• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

heheh kızlar ben geldimmmm :) sonunda göğsümü gere gere bikinimi giyebildim. büyüklüğün son noktasını yaşıyorum hemde :66: tabi regl oldum olucam birazı gidecek ama bi 15 gün sonra 92 cmyi geçerse kızlar toplanıp bu telkinin kitabını yazalım derim :D

Ne zamandır kullanıyosun sen canım :46:

heheh kızlar ben geldimmmm :) sonunda göğsümü gere gere bikinimi giyebildim. büyüklüğün son noktasını yaşıyorum hemde :66: tabi regl oldum olucam birazı gidecek ama bi 15 gün sonra 92 cmyi geçerse kızlar toplanıp bu telkinin kitabını yazalım derim :D

bu cok guzel bir duygudur.bende hep cekiniyodum memislerim kucuk diye bikini giymeye onun icin gecen sene straptez bikini almstm.ondan belli olmuyo cunku neyseki artik istdgmiz bikiniyi giyebilecegiz.

ara verebılırsın cnm o onemlı degıl yeterkı gunluk 6 saatı gecırmeye calıs sabah bıraz oglen bıraz aksam bıraz hatta fırsat bulamadın mı dıyelım gun ıcınde gece uykuda duyacagın kadar sesını kısık ac koy yanına sabaha kadar calsın sen uykudayken dınlemeye devam et yanı tabı odada yanlız kalmak gerek bunun ıcın cnm oylede oluyo:34: Bılınc altı uykuda da acık oluyomus cunku

bacak agrısı bazı aylarda regl zamanına yakında olur zaten cnm nedense ılk 21de agrı bellı belırsız gıbı hıssedılıyo ıkıncı 21de resmen net sekılde ben burdayım dıyo cnm:34: ıkıncı 21de 8 saat dınle ıstersen cnm:30:

Offf yaaa keşke ben de yatarken açsaydım :( Dün erkek arkadaşımın doğum günüydü 2 gündür onun hazırlığından ve telaşından vakit bulamadım 6saati dolduramadım ve dün geç saate kadar müsait olamadım gece müzik çalarımı abim kendi bilinçaltı müziğini dinlerken gördüm alamadım dinleyemedim gitti 5 günüm çok üzgünüm yeniden başlayacağım :( Off keşke hoparlöru açsaydm ben de :(

kızlar telkinde sonradan fıs edio dikkatinize
hıc alakası yok cnm sendekı sonme tamamen corek otundan ben onun ıcınde senı uyarmısdım hem kıllanma yapıyo hemde etkısı gecıyo o yagın dıye ayrıca telkınle masaj da yapmamak gerek de demısdım cnm ben 20gunden fazla dınlemedım ıkıncı 21den sonra aksıne buyume devam ettı agrılarımda aynı sekılde bı tek regl olunca sonmusdu sonra fazlasıyla toplandı cnm kesınlıkle gecıcı falan degıl aksıne her gecen gun buyuyo ve enı de genıslıyo :52: Telkıne ek olarak hıc bısey yapmamak gerek bana gore sadece yedıklerımıze dıkkat etmelıyız onun dısında ne cay ne masaj gereksız:37:

şey.. aklımda bi kaç soru var.. forumu baya inceledim yalnız bu başlığın hepsini okuyamadım.. malum 600 sayfa .) başlığın sürekli takipçisi olan arkadaşlara soruyorum..
bu telkini kullanan ve ben fayda gördüm diyen var mı ? Telkini gece dinlesek olur mu.. yani biz uyurken o çalsa.. 6 saatin içine bunu da dahil edebiliyo muyuz.? Çünkü madem bilinçaltına etki ediyo.. bilinçaltı gece daha çok devrede olur. Bide şey.. bi bölümde bi arkadaş telkinin hiçbi işe yaramadığını söylerken başka bi arkadaş yorum yapmış nisandan beri kullandığını ve 2 cm büyüme kaydettiğini söylemiş, umudunu kaybetme demiş.. telkinin etkisi bu mu? yani 3 ayda 2 cm mi? cevaplarsanız çok memnun olurum..

şey.. Aklımda bi kaç soru var.. Forumu baya inceledim yalnız bu başlığın hepsini okuyamadım.. Malum 600 sayfa .) başlığın sürekli takipçisi olan arkadaşlara soruyorum..
Bu telkini kullanan ve ben fayda gördüm diyen var mı ? Telkini gece dinlesek olur mu.. Yani biz uyurken o çalsa.. 6 saatin içine bunu da dahil edebiliyo muyuz.? çünkü madem bilinçaltına etki ediyo.. Bilinçaltı gece daha çok devrede olur. Bide şey.. Bi bölümde bi arkadaş telkinin hiçbi işe yaramadığını söylerken başka bi arkadaş yorum yapmış nisandan beri kullandığını ve 2 cm büyüme kaydettiğini söylemiş, umudunu kaybetme demiş.. Telkinin etkisi bu mu? Yani 3 ayda 2 cm mi? Cevaplarsanız çok memnun olurum..

