• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

birşey sorucm.günlük 6-8 saat hiç ara vermeden mi dnlicez yoksa gün içinde karışık aman dilimlernde dinleyebilir miyiz? Toplam 6-8 saat olu u yani.bi oturuşta nasl dinlenlir ki o kadar :53:
ara verebılırsın cnm o onemlı degıl yeterkı gunluk 6 saatı gecırmeye calıs sabah bıraz oglen bıraz aksam bıraz hatta fırsat bulamadın mı dıyelım gun ıcınde gece uykuda duyacagın kadar sesını kısık ac koy yanına sabaha kadar calsın sen uykudayken dınlemeye devam et yanı tabı odada yanlız kalmak gerek bunun ıcın cnm oylede oluyo:34: Bılınc altı uykuda da acık oluyomus cunku
aslında okumuştum ama bacak ağrısı gözümden kaçmış =) sanki oluyo arada ağrı gidiyo ama hemen,dolgunluk yok yani şimdilik.6 saat dinledim günlük

bacak agrısı bazı aylarda regl zamanına yakında olur zaten cnm nedense ılk 21de agrı bellı belırsız gıbı hıssedılıyo ıkıncı 21de resmen net sekılde ben burdayım dıyo cnm:34: ıkıncı 21de 8 saat dınle ıstersen cnm:30:

bu 5 hareket nedir canım :d

tıbetın bes hareketı dıye google yaz cıkar cnm oda goguslerı buyutuyomus ama ben devam edemedım bırakdım telkınle ıkısı agır geldı kollarım falan cok agrımısdı var oyle bı bolum burda da o hareketlerı yapıp goguslerı buyuyenler cnm

yukarda da dedıgım gıbı uc kez 21 gun dınleyeceksın bır hafta ara vererek cnm gunde en az 6 en cok 10 saat seklınde hıc gun atlamayacaksın tabı bu cok onemlı sonra yedıklerıne dıkkat et proteın agırlıklı beslen sut falan ıc gunde ıkı hurma ye mesela sonra kurt uzumu yıyoruz gunde 30 tane falan sabah 15 aksam 15 gojı berry dıyede gecıyo bunun dısında ıste ılk 21 de bazı belırtılerı oluyo kol omuz bacak agrısı gıbı sonra saclarda yaglanma oluyo hormonları harekete gecırdıgı ıcın cnm gecıcı belırtıler yasanabılıyo duygusal olarak hassas olabılıyosun donem donem sonra goguslerde sureklı degısımler agrılar oluyo bı bakıyosun baya dolmus sonra bı bakıyosun gecmıs ama sonucda dıyebılırım kı yaglanarak buyuyo cnm:34:

dün gerçekten cok dinlemiştim benim 5. günüm ve dün geceden beri bir yersiz yere kol ağrısı bel ağrısı çekiyordum ondan önceki gecenin bir yarısında ayaklarım ağrıyor diye uyandım:52:ayrıca uykuzlukta yapabilir mi ? Suan o kadar mutluyum ki ilk belirtilerini yaşadığım için ay her yerim ağrıyabilir yeterki büyüsün cok cok mutluyum ay canım valla cok cok cok sağol:64::64:

tıbetın bes hareketı dıye google yaz cıkar cnm oda goguslerı buyutuyomus ama ben devam edemedım bırakdım telkınle ıkısı agır geldı kollarım falan cok agrımısdı var oyle bı bolum burda da o hareketlerı yapıp goguslerı buyuyenler cnm[/QUO
peki cnm teşekkr ederm :21:

dün gerçekten cok dinlemiştim benim 5. günüm ve dün geceden beri bir yersiz yere kol ağrısı bel ağrısı çekiyordum ondan önceki gecenin bir yarısında ayaklarım ağrıyor diye uyandım:52:ayrıca uykuzlukta yapabilir mi ? Suan o kadar mutluyum ki ilk belirtilerini yaşadığım için ay her yerim ağrıyabilir yeterki büyüsün cok cok mutluyum ay canım valla cok cok cok sağol:64::64:

omuz agrısı da oluyo cnm evet malesef bu agrılar ınsanı mutlu edıyo komık ama oyle:9: bel agrısıda olmusdu cnm evet belırtıler baslamıs sende ılk haftadan cnm devamı gelsın ınsallah:1:

omuz agrısı da oluyo cnm evet malesef bu agrılar ınsanı mutlu edıyo komık ama oyle:9: bel agrısıda olmusdu cnm evet belırtıler baslamıs sende ılk haftadan cnm devamı gelsın ınsallah:1:

regli dönemime daha cok var bu belde yanlarda ağrıların sebebini anlayamamıştım ay ilk haftadan belirti göstermesine ne kadarrrr sevindem anlatamam:21: sunlar büyüsün senin sayende valla bizim dualarımızla cennetlik olacaksın :13:

regli dönemime daha cok var bu belde yanlarda ağrıların sebebini anlayamamıştım ay ilk haftadan belirti göstermesine ne kadarrrr sevindem anlatamam:21: sunlar büyüsün senin sayende valla bizim dualarımızla cennetlik olacaksın :13:

