iğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Merhabalar; Ben hem hap hem krem kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Bir kere gerçekten dolgunlaştı ve ölçülerim değişti. O nedenle korumaya aldım ve dönem dönem kullanmaya devam ediyorum. Şimdilerde bol bol aynanın karşısına geçip, keyifle kendimi seyredebiliyorum. :) Ayrıca yurtdışında yaşayan erkek arkadaşımdan gelirken bana Breast Sculptor Doğal Göğüs Büyütücü hap getirmesini istedim. O da amerikada kampanyasını bulmuş ve 3 kutu fazla getiriyor. Kızlar ihtiyacı olupta isteyen var mı? :) İsteyen bana mesaj atabilir, sorularını cevaplarım.

hangi hapı ve kremi kullanıyorsun? kullanmayı bırakınca göğüslerin küçüldü mü? benim bildiğim kadarıyla canım bunun silikondan başka çaresi yok onuda yaptırmak ne kadar doğru??!!

kullandığım oestro krem bitti oldukça toparlandı göğüslerim bu arada hergün soğuk suda tuttum fakat büyüme olmadı olmayacağını düşündüğüm içinde ikinci kutuya başllamadım ama emzirmeden sonra sarkmıştı göğüslerim iyiki kullanmışım epey fark etti kullanmayı bırakalı 2 hafta falan oluyo değişiklik olmadı inşallahta eskiye dönmezler

Kızlar ısırgan otu çayı yapın için, bir de bu çayla masaj yapın düzenli olarak her gün. Acayip bir büyüme falan beklemeyin ama faydası olduğu söyleniyor. Isırgan otu ne kadar taze olursa o kadar etkili oluyomuş.Masaj dediğim de şöyle bişey: Böyle elinizle merkezden dışarı doğru yani hacmini artıracak şekilde yuvarlak hamlelerle ovuyosunuz. Oestro falan da hormonlarla oynuyo sonuçta ne kadar bitkisel olursa olsun. Belki kısa vadede büyür ama meme kanseri çok yaygın bir konu ve doktorlar bu tür maddeleri kesinlikle ö-ner-mi-yoo

ben yaklaşık 20 gündür breast gain kullanıyorum canım...sonuç....:1no2:

bu sonuçu bi kaç kişiden okudum geriye kullanabilecek 2ilaç kaldı birini sececem artık rimifem ve breast sclupture kremede kimse iyi demedi zaten

ben eczacıya gittim bana kremler haplardan daha etkili demişti...cilt emiyomuş falan...inandırıcı gelmemişti.bende hap aldım...20 gün daha çok kısa bi zaman demi etkisini görmek için...:1rolleyes:

bende haplar daha iyidir diye düşünürdüm hep yutuon yaa direk içerden etkiler diye

kızlar hevesınızı kırmak ıstemem ama bır doktorun yazısını okumustum haplar ve kremlerle ılgılı 'bu tur seyler hormon yukludur ve kılo yaptıkca gogus buyutur onun dısında buyume olmaz...'yazıyordu
bende sızdenım kucucukleeeer :senağlama:
ve cıddı cıddı estetıgı dusunuyorum cunku 75 bıle degıller (

param olsa estetiği hiç düşünmeyecem direk olcam ama param yetmez benim belki 4-5sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…