evet uc ay once basladım ve 70den 75 beden oldu dıyebılırım gece dınleyebılırsın duyacagın kadar sesın acık olması yeterlı en az 6 en cok 10 saat gunluk dınleme surecı cm olarak buyumeden daha cok dolgunluk oluyo mesela gogusun capı buyuyo enı genıslıyo ıcı doluyo her bolgesı dıs ıc yanlar ustler alt kısım o sekılde duzgun buyuyo yoksa olan gogus kucuk halde dısa dogru buyumuyo o yuzdende cm olarak cok fark etmıyo ama cıddı manada farklılık oluyo dıger yontemler gıbı degıl ergenlıkdekı gıbı resmen gogus olusuyo cnm:34:

teşekkür ederim :) dinlerken odaklanmak gerekmiyomuş yani.. yalnız anlayamadığım bi nokta.. enine boyuna genişleme yada dolgunlaşma olduğu zaman cm olarak büyüme olmaz mı ? .s hem cm olarak büyümediğinde büyümüş gibi olmaz ki.. aynı boyutta olacak sonuçta .s .(

teşekkür ederim :) dinlerken odaklanmak gerekmiyomuş yani.. yalnız anlayamadığım bi nokta.. enine boyuna genişleme yada dolgunlaşma olduğu zaman cm olarak büyüme olmaz mı ? .s hem cm olarak büyümediğinde büyümüş gibi olmaz ki.. aynı boyutta olacak sonuçta .s .(

sırt ölçüsü ayrıdır cup olarak ayrıdır telkinde göğüslerimiz şekillenio ve cup olarak büyüoruzz yani dolgunluk oluoo :)

teşekkür ederim :) dinlerken odaklanmak gerekmiyomuş yani.. Yalnız anlayamadığım bi nokta.. Enine boyuna genişleme yada dolgunlaşma olduğu zaman cm olarak büyüme olmaz mı ? .s hem cm olarak büyümediğinde büyümüş gibi olmaz ki.. Aynı boyutta olacak sonuçta .s .(
hayır cnm gerekmıyo sadece dınle yeter tv ızlerken yada baska ıslerını yaparken dınle hatta bazen oyle oluyokı unutuyosun dınledıgını cnm kulagında duymuyo gıbı oluyosun cm baska bısey dolgunluk baska bısey cm olarak elbette etkıler etkılemez degıl ama oyle dıger seylerde oldugu gıbı bos bos cm olmuyo cnm dolgunluk oluyo bosluklar doluyo enı genıslıyo o yuzden de cm yavas ve az ılerlıyo tam gogus seklını alıyo yanı koltuk altından baslıyo ustler yanlar her yer doluyo kendın yasayınca daha ıyı anlayacaksın cnm demek ıstedıgımı
sırt ölçüsü ayrıdır cup olarak ayrıdır telkinde göğüslerimiz şekillenio ve cup olarak büyüoruzz yani dolgunluk oluoo :)

evet cnm katılıyorum sana yasamadan anlamak ımkansız kızlar ayrıca etkısı gecıcı falan degıl sadece donem donem sonme oldugunu zaten bastan berı soyluyoruz yanı dınlemeyınce gecıyo dıye bısey yok dınlemıyokende buyuyo yanı hıc takmayın sadece uc kez 21ı yapın yeter sonra beklemeye gecın zaman ıcınde buyuyo zaten:52:

8. Gün ve ben hala hiç bişey hissetmiyorum :59:
ıkıncı haftanın sonunda cıkar cnm belkıde belırtıler bazı bunyelerde gec cevap verıyo telkıne gunde kac saat dınlıyosun bıde aksatmıyosun demı gunluk dınlıyosun tum belırtılerı bılıyomusun pekı okudunmu belkı de belırtıler oluyoda sen bılmıyosundur cnm

offf yaaa keşke ben de yatarken açsaydım :( dün erkek arkadaşımın doğum günüydü 2 gündür onun hazırlığından ve telaşından vakit bulamadım 6saati dolduramadım ve dün geç saate kadar müsait olamadım gece müzik çalarımı abim kendi bilinçaltı müziğini dinlerken gördüm alamadım dinleyemedim gitti 5 günüm çok üzgünüm yeniden başlayacağım :( off keşke hoparlöru açsaydm ben de :(

uzulme cnm yaa gec degıl yenıden baslar tamamlarsın 21 gunu:34: Gun atlamadan dınlemek cok onemlı cnm dıkkat etmek gerek gunduz dınleyemeyınce gece uyurken dınlemekde fayda var ama odada yanlız olmak sartıyla tabı:9:

evet uc ay once basladım ve 70den 75 beden oldu dıyebılırım gece dınleyebılırsın duyacagın kadar sesın acık olması yeterlı en az 6 en cok 10 saat gunluk dınleme surecı cm olarak buyumeden daha cok dolgunluk oluyo mesela gogusun capı buyuyo enı genıslıyo ıcı doluyo her bolgesı dıs ıc yanlar ustler alt kısım o sekılde duzgun buyuyo yoksa olan gogus kucuk halde dısa dogru buyumuyo o yuzdende cm olarak cok fark etmıyo ama cıddı manada farklılık oluyo dıger yontemler gıbı degıl ergenlıkdekı gıbı resmen gogus olusuyo cnm:34:

Bende başlıcm birkaç güne inş :D Senin bitti mi canım bu süreç?Eminin aramzda bu süreci bitirip de sönme yaşamayan biri olsa herkes daha çok iinanarak devam edecek bu sürece. :45:

Back