Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Harika sizin adınıza çok sevindim
Devamı gelicektir eminim
Bende bir taraftan dinliyorum

kızlar bende dinlemeye karar verdim en çokta nez''e güveniyrum ne yalan söylim:)

21gün sonra etkilerini yazıcam tekrar....

kızlar bende dinlemeye karar verdim en çokta nez''e güveniyrum ne yalan söylim:)

21gün sonra etkilerini yazıcam tekrar....

teşekkür ederim canım :) bende bıttıkden sonra da gun gunde sonucu paylasıyorum sızlerle ınsallah hepımız ıstedıgımız sonuca ulasıcaz

teşekkür ederim canım :) bende bıttıkden sonra da gun gunde sonucu paylasıyorum sızlerle ınsallah hepımız ıstedıgımız sonuca ulasıcaz

nezcim canımcım ben tibetin hareketlerini yapmıorum sadece o ses dosyasını dinliorum bi etki olurmu o ilk kötü sesten baya dolgunluk aldım peki hareketsiz bu ses dosyasından bişey alabilrmiyim ki

nezcim canımcım ben tibetin hareketlerini yapmıorum sadece o ses dosyasını dinliorum bi etki olurmu o ilk kötü sesten baya dolgunluk aldım peki hareketsiz bu ses dosyasından bişey alabilrmiyim ki

ınanarak dınlersen vede duzenlı sekılde tam yaparsan alırsın tabı cnm ben o hareketlerı yapıyorum ama henuz onun degıl bu telkının faydasını gordum onun etkısı zaten bır ay sonunda falan oluyomus yanı sadece dınleyerekde emın ol ınanırsan olur ınsallah

çok saol sen bitanesin bana güç veriosun

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende okudum cok hosuma gıttı bende denemek ıstyrm gerckten cok guzel yorumlar var okudukca heveslendım bı ton sey yaptık hıc bı yarar grmedık ınanmaya başladımm destek olalım bırbırmıze bende bu aksamdan başlıyrm sımdı ındryrm ıns hepımızın yzu guler

gördüm okudum indirdim
hiç korkmadanda dinliyoruum
işe yarıyıcak biliyorum
1 saattir dinliyorum sızlıyoolar sanki
teşekkürler :)
gelişme olursa yazıcam

kızlar ya benm bu laptobun sesıne bısey olmus ınce ınce cıkıo sesler başka serkılardada bısey olurmu acaba etkılermı

cnm neden korkuyorsun
aklına takılan bır se varsa sorabılırsın
bu arada lısteme eklıyorum senın ıcın sac ıle ılgılı subliminal hazırlıcam

parfaitcim kilo almak için (iştah açılması ) ve sosyal fobi için subliminal hazırlayabilir misin? özellikle sosyal fobinin çok yararlı olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…