kesinlikle boş yere ümit ediyorsunuz derim ben.ilaçları kullandığınız sürece etkisi olur belki.ama bırakınca yine eski haline dönüyorlar,aklınızda olsun.üstelik ilaçlar herkesde etki de göstermiyor.
eeeeeeeee napıcaz yani....????benim ameliyat olmam imkansızzzz.tek çarem bunlar deniyorum napiim..((
hepimiz öyleyiz... bu zayıflıklada pek alakalı deil. benim cok yakın bi arkadasım var benden de zayıf ama gögüsleri 90 :çok üzgünüm:
bizim ailede herkesin gögüsleri büyükken benim niye büyümedi bi türlü anlamıs deilim. saw palmettoya devam ediyorum ama bi gelişme yok. baska ne kullanacam bilmiyorum:çok üzgünüm:
eeeeeeeee napıcaz yani....????benim ameliyat olmam imkansızzzz.tek çarem bunlar deniyorum napiim..((
albress fiyasko çıktı ama ben akıllanmadım araştırmaya devam ediyorum BRAST GEİN PLUS die hapın reklamı çok çıkıo karşıma kullanan varmı acaba bide şu OESTRO CREAM asenanın göğüs büyültücüsü diye ünlenen kullan varmı bayanlar
ben yaklaşık 20 gündür breast gain kullanıyorum canım...sonuç....:1no2:
bu sonuçu bi kaç kişiden okudum geriye kullanabilecek 2ilaç kaldı birini sececem artık rimifem ve breast sclupture kremede kimse iyi demedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?