bende sevındım senın adına cnm benım yaptıgım bısey yok tatlım telkını hazırlayan sagolsun ben sadece faydasını gordugum bısey hakkında bılgı verıp tavsıye edıyorum hepsı o kadar:16:

hoparlorle mi kulaklikla mi dinliyorsunuz onu merak ediyorum.bazen abim,annem evde oluyor.hoparlorle dinlersek onlarin memeleride buyurse

bugün benim 10. günüm agrıyolar hafif hafif. dün kollrımda koltuk altlarımda felaket agrı oldu. bide kosarken fln sallanıyolar acıyolr falan:).. ama o acı o kadr tatlı ki yeter ki büyüsünler bn cekerim o acıyı :) bnm bacaklarımda belimde hiç agrı olmadı yalnız..
mm ben seyi cok merak ediyorum. bu telkini dinlerken camasırsız dinliyorum ama zaten büyüyolr sarkma olmasın yaa cok korkuyorum sarkma olayından.. :(
o kadar ettik eyledk büyüttk bide sarkmayla mı uğrasacz.. :(:(

Son düzenleme:
ben daha baslamadim.insallah sarkma olmaz.nasil buyuyo guzel sekilli mi?

valla canım bnmkiler küçücktü ..:1:
biri anya ya biri konyaya bakıyordu..
ama şimdi doldular hala biri anya biri konya birbirlernden bagımsız tkılıyorlar ama bn daha baslardayım içleri doldukca birbirlerine yaklasırlar diye düsünüyorum..:32:
suan avucumu dolduruyo ve yuvarlaklar.. yani şekillerinden bi sorunum yokta bu sarkma olayı kafama takıldı.. telkin i dinlerken sütyen kullnmıyorum. gerci ben normal hayatta evde tv izlerken faln da kullnmıyordum ama şimdi büyüyolar ve sarkık bi biçimde büyüsünler istemiyorum. bu takıldı kac gündür aklıma..:59:
ama telkin cidden işe yarıyor yaa :32:
eskiden 75 dolguluyu bile doldurmuyordu şimdi üstten tasıyor bile ..:)
bide sunu düsünüyorum henüz 10. günde ben bu kadar etki görmüşsem yani hemen büyüme olmussa bırakınca da hemn fos olmasınlar ..:26:
bi inancla dinliyorum ama 2. 3. dinlerim ve bırakınca eskisi gibi olursa daha cok depresyona girerim valla :26:

Son düzenleme:
valla canım bnmkiler küçücktü ..:1:
biri anya ya biri konyaya bakıyordu..
ama şimdi doldular hala biri anya biri konya birbirlernden bagımsız tkılıyorlar ama bn daha baslardayım içleri doldukca birbirlerine yaklasırlar diye düsünüyorum..:32:
suan avucumu dolduruyo ve yuvarlaklar.. yani şekillerinden bi sorunum yokta bu sarkma olayı kafama takıldı.. telkin i dinlerken sütyen kullnmıyorum. gerci ben normal hayatta evde tv izlerken faln da kullnmıyordum ama şimdi büyüyolar ve sarkık bi biçimde büyüsünler istemiyorum. bu takıldı kac gündür aklıma..:59:
ama telkin cidden işe yarıyor yaa :32:
eskiden 75 dolguluyu bile doldurmuyordu şimdi üstten tasıyor bile ..:)
bide sunu düsünüyorum henüz 10. günde ben bu kadar etki görmüşsem yani hemen büyüme olmussa bırakınca da hemn fos olmasınlar ..:26:
bi inancla dinliyorum ama 2. 3. dinlerim ve bırakınca eskisi gibi olursa daha cok depresyona girerim valla :26:

Ya henüz bnde başlamadm ama benmde aklıma takılmıyo değil bırakınca fos inip inmemeleri :/ Sonuçta hayatmn sonuna kadar dinleyemem ben bunu :45: Aramzda bu telkn sürecini bitirp üstnden bikaç ay geçmiş oln biri olsa keşke ondan öğrenrdk sonradan sönüyo mu sönmüyo mu :5:

Ya henüz bnde başlamadm ama benmde aklıma takılmıyo değil bırakınca fos inip inmemeleri :/ Sonuçta hayatmn sonuna kadar dinleyemem ben bunu :45: Aramzda bu telkn sürecini bitirp üstnden bikaç ay geçmiş oln biri olsa keşke ondan öğrenrdk sonradan sönüyo mu sönmüyo mu :5:

benimde 75i tam dolduruoda dekolte olmuyo hic benim istdgimde tasmasi ztn
1 ay sonra bslaybilcem ben

heheh kızlar ben geldimmmm :) sonunda göğsümü gere gere bikinimi giyebildim. büyüklüğün son noktasını yaşıyorum hemde :66: tabi regl oldum olucam birazı gidecek ama bi 15 gün sonra 92 cmyi geçerse kızlar toplanıp bu telkinin kitabını yazalım derim :D

